Mitkä on shadow kulmat? Mukana myös alennuskoodi ja arvonta!

Tässä sitä ollaan taas hankkimassa helpotusta arkeen. Niinkuin varmaan oote  jo huomannut että tykkään kokeilla kaikkea mikä mahdollisesti helpottaa mun aamuja. Mulle tehtiin jo muutama vuosi sitten varmaan ensimmäisten joukossa microblading kulmat. Kulmia tehdessä olin jo raskaana mitä en vielä silloin tiennyt. Niitä ei suositella raskaana oleville. Se saattaa esimerkiksi aiheuttaa värin pigmenttimuutoksia.  Väri tarttui hieman epätasaisesti ihoon ja kului osittain pois. Kulmathan ei ole ikuiset vaan niiden kesto riippuu ihotyypistä ja   kuinka syvälle ne on tehty. Kulmien kesto on noin 1-3 vuotta. Mulle on tehty nyt kulmat ensimäisen kerran ja siihen vahvistus ja sitten niitä vuosi sen jälkeen vahvistettiin kolmannen kerran.

Microblading kulmien laitto sattui mua aivan törkeästi (ei siis satu kaikki) ja mietin että sitä en vaan enää kestä. Mun iho on myös aika herkkä ja sellainen jatkuva hinkutus ei ole miellyttävää. Tykkään vahvoista kulmista. Mun omat kulmat on lähes värittömät ja meikkaan ne joka aamu. Meidän kosmetologi Miia Ring-Sjöblom kävi hetki sitten uuden koulutuksen, missä tehdään ”kevyttatuointi” koneella pigmentointeja. Halusin heti testata tämän ja saada piiloon vanhoja viivoja mitkä paistoi kulmien välistä. Tässä tärkeintä on suunnittelu missä yhdessä tekijän kanssa suunnitellaan muoto kulmiin. Kulmat mitataan että niistä tulee symmetriset. Mun kulmat toteutettiin niin että vanhat jäävät kokonaan peittoon.

 

Tässä ei käytetä ollenkaan puudutusta ja olin valmiiksi jo kauhuissani että se sattuu kuitenkin. No onneksi jopa minä kestin laiton sillä se ei sattunut ollenkaan. Mulla ei ole tatuointia enkä osaa verrata miltä se tuntuu, mutta välillä olisin jopa voinut nukahtaa laiton aikana. Tämä on uusi shadow tekniikka ja samalla tekniikalla voi tehdä myös eyelinereitä. Miian töitä löydät Studio Smån ig tilitlä, sekä #miiabrows. Mulle tehtiin nyt aika tummat (halusin itse) ja vahvat kulmat että saadaan vanha peittoon. Shadow tekniikalla kulmista tulee pehmeät kuten jo yläreunasta voi nähdä. Käsittely uusitaan kuukauden päästä.

Jo nyt jälki miellyttää omaa silmää ja oon todella tyytyväinen. Harmikseni meidän Miia on liikkeesäni (Primessä) töissä enää tämän kuun loppuun ja siirtyy  sen jälkeen Studio Småhon. Miian töitä löydät Studio Smån ig tililtä, sekä #miiabrows. Jos haluat varata Miialle aikaa näihin kulmiin ( hinta normaalisti 390€ joka sisältää yhden vahvistuksen) mainitsemalla Umpun blogi saat palvelun hintaan 250€! Tarjous voimassa helmikuun ajan ja silloin Miia onkin jo uudessa paikassa Småssa! Aikaa voit varata Tästä!

Kuvat on otettu heti käsittelyn jälkeen. Niihin muodostuu aluksi rupi, mikä kuluu pikkuhiljaa pois. Kulmat ovat kuitenkin salonkikelpoiset oikeastaan heti. Kulmabisnes on nyt aika villinä ja tuntuu, että niitä tehdään joka paikassa. Nään paljon ihmisiä, joidenka mikroblading kulmat ei ole onnistuneet ja viivat ovat todella selkeästi näkyvissä. Jos tässä käsittelyssä painaa liian vähän kulmiin ei jää juuri mitään. Nopea kuluminen  voi myös johtua ihotyypistä. Jos taas viivat ovat paksuja ja selkeitä on siinä painettu ihoon liian lujaa.

