Syksyn fitnesskausi korkattu. Mitenkä luoda täydellinen lava look?

MUAH Hanna Tyrmi
MUAH Umppu

Se oli sitten taas joka vuotinen fitness viikonloppu takana. Tai no vielä on edessä itse sm-kilpailut parin viikon päästä. Niinkuin jo aiemmin kirjoitin, että lapsilla on todella paha jetlag ja sen vuoksi olen valvonut taas niin, että viimeisen 3 vuorokauden aikana olen nukkunut ehkä 8h putkeen. Oli ihana päästä perjantaina töiden jälkeen hotelliin.. käydä lämpimässä suihkussa ja painella nukkumaan. Aamulla aloitettiin siinä kuuden hujakoilla ja ehdittiin tekemään yhteensä työkaverini Hannan kanssa 13 kilpailijaa lavalle.

Vaikka nää päivät on aina hektisiä, niin meillä oli ainakin ihan huippu asiakkaat ja yhdessä pidettiin rentoa tunnelmaa. Kun tähtäät kilpailuihin ja panostat niihin 110%, niin pidän ainakin itse ehdottoman tärkeänä lookkia, koska se viimeistelee kokonaisuuden. Me koitamme toteuttaa aina mahdollisimman pitkälle asiakkaan toiveet, mutta toki ammattilaisina sanomme oman mielipiteen. Esimerkiksi itse en kovin mielellään suostu oikeastaan minkäänlaisiin kampauksiin. Toki ponnari look on ihan jees, mutta sekään ei sovi kaikille. Nutturat on omasta mielestäni ihan nou nou jokaisella.

Vaikka kilpailuissa pääasia on se fyysinen kunto, voi onnistuneella lookilla sijoittua paremmin, kun taas epäonnistuneella lookilla se voi viedä sijoituksia alaspäin. Aina pitää miettiä sitä koko pakettia.  Ajattelen itse, että naisellisuus on aina hyvä asia, näissä kilpailuissa. Vaikka se oma tyyli olisi vapaa-aikana jotain ihan muuta, niin se kannattaa jättää sinne vapaa-aikaan.

Pitkät hiukset on ehdottomasti se oma suosikkini, jota suosittelen kaikille. Hiuksissa pitää olla volyymia oli se sitten suorana tai kiharalla. Kaunis siisti ja naisellinen on ehkä ne aivainsanat tässä lookissa. Olen ollut mukana näissä kisahommissa vuodesta 2011 ja siitä asti tehnyt lavalle kymmenittäin kilpailijoita. Jokainen näsitä päivistä on myös opettanut mua henkilökohtaisesti ja aina pyrin tekemään kaiken paremmin, kuin edellisellä kerralla.

MUAH Umppu
MUAH Umppu
MUAH Umppu
MUAH Hanna Tyrmi

Mielestäni tärkeintä on aina huomioida kokonaisuus. Pitää muistaa, että lavavalot on todella voimakkaat ja se syö melkein 60% meikistä. Myös tästä syystä kilpailijat maalataan todella ruskeiksi, jotta myös lihakset näkyisivät ja korostuisivat parhaiten. Meikin pitää olla vahva ja todellakin erottua siitä arkimeikistä. Se on ”tavallisen ihmisen rinnalla hyvinkin raju, jota ei kannata säikähtää. Pohjassa pitää olla todella voimakkaat valot ja varjot, jotta kasvoissa ne keskeisimmät alueet tulevat esiin, kuten silmät. Vaikka pohja näyttääkin kuvissa ehkä silmään tummalta, niin sitä ei tehdä yhtä tummaksi muun vartalon kanssa. Jos meikki on liian tumma, tulee yleisilmeestä tunkkainen.

Kilpailijoita olisi ihana tehdä aina niin, että saisi vapaat kädet, mutta toki huomioimme aina ne toiveet. Voin jo sanoa monestakin asiasta mikä näyttää hyvältä ja mikä esim ei toimi. Viimeisen silauksen tekemisestä ei kannata tinkiä sillä periaatteela, että tein itse ja säästin jollei ole varma omasta onnistumisestaan.

