Mitkä on shadow kulmat? Mukana myös alennuskoodi ja arvonta!

Tässä sitä ollaan taas hankkimassa helpotusta arkeen. Niinkuin varmaan oote  jo huomannut että tykkään kokeilla kaikkea mikä mahdollisesti helpottaa mun aamuja. Mulle tehtiin jo muutama vuosi sitten varmaan ensimmäisten joukossa microblading kulmat. Kulmia tehdessä olin jo raskaana mitä en vielä silloin tiennyt. Niitä ei suositella raskaana oleville. Se saattaa esimerkiksi aiheuttaa värin pigmenttimuutoksia.  Väri tarttui hieman epätasaisesti ihoon ja kului osittain pois. Kulmathan ei ole ikuiset vaan niiden kesto riippuu ihotyypistä ja   kuinka syvälle ne on tehty. Kulmien kesto on noin 1-3 vuotta. Mulle on tehty nyt kulmat ensimäisen kerran ja siihen vahvistus ja sitten niitä vuosi sen jälkeen vahvistettiin kolmannen kerran.

Microblading kulmien laitto sattui mua aivan törkeästi (ei siis satu kaikki) ja mietin että sitä en vaan enää kestä. Mun iho on myös aika herkkä ja sellainen jatkuva hinkutus ei ole miellyttävää. Tykkään vahvoista kulmista. Mun omat kulmat on lähes värittömät ja meikkaan ne joka aamu. Meidän kosmetologi Miia Ring-Sjöblom kävi hetki sitten uuden koulutuksen, missä tehdään ”kevyttatuointi” koneella pigmentointeja. Halusin heti testata tämän ja saada piiloon vanhoja viivoja mitkä paistoi kulmien välistä. Tässä tärkeintä on suunnittelu missä yhdessä tekijän kanssa suunnitellaan muoto kulmiin. Kulmat mitataan että niistä tulee symmetriset. Mun kulmat toteutettiin niin että vanhat jäävät kokonaan peittoon.

 

Tässä ei käytetä ollenkaan puudutusta ja olin valmiiksi jo kauhuissani että se sattuu kuitenkin. No onneksi jopa minä kestin laiton sillä se ei sattunut ollenkaan. Mulla ei ole tatuointia enkä osaa verrata miltä se tuntuu, mutta välillä olisin jopa voinut nukahtaa laiton aikana. Tämä on uusi shadow tekniikka ja samalla tekniikalla voi tehdä myös eyelinereitä. Miian töitä löydät Studio Smån ig tilitlä, sekä #miiabrows. Mulle tehtiin nyt aika tummat (halusin itse) ja vahvat kulmat että saadaan vanha peittoon. Shadow tekniikalla kulmista tulee pehmeät kuten jo yläreunasta voi nähdä. Käsittely uusitaan kuukauden päästä.

Jo nyt jälki miellyttää omaa silmää ja oon todella tyytyväinen. Harmikseni meidän Miia on liikkeesäni (Primessä) töissä enää tämän kuun loppuun ja siirtyy  sen jälkeen Studio Småhon. Miian töitä löydät Studio Smån ig tililtä, sekä #miiabrows. Jos haluat varata Miialle aikaa näihin kulmiin ( hinta normaalisti 390€ joka sisältää yhden vahvistuksen) mainitsemalla Umpun blogi saat palvelun hintaan 250€! Tarjous voimassa helmikuun ajan ja silloin Miia onkin jo uudessa paikassa Småssa! Aikaa voit varata Tästä!

Kuvat on otettu heti käsittelyn jälkeen. Niihin muodostuu aluksi rupi, mikä kuluu pikkuhiljaa pois. Kulmat ovat kuitenkin salonkikelpoiset oikeastaan heti. Kulmabisnes on nyt aika villinä ja tuntuu, että niitä tehdään joka paikassa. Nään paljon ihmisiä, joidenka mikroblading kulmat ei ole onnistuneet ja viivat ovat todella selkeästi näkyvissä. Jos tässä käsittelyssä painaa liian vähän kulmiin ei jää juuri mitään. Nopea kuluminen  voi myös johtua ihotyypistä. Jos taas viivat ovat paksuja ja selkeitä on siinä painettu ihoon liian lujaa.

Jos sinulle on tehty eponnistuneet kulmat on esimerkiksi tämä shadow tekniikka hyvä siihen. Koloja saa paikattua ja viivoja häivytettyä. Tämän voi siis tehdä mikroblandingin päälle. En kuitenkaan sano, että Mikroblading on huono vaihtoehto ja voin suositella myös siinä palvelussa Miiaa. Hän tekee todella kauniita ja luonnollisia kulmia.  Omat kulmani tulevat haalistumaan tästä kähes 50% ja teemme vahvistuksen noin kuukauden päästä. Vasta kun kulmat on vahvistettu ja viimeinen rupi on lähtenyt näkee lopputuloksen kunnolla.

Tässä on allekain ennen ja jälkeen kuva. Varsinkin jälkeen kuvasta huomaa kuinka mun omat kulmat on todella vaaleat ja jos olisin ollut fiksu olisin värjännyt ne ennen käsittelyä. Tulen varmasti tulevaisuudessa ottamaan myös eyelinerit silmiin. Niitä ei voi tehdä samaan aikaa ripsin kanssa, jotenka tässä hieman odotellaan sopivaa ajankohtaa.

Laitan vielä kuvia sitten kun kulmat on kokonaan tehty ja valmiit. Toivon, että vanhat viivat peittyvät alle ja kulmista tulee tasaisemmat ja särmämmät. Olen jo ollut ja tulen jatkossakin olemaan Studio smån asiakas. Käyn sielä myös laittamassa ripsiä. Pähkäilen edelleen kynsien kanssa, koska työni värjää aina kynteni ruskeaksi ja ne ovat epäsiistin, mutta katsotaan. Shadow tekniikalla tulee lopputuloksesta hieman meikatumpi jälki, kun microblanding kulmista. Värejä on valittavina useita vaihtoehtoja ja niitä voi sekoittaa keskenään. Aikaa laittoon menee noin 3 tuntia. Vahvistus on hieman nopeampi.

Nyt jos haluat kulmat kuntoon kannattaa varata aika Miialle! Saan myös teidän iloksi arpoa yhdet kulmat, jotenka kommettia vaan alle ja uudet kulmat voi olla sinun. Arvonta suoritetaan 29.1.2018 (palkinnon arvo 390e).

Lue edellinen postaus: Lisääntyminen on luonnollinen asia

Ja nyt jos koskaan kannattaa suunnata Biancaneven* sivuille. Koodilla UMPPUTAMMI* saat kaikista tuotteista, myös jo alennetuista -20%. (Ei koske erikoistuotteita kuten tiimitakkeja). Biancaneven vaatteet on Suomessa valmistettu ja on erittäin laadukkaita materialeiltaan. Itse en käytä muita, koska haluan että niissä värit ja muoto säilyy pesuista huolimatta. Ne ei nukkaannu ja näyttävät aina kuin usilta. Shoppaileen TÄÄLTÄ*

-Umppu