Jos sinulle on tehty eponnistuneet kulmat on esimerkiksi tämä shadow tekniikka hyvä siihen. Koloja saa paikattua ja viivoja häivytettyä. Tämän voi siis tehdä mikroblandingin päälle. En kuitenkaan sano, että Mikroblading on huono vaihtoehto ja voin suositella myös siinä palvelussa Miiaa. Hän tekee todella kauniita ja luonnollisia kulmia.  Omat kulmani tulevat haalistumaan tästä kähes 50% ja teemme vahvistuksen noin kuukauden päästä. Vasta kun kulmat on vahvistettu ja viimeinen rupi on lähtenyt näkee lopputuloksen kunnolla.

Tässä on allekain ennen ja jälkeen kuva. Varsinkin jälkeen kuvasta huomaa kuinka mun omat kulmat on todella vaaleat ja jos olisin ollut fiksu olisin värjännyt ne ennen käsittelyä. Tulen varmasti tulevaisuudessa ottamaan myös eyelinerit silmiin. Niitä ei voi tehdä samaan aikaa ripsin kanssa, jotenka tässä hieman odotellaan sopivaa ajankohtaa.

Laitan vielä kuvia sitten kun kulmat on kokonaan tehty ja valmiit. Toivon, että vanhat viivat peittyvät alle ja kulmista tulee tasaisemmat ja särmämmät. Olen jo ollut ja tulen jatkossakin olemaan Studio smån asiakas. Käyn sielä myös laittamassa ripsiä. Pähkäilen edelleen kynsien kanssa, koska työni värjää aina kynteni ruskeaksi ja ne ovat epäsiistin, mutta katsotaan. Shadow tekniikalla tulee lopputuloksesta hieman meikatumpi jälki, kun microblanding kulmista. Värejä on valittavina useita vaihtoehtoja ja niitä voi sekoittaa keskenään. Aikaa laittoon menee noin 3 tuntia. Vahvistus on hieman nopeampi.

Nyt jos haluat kulmat kuntoon kannattaa varata aika Miialle! Saan myös teidän iloksi arpoa yhdet kulmat, jotenka kommettia vaan alle ja uudet kulmat voi olla sinun. Arvonta suoritetaan 29.1.2018 (palkinnon arvo 390e).

Lue edellinen postaus: Lisääntyminen on luonnollinen asia

Ja nyt jos koskaan kannattaa suunnata Biancaneven* sivuille. Koodilla UMPPUTAMMI* saat kaikista tuotteista, myös jo alennetuista -20%. (Ei koske erikoistuotteita kuten tiimitakkeja). Biancaneven vaatteet on Suomessa valmistettu ja on erittäin laadukkaita materialeiltaan. Itse en käytä muita, koska haluan että niissä värit ja muoto säilyy pesuista huolimatta. Ne ei nukkaannu ja näyttävät aina kuin usilta. Shoppaileen TÄÄLTÄ*

-Umppu

 

Onko ripsiä pitävä nainen epä aito?

 

Katariina Orimus ja Anni Salo

Näiden kuvien ottamisesta on vierähtänyt hetki. Ne on Studio Smån avajaisista Kuvat on otettu hyvän ystäväni Katariina Orimuksen Tampereen Rautatienkadulla sijaitsevasta Studio Småsta. Me ollaan Katan kanssa vanhoja työkavereita Primestä ja ehkä joskus menneinä vuosina kulutettu muutaman kerran Onnelan tanssilattiaa.. tässä hieman historiaa mutta ei siitä sen enempää.

Nykyään ulkonäköpaineet on valtavat ja varsinkin siinä vaiheessa, jos itsetunto yhtään horjuu niin varmasti moni miettii.. riittänkö tälläisena. Kun tässä on ollut puhetta viime aikoina siitä, että lapset ei ole syy lihoa tai olla huolehtimasta itsestään niin palaan hieman aiheeseen. Mulla on aamuisin ihan muutama minuutti aikaa laittautua. Koitan kaikella mahdollisella tavalla saada siitä helpompaa ja nopeampaa. Usein vessassa on puoli perhettä ka samalla, kun koitat laittautua katsot ettei kukaan syö vessaharjaa tai tunge pönttöön sun tavaroita ja pidät toista lasta sylissä. Mun yksi asia mistä en luovu on volumeripset. Olen joskus aikoinani itsekin tehnyt ripsiä, mutta jätin sen homman jo muutama vuosi sitten pois. Mulla on ollut ripset siitä asti kun ne rantautui Suomeen, mutta valitettavasti allergisoiduin liimalle ja mun oli pakko olla ilman niitä.

