35- vuotias ruoto! 9kk muutos

Nykypäivänä ihmiset kaipaavat vertaistukea ulkonäköön liittyen paljon enemmän, kun ennen. Netti on pullollaan kuvankäsitelyllä muokattuja kuvia niistä täydellisistä vartaloista. Mää toivon että tällä postauksella voin rohkaista naisia näyttämään juuri sen vartalon mikä itsellä on kaikkinen muhkuroineen ja vikoineen. Vaikka ihminen on sinut vartalonsa kanssa niin se ei silti tarkoita, etteikö asialle voisi mitään tehdä. Jos olet tyytyväinen niin se ei tarkoita sitä etteikö asioilla/tekemisellä voisi edelleen muokata vartaloa parempaan suuntaan. Harva sitä selluliittiä kuitenkaan rakastaa tai liiallista ylipainoa ja mun mielestä on todella normaalia, jos siitä itsevarmuudesta huolimatta haluaakin mahdollisesti eroon.

Tässä on mun muutos kuvat mun äiti kuntoon projektista. Kun aloitin tämän noin 9kk sitten oli siihen hyvinkin painavat syyt. Ne ei sinänsä liittynyt millään tapaa alkonäköön vaan mun omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Olen koko lapsuuden ja nuoruuden urheillut. Mulla on aina ollut todella hyvä ryhti, eikä oikeastaan koskaan mitään vaivoja. Takana on kolme raskautta, josta viimeiset kaksi putkeen. Painoni muuttui 58kg-79kg-58kg-70kg parin vuoden aikana. Liikunta oli kokonaan pannassa. Lähes kolme vuottsa kärsin kamalista kivuista, närästyksestä, tukalasta olosta ja väsymyksestä.

Aloitin viime kesänä Fustran, mistä olen saanut ihan uskomattoman paljon voimaa omaan arkeeni. Vaikka liikunta on aina kuulunut mun elämään, niin mulla kesti todella kauan että treenaamaan oli taas kiva mennä eikä se tuntunut pakkopullalta. Me lähdettiin aivan pienillä liikkeillä eteenpäin. Tavoitteena on saada tukilihaksiin voimaa, ryhtiä paremmaksi ja lisää energiaa. Fustra on ollut mulle tässä vaiheessa paras liikuntamuoto ja kiitos mun ihanalle ohjaajalle Karoliina Luotoselle ja Tampereen liikuntamaailmalle. Alkuun treenasin kerran viikkon ja nyt käyn kaksi kertaa viikossa. Voitte kuvista huomata, kuinka ryhti on parantunut ja painoakin on hieman tippunut.

Mulla on aina ollut jaloissa ja takapuolessa selluliittia. Vaikka se ei mua sinänsä haittaa niin jos on keino, millä siitä voi päästä eroon niin mikä jottei. Mulla ainakin selluliitti jaloissa on kipeää. Toki painonputoamisen myötä ja liikunnan lisäämisellä on selluliitti vähentynyt jo huomattavasti, mutta olen ottanut avuksi Petite Kabinetissa LPG hoidon. Tässä hieman tietoa hoidosta:

Hoikan vartalon salaisuus! Endormologinen vartalohoito on tehokas paikallisiin vartalon ongelmiin. Kolme imurullaustoimintoa (hoikentava, kiinteyttävä ja muotoileva) täsmentävään vartalohoitoon tavoitteista riippuen.

  LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Lpg-hoitomenetelmässä nostetaan kudoksia ylös alipaineen avulla, ja muokataan niitä erilaisilla patentoiduilla rullamekanismeilla. Hoidon vaikutustapa on mekaaninen ja se perustuu solustimulaatioon, joka etenee kudoksessa pinnalta syvälle ja paikallisesta laajalle alueelle.Rasvakudoksen käsittely LPG:llä perustuu rasvasolujen aineenvaihdunnan normalisoimiseen ja vilkastumiseen. Mekaanisen käsittelyn seuraksena rasvasolut vapauttavat ylimääräustä energiaa lihaksille ja raskakudos pienenee. Mekaaninen kudoksen muokkaus pehmittää kalvorakenteita, vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa.Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