Mun mielstä meidän tiimi on kehittynyt joka kerta parempaan suuntaan ja voin ylpeänä esitellä tekemiämme kisa lookkeja. Suraava etappi on siis sm- kilpailut, minne on vielä kansainväliseen Ben Weider kilpailuun muutama aika jäljellä. Meidän pitää aina ennakoida ja varasimmekin jo ensi keväälle fitness calssic kilpailuun hotellin ja ajat on varattavissa sinne nyt. Jos siis satut olemaan kilpailija ja haluat sinne stailauksen, niin kannattaa olla ajoissa, koska nyt jo myydään kevään aikoja. Kasvojen iho voi olla aika koetuksella dietin aikaan ja sitä kannattaa muistaa hoitaa. Kun karvot on rasvattomat, niin ihossa korostuu kaikki epäpuhtaudet. Kasvojen ihoa kannattaa kuoria ja tehdä niihin esimerkiksi puhdistavia hoitoja, millä niihin saa kauniin hehkun ja sileämmän pinnan.

Huomenna mulla ja oikeastaan koko perheellä on vapaata ja ajattelinkin, että lähdetää haukkamaan happea syksyiseen säähän. Mannantaina arki taas alkaa <3

MUAH Hanna Tyrmi
MUAH Umppu
MUAH Hanna Tyrmi
MUAH Umppu

Lue edellinen postaus: Mitä maksaa reissu Amerikkaan?

-Umppu

Vihdoin se on julkista…… kauan odotettu

Vihdoin se on julkista. Teimme yhdessä Primen tiimin kanssa Prime hair and beauty collctionin 2017. Oli aivan mahtava kuvauspäivä, mikä opetti taas paljon ammatillisia juttuja meille kaikille. Mulla on hyvä ystävä kenenkä kanssa yhteistyö on aina mutkatonta. Mikko Karekivi on kuvaamassa oikeastaan aina mun kaikki hiuskuvat niinkuin tälläkin kertaa. Me tehtiin myös itse kuvaus tapahtumasta video, missä näkyy hieman maistiaisia, minkälainen on kuvauspäivä ja mitä sielä silloin oikein tapahtuu. Kuvaajana toimi Markus Kosonen kuka on mun vanha luokkakaveri yläasteelta. Markus on myös tehnyt meidän Primen nettisivut ja hoitaa mitä milloinkin, mitä vaan ikinä pyydän.

Parasta on se kun sun ei tarvi kun hoitaa oma osuus ja siksi pidänkin todella tärkeänä yhteistyökumppaneita. Kun jonkun kanssa homma toimii, niin miksi sitä menisi koskaan vaihtamaa. Nää molemmat kundit tuntee mut ja tietää mun tyylin jotenka kaikki sujuu aina helposti.

Kiitos Kuvauksista: Koko Primen tiimille <3 Kuvajaalle Mikko Karekivelle ja videokuvaajalle Markus Kososelle

Frameda oy/Kevin Murphy

Finngold DybergKern

 

Kaikilla kampaajilla oli vapaat kädet toteuttaa oma visionsa ja tuoda omaa tyyliään esille. Kuvista tuli mielestäni upeita ja oon todella ylpeä meistä kaikista Primessä työskentelevistä. On mahtavaa tehdä duunia ammattilaisten kanssa, kenellä on samanlainen palo alaa kohtaan, kun itselläni  ja ketkä haluaa oppia uusia juttuja. Töissä me tavallaa joka päivä koulutamme toinen toisiamme ja inspiroidumme toistemme työskentelystä. Tykkään itse seurata muiden työskentelyä ja koitan imeä siitä kaiken ja lisätä omaan työskentelyyni ne parhaat jutut. Tässä olkaa hyvä: Prime collection 2017 (Kuvien kopionti on kielletty) Laittakaa myös seuraantaan Primen insta @primehairandbeautydesign

 

Look by Vilma Iso-Hirvelä/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut: Dyberg Kern

 

Look by Hanna Tyrmi/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Umppu/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Vilma Iso-Hirvelä/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Umppu/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Esther Fair/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Esther Fair/ Kuvaus: Mikko Karekivi

 

Look by Umppu/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ korut Dyberg Kern
Look by Hanna-Loviisa Isique/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Mukavaa viikonloppua kaikille <3 -Umppu

 Edellinen postaus: Ristus mikä roppa