Vuosia ihan rehellisesti kärvistelin, koska pienet lapset ja väsynyt naama ei ollut se kombo mitä halusin aamulla nähdä peilistä. Mulle huoliteltu olemus naisella tarkoittaa meikkiä. Tiedän että kaikille se ei sitä ole, mutta onneksi saamme olla erilaisia. Kun meillä oli pari vuotta sitten vesivahinko olimme evakossa Studio Loistossa, missä tutustuin Katiin. Ihailin jo silloin Katin tekemiä ripsiä, koska ne oli tummia ja tuuheita ja juuri sellaisia minkälaiset halusin itselleni. Päätin että jos nyt kerran vielä kokeilen ja sitten jos oireilen niin en ota niitä enää koskaan. Ja niin siinä sitten kävi, että mulle ei tullut mitään oireita. (En halua altistaa väkisin itseäni allergisoiville aineille). Onneksi nykyään on paljon erilaisia liimoja ja myös sellaisia, mitkä sopii meille herkkänahkaisille. Me jätettiin kokonaan geelilaput pois silmistä, mitkä tuntui aina hiertävän ja laitettiin vain teipit alaripsien suojaksi. Sain vihdoin ripset takaisin ja siitä asti olen  ollut Katin vaki asiakas. Kati työskentelee nyt Studio Småssa. Katille voit varata aikaa TÄÄLTÄ

Kati ihan muina floristeina pitää huolen myös Smån kukista.

Mulla oli odotusaikana myös ripsikato ja ne silmissä olevat omat ripset  oli vain jälki siitä entisestä. Nyt ne on kuitenkin nyt vahvistuneet ja niihin saa tehtyä sellaiset pidennykset kun haluan.  Siitä päästäänkin sitten otsikkoon: onko ripsiä pitävä nainen sitten jotenkin epäaito? Usein sanotaan että luonnollisuus kunniaan ja siinä samalla saatetaan heittää pienenä vitsinä ”on ripset, kynnet, pidennykset ja kaikkee”. Mun mielestä ripsipidennykset on ihania ja ne korostaa naisellisuutta. Tästäkin voi olla eri mieltä kanssani. Ripsi rintamalla on tapahtunut vuosien varrella paljon muutoksia. Ennen tehtiin vain klassisia pidennyksiä, missä yksi kuitu liimataan yhteen ripseen. Muistan itse, että liimat oli jotkut niin voimakkaan tuoksuisia, että se kirvely silmissä oli aivan sietämätöntä, mutta niin liimat, kun ripsitekniikat on kehittynyt hurjasti. Itse olen tykästynyt näihin volume ripsiin, koska ripsien kärki on jotenki pehmeämpi. Volumeripsissä yhteen ripsiin kiinnitetään useampi kuitu, jotka on laitettu viuhkamaiseen asetelmaan. Kun ripsiä hiljalleen tippuu ei näihin tule mitään lovia tai koloja  ja ne ovat salonkikelpoiset huoltoon mennessä. Itse käyn  kolmen viikon välein huollossa.

Mulla on tällä hetkellä IG:ssä menossa arvonta, missä voi voitta Katille fullsetin, joko klassisiin tai volumeripsiin. Arvon myös toisen setin täällä blogin puolelle, jotenka tuttuun tapaan kommenttia kehiin. arvonta suoritetaan maanantaina 22.1.2018. Kannattaa siis osallistua sekä ig:ssä ja täällä blogissa niin mahdollisuudet tuplaantuu. @studiosma löytyy myös ig:stä. 

Mun mielestä jokainen nainen saa laittautua ja pitää niitä kynsiä ja ripsiä jos huvittaa. Tärkeintä siinä on, että viihtyy niissä. En usko että on naista kuka ei haluaisi näyttää kauniilta. Eihän se toisen laittautuminen ole keneltäkään muulta pois. Studi Små on paikkana uusi, mutta sielä työskentelevillä on jo useiden vuosien kokemus alalta. Myös meidän kosmetologina toimiva Miia löytyy helmikuusta alkaen Studi Småsta. Tulemme tekemään jatkossa yhteistyötä näiden kahden liikkeen välillä. Jos siis haluat upeat ripset niin tämä on se paikka minne kannattaa suunnata!

Lue edellinen postaus: Kasvissyönti tuhoaa maapalloamme

tai:  Mahtavaa Päivi Räsänen

-Umppu