No nyt on kuumaa!

Nyt se on vihdoin ulkona Golw by Prime collectioni 2018.  Saimme mahdollisuuden toteuttaa yhteistyössä Simin kanssa uuden collectionin kuvaukset. Halusimme jokainen tuoda esille oman näkemyksemme tämän hetken hiusmuodista. Teemme liiketyössä  hyvin paljon pitkähiuksisia asiakkaita ja pitkiin hiuksiin on välillä hieman haastavaa keksiä erilaisia lookkeja. Nyt halusimme haastaa itsemme ja käyttää mielikuvitusta siten, että luomme sellaista tyylejä mitkä poikkeavat sitten normaalista liike työstä, mutta sopivat kuitenkin street muotiin. Jokainen sai toteuttaa mallinsa omalla haluamallaan tavalla ja käyttää luovuutta. Pitkään on jo puhuttu että kihara tulee muotiin. Se ei silti tarkoita sitä että kyseessä olisi permanentti. Meillä on onneksi tällä hetkellä saatavilla hyvinkin paljon erilaisia kiharatyökaluja, millä voimme luoda upeita kampauksia arkeen sekä juhlaan. Meistä jokainen on ammatiltaan parturi-kampaaja ja teemme myös meikkejä. Jokainen lookki on kokonaisuudessaan jonkun henkilökohtainen näkemys kesän trendeistä. Halusimme hieman leikitellä hiuksilla ja tehdä niin erilaisia pintoja. Glow by Prime on meidän neljäs oma collection minkä me toteutimme.

Look by Vilma Iso-Horvelä
Look by Vilma Iso-Hirvelä
Look by Hanna Tyrmi
Look by Vilma Iso-Horvelä
Look By Vilma Iso-Horvelä

 

Look by Umppu
Look By Hanna Tyrmi
Look by Umppu
Look By Vilma Iso-Hirvelä
Look by Umppu
Look By Umppu
Look by Hanna Tyrmi
Look By Hanna Tyrmi
Look by Umppu
Look by Hanna Tyrmi
Look by Hanna Tyrmi

Kuvauksissa on mahtava päästä haastamaan itseään, sillä joka kerta ne opettavat jotain uutta. Kuvaus lookkien tekeminen on ihan erilaista, kun esimerkiksi arki kampaaminen. Seuraamme jatkuvasti muodin trendejä ja imemme vaikutteita maailman catwalkeilta. Toteutimme mallien värjäykset  Simin väreillä ja viimeistelimme ne Balmainin  hiustuotteilla.  Balmainin hiustuotteet sopivat loistavasti tähän tarkoitukseen, sillä ne ovatkin alunalkaen luotu catwalkien taakse. Hiukset on meidän intohimomme ja teemme paljon yhdessä töitä tiimini kanssa.  Siksi meistä koostuu mahtava jengi.  Tämä ei suinkaan jää tähän, vaan pian on tulossa lisää upeita hius luomuksia. Seuraavalla kerralla nähdäänkin vähän enemmän värikkyyttä hiuksissa. Olemme yhteen hioutunut tiimi ja meillä on todella hauskaa töissä. Se näkyy myös mielestäni työilmapiiristä sekä koko konaisuudessa ja tietenkin asiakaspalvelussa. Tässä on vielä video meidän kuvauspäivästä.

Nämä kuvat kuvasi Reija Vilmi

Nyt se on ULKONA!

Nyt se sitten on ulkona, eli meidän ensimäinen  tubevideo! Aina pitää olla mukana pieni ripaus hulluutta mukana uusissa haasteissa ja pitää myös muistaa olla avoin kaikelle uudelle. Uusien asioiden oppiminen ja niiden opettelu kehittää jokainen kerta eteenpäin jossain sellaisessa, mitä et ehkä koskaan edes kuvitellut tekeväsi.

Youtube videot on jo hetken ollut tätä päivää niin miksei sitä kokeilisi itsekin. Videon kuvaaminen on tietyllä tapaa helppoa ja tietyllä tapaa ei. Meillä on valmistumassa useita erilaisia ja eri tyyppisiä videoita sisällöltään. Mua itseeni yllätti kuinka kauan esimerkiksi yhden makeover videon tekeminen kestää. Tällä tarkoitan ennen ja jälkeen videoo. Se tulee kestoltaan olemaan ehkä minuutin kaksi, mutta sen tekemiseen menee noin 3,5h!

Me halutaan meidän kanavalla ehdottomasti tuoda esille kampaajan työtä monesta eri näkökulmasta, sillä se ei todellakaan ole pelkkää hiusten leikkaamista. Me haluamme lisätä ihmisten tietoisuutta ylipäänsä kaikesta hiuksiin liittyvistä asioista. Kun katselin tänään meidän videon niin pakko sanoa, että omaa ääntä on ainakin näin alkuun aika ärsyttävä kuunnella :). Kai siihen jossain vaiheessa tottuu! Julkaisemme joka viikko yhden tai kaksi videoo ja tällä viikolla vielä luvassa kampaus video, missä Hanna näyttää viidessä minuutissa syntyvän upean kampauksen ponnarilla ja muutamalla pinnillä.

Laittakaa siis kaikki hiuksista kiinnostuneet meidän kanava tilaukseen ja löydät meidät myös IG:stä @prime_estrada

Palautetta otamme mielellään vastaan ja hyviä ideoita toivepostauksiin. Onko siis esimerkiksi sinulla jotain hiuksiin liittyvää sydämen päällä, johon olet aina halunnut tietää vastauksen? Meiltä kehtaa kysyä ihan mitä vaan.

Tästä pääset ensimmäiseen videoon ja toivottavasti pidätte. Lupaamme Hannan kanssa kertoa vähän muutakin jatkossa, kun puhua vain itsestämme 🙂

lue edellinen postaus: Miksi äidit arvostelevat toisiaan? 

-Umppu