Kaikki perustuu yhteen kuvaan

sisältää kaupallisia linkkejä*

Kirjoitinkin aiemmin meidän kuvauksista, kun teimme Primessä kilpailutöitä Simply Naturalin Mago challenge kilpailuun. Jos joku miettii mitä tarkoittaa sana Mago on se suht uusi hiustenpidennysmenetelmä.  Pidennykset kiinnitetään asiakkaan hiukseen puuvillalangan avulla solmien. Tätä tekniikkaa on kehitetty 10 vuotta ja se on markkinoiden hellävaraisin pidennys. Ei liimaa, eikä teippejä. Nyt kilpailu on auki ja kaikki kuvat on nähtävillä kilpailusivustolla. Olisi aivan huippua, jos kävisit antamassa äänesi. Mulla oli mallina Kata joka on mun ystävä ollut jo kohta 15 vuotta. Halusin toteuttaa pehmeän naisellisen ja selkeän hiustyylin, missä onnistuin omasta mielestäni hyvin. Hiuksista tuli juuri sellaiset, kui halusin. Värinä on murrettu lämmin, hieman kuparin hohtava ruskea. Katalla on omasta takaa jo suht pitkät hiukset, mutta halusimme niistä paksummat ja latvaan selkeästi lisää vahvuutta.

Edelleen yksi vahvoista trendeistä on kauniit naiselliset ja nimenomaan kiiltävät ja hyvin hoidetut hiukset. Pidensimme ja tuuhensimme hiuksia kahdella puntilla magopidennyksiä.

 

Työ Nro.6

Katan paita on TÄÄLTÄ*

Rakastan kuvauksia ja niiden tekemistä ja meillä onkin seuraavaksi tulossa miesten kuvaukset. jos siis tiedät hyviä malleja niin mulle saa antaa vinkki vitosia. Tässä on siis mun oma näkemys ja taidon näyte jota pääset äänestämään TÄÄLTÄ

 

Meidän liikkeestä osallistui myös Hanna Tyrmi Ja Vilma Iso-Hirvelä samaan kilpailuun. On ihana tehdä yhdessä kuvia ja samalla saa antaa puolin sun toisin näkemystä. Mun mielestä meidän kaikkien kilpailutyöt onnistui todella hyvin ja oon ylpeä meidän Primen annista tälle kilpailulle. Kuvaajana meillä oli tuttu ja turvallinen Mikko Karekivi. Hänen kanssa homma vaan toimii ja itse saa keskittyä olennaiseen.

Työ nro 5

Tässä on Vilma Iso-Hirvelän työ. Vilman paita TÄÄLTÄ* 

Vilmasta on kehittynyt aivan huippu osaaja lyhyessä ajassa. Kuka uskoisi, että hän on ollut alalla vasta alle vuoden. Vilma on Primen uusin tulokas ja tuuraa mua mun äitiysloman ajan. On ollut ihanaa ottaa vähän löysää (tää mitään löysää oo) kun joku auttaa ja pitää mun asiakkaista huolen. Vilma teki upean nudeblond työn, jossa on kaunis sensuelli viimeistely. Tykkään tästä kuvasta todella paljon.

työ nro.2

Hanna Tyrmin kilpailutyö

Kolmantena kuvana on Hanna Tyrmin upea tumma kaunotar. Vaikka kaikki teimme aika samalla tyylillä hiukset, niin kuvista tuli täysin erilaisia. Hanna halusi hieman goottimaista, mutta kuitenkin naisellista tyyliä ja onnistui siinä mielestäni hyvin. Toivon meille kaikille mahtavaa menestystä.

Äänestys aikaa on 2 viikkoa, jonka jälkeen 3 parasta työtä pääsee Pinnilehden raadin eteen, mistä valitaan voittaja. Viimevuoden kakkos sijaa lähdetään puolustamaan. Työhöni olin kuitenkin super tyytyväinen.

SNMC-valokuvakilpailu alkaa, äänestä suosikkiasi! Kirjoita suosikkikuvasi numero pääkuvan (kuvakollaasi, jossa näkyvät kaikki kuvat) kommenttikenttään. Pystyt selailemaan kuvia suurempana klikkaamalla nuolia. Huomaathan, että vain pääkuvan (kuvakollaasi, jossa näkyvät kaikki kuvat) alle kommentoidut kommentit hyväksytään mukaan kilpailuun. Äänestys päättyy 31.3.2017 klo 23.59. Tämän jälkeen kolme suosituinta kuvaa pääsevät finaaliin. Finaalissa parhaan kuvan valitsee Hiusalanlehti; Pinni. Voittaja ilmoitetaan Pinni-lehdessä 26.4.2017. Kilpailijoiden ja kuvien tiedot tarkemmin yksittäisissä kuvissa. Facebook ei ole mukana kilpailussa. Tarkemmat kilpailusäännöt: http://simplynatural.fi/snmc/

Nyt niitä ääniä TÄÄLTÄ

 

Edellinen postaus: Millaista on sukeltaa hetkeksi tubettajien maailmaan

-Umppu

Mulle kelpaa vaan paras!

Kun sellaisen asian, kun rakkaus omaa työtä kohtaan on tajunnut on sitä valmis tekemään kaikkensa sen eteen. Yrittäjyys on moninainen juttu ja jaksan väittää, että sitä ei ymmärrä kun toinen yrittäjä… Hieman jyvällä on yrittäjän puoliso, mutta sekään ei varsinaisesti tiedä mitä se siltä ihmiseltä vaatii ja minkä vastuun se asiasta kantaa.. Mä oon monessakin asiassa tarkka ja yksi niistä on työnlaatu. Pyrin aina tekemään asiakkaan toiveiden mukaan. Joskus toki on tilanteita, että kaikkea ei vaan yksinkertaisesti pysty toteuttamaan tai asiakas ja kampaaja ei puhu samaa kieltä…

Mulla on lapsesta lähtien ollut kova kilpailuvietti.Olen kilpaillut vaikka sun missä.  Nyt olen päättänyt että mitään urheilulajia en enää aloita missä tähtään Suomen huipulle, mutta alallani voin kilpailla niin kauan kuin haluan. Kilpaileminen opettaa paljon ja se on kiehtovaa. Sun koko ammattitaito lätkäsitään yhteen kuvaan ja sillä mennään.

 

Me osallistuttiin Primeltä Hannan ja Vilman kanssa Simply Naturalin  MAGO hiustenpidennyskilpailuun. Tai no siis tehtiin kuvat kilpailua varten ja ne pitää palauttaa ens tiistaihin mennessä. Mun työstä tuli just sellainen kun olin visioinut päässäni. Vaikka kuinka olisi visio niin voi olla, että siitä kuvasta ei vaan tuu sellainen kun on mielessään ajatellut.

Yks mikä on mun mielestä aina kaikista tärkein on malli. Moni valitsee mallin ihan väärin perustein. Tärkeintä on sen kasvot ja ne hiukset on aivan sivuseikka. Me kampaajina pystymme hiuksiin vaikuttamaan, mutta kasvoihin ei. Mulla oli mallina mun vanha työkaveri, kuka on kokenut mallin hommissa, jotenka luotto oli ihan täys 10.

 

Vilma työn touhussa
Hanna

 

Mallin valinta on tarkkaa hommaa ja pakko myntää, että on se joskus mennyt omallakin kohdalla aivan käteen. Paljon käytetään ihan tavallisia ihmisiä esim näissä hiuskuvissa. Joskus ero tavallisen tyypin ja ammattimallin kohdalla on suuri, mutta joskus asiat voi mennä väärinkin päin. Mallin on kaikkein tärkein ymmärtää, että se edustaa niitä ihmisiä ketkä tekevät hänen lookin. Kyse ei sillä hetkellä ole siitä mallista, eikä siitä miltä hän näyttää. Joskus mallille saattaa tulla sellainen look, mikä ei miellytä omaa silmää, mutta se pitää osata kantaa yhtä hyvin, kuin kaikki muutkin. se tekee sinusta hyvän mallin.

Meillä eri ihmiset seuraa kuvaustilnateessa eri asioita. Toinen katsoo mitenkä hius asettuu ja onko mahdollisesti hajakarvoja jossain. Toinen katsoo meikkiä ja ilmeitä ja kuvajaa katsoo asentoa. Mitä enemmän ihmisillä on kokemusta sitä helpompaa se on. Parasta on jos malli pysyy paikoillaan ja keskittyy olemaan mallina.

Itse pidän myös hiljaisuudesta kuvaustilanteessa. Kamala härdelli tekee tilanteesta rauhattoman ja kaikille pitää antaa kuitenkin mahdollisuus keskittyä.

 

Mulla oli jalat ihan sairaan kipeet kuvausten jälkeen, koska mun tärkeä roolihan oli olla tuulikone :). Jos kuvaan haluaa hiuksiin luonnollista tuulta niin se ei ole mikään viipperä. Tällä kertaa mulla oli iso pahviläpyskä, jolla annoin tuulta. Joka toinen kerta liikaa ja joka toinen liian vähän 🙂

Joka kerta hius lentää erilailla ja jokainen kuva on erilainen. Itse en juurikaan käytä kuvauksissa lakkaa. Haluan, että hius elää luonnollisest. Liian suuri lakkamäärä ihan missä vaan hiuksessa tekee tukasta tönkön ja se ei todellakaan ole koskaan ratkaisu kampauksen pysyvyyteen vaan se, mitä tuotteita siinä käyttää pohjalla.

 

Tehtiin kaikki kolme todella erilaiset työt ja kaikki onnistui loistavasti. Kuvaajana meillä oli tuttu Mikko Karekivi, kuka kuvasi meidän Primen collection 2017 myös. Voit käydä sen katsomassa TÄÄLTÄ 

Opin taas samalla muilta valtavasti työtäni tehdessä uusia vinkkejä ja samalla oppii aina myös niitä mitä ei kannata tehdä. Jos voisin tekisin vain päivät pitkät erilaisia kuvauksia. Valitettavasti ne tapahtuu suurimmaksi osaksi Helsingin päässä. Se olis se mun unelma duuni. Ehkä joskus tulevaisuudessa vois siihen keskittyä paremmin. Nyt ne keskittyy näihin omakustanne kuviin. Meillä Primessä tehdään paljon Mago pidennyksiä. Ne ovat markkinoiden hellävaraisimmat pidennykset ja ne laitetaan solmutekniikalla puuvillalangalla asiakkaan hiuksiin.

Kuvat julkaistaan kun kilpailu alkaa ja laitan sitten linkkiä tänne niin pääsette äänestämään <3. Mun kuva on viilattu karvalleen kuntoon, koska mulle kelpaa vaan paras. Tässä vielä fiilikseksi mun viimevuoden kaksi kilpailutyötä.

Hair&makeup by Umppu/ Photo Mikko Karekivi

Lue edellinen postaus: Mä haluun bailaan