Mulla on tänään synttärit ja täytän 35-vuotta. Kun ikää tulee niin kaikki hidastuu. Tuloksia ei näy niin nopeasti ja palatuminen on paljon hitaampaa. Haluan jatkaa tätä projektiani eteenpäin, mutta niin ettei se ole mun asia numero yksi vaan kaikki tapahtuu omalla painolla. Jatkan liikuntaa oma terveys ja hyvinvointi edellä. En tähtää bikinifitness kilpailuihin tai treenaa sen vuoksi että näyttäisin joltain tietyltä vaan siksi koska nautin liikunnasta ja se tuottaa mulle hyvää oloa ja fiilistä, mutta ennenkaikkea energiaa. Monella asialla voi vaikuttaa omaan oloon ja vaikka muutokseni ei päätähuimaava ole, niin mulla on nyt 100 kertaa parempi olla mun omassa kehossa, kun lähtötilanteen kuvissa.

Olen paljon energisempi ja kiva kun ylimääräinen iho ja läski ei tursua vaatteista. Mulla ei ole mikään kiire asian suhteen, mutta hyvinvoivasta kehosta kumpuaa ihan erilainen energia omaan elämään. En ole ollut millään dietillä, mutta olen koittanut valita terveellisempiä vaihtoehtoja niin että ne jäisi pysyviksi elämääni. En perusta pikadieettejä enkä muutamien viikkojen kestäviä rääkkejä, koska omalla kohdallani ne ei toimi. Haluan pysyviä muutoksi jotka kantaa lopun elämää ja mulle elintavoiksi.

Lue edellinen postaus: Miten ei voi antaa olla

-Umppu

 

Hei tässä se mun mahani on ja epäonnistunut kauneusleikkaus

Kauneuskirurgia on yleistynyt valtavasti viimeaikoina ja se mahdollistaa ihmisiä oman kehon muokkaukseen. Se mahdollistaa toteuttaamaan toiveita ja korjaamaan ei toivottuja virheitä.  Uusi ohjelma Kauneuden hinta on todella mielenkiintoinen ja siinä on todella hyviä esimerkkejä siitä mitä esimerkiksi raskaus voi tehdä naisen keholle. Mulla on kolme lasta jotka ovat jättäneet kehooni jälkiä. Mulla ensimäisessä raskaudessa tuli yksi todella suuri raskausarpi vatsaan. Se tuli navan yläpuolelle silloisen napakorun lävistyskohtaan. Kun painoni tippui näytti se kohta keskellä vatsaa tyhjältä ilmapallolta. Iho oli kun roikkuva palli-iho. Vaikka se oli aina paidan alla piilossa, niin se on sellainen asia mitä tuijottelin päivttäin.

Päätin mennä palstikkakirurgin puheille (Tampereelle) kysymään voiko ylimääräisen nahan poistaa ja mulle kerrottiin että se on mahdollista.  Tästä on siis jo vuosia aikaa. Sanoin että haluan arven napaan ja niin että sitä ei huomaisi. Mulle kerrottiin että ympäriltä leikataan ylimääräinen iho ”donitsin mallinen pala ja arpi tehdään napaan.

Operaatio tehtiin paikallispuudutuksessa. Kun leikkaus oli ohi oli kipu aivan valtava vatsassa. Tuntui kun puukko olisi ollut vatsan läpi ja turvotus oli voimakas. Siinä sitten menin kipulääkkeissä kotiin lepäämään.. Kun otin haavalapun pois oli näky hirveä. Mun navan päällä oli kun sateenkari odottamassa kulta-aarteen noutajaa. Asia minkä halusin korjata oli 100 kertaa kamalampi. Ei auttanut edes itku markkinoilla. Jos voisin jollain kuvailla arpea oli se kun  tuore polttotatuointi. Arpi ei todellakaan ollut navassa, vaan kaksi senttiä sen yläpuolella.  Siitä seuraavat 2 vuotta missä ikinä olin bikineissä joku kysyi mikä sun navassa on? Se asia minkä halusin piilottaa ja kätkeä olikin nyt se huomion keskipiste.

Nämä kuva mitkä on yläpuolella on otettu uuden korjausleikkauksen jälkeen. Kuten näette kuvasta on ensimäisen leikkauksen pilalle menneen ommeljäljet tehneet tuollaiset auringonsäteet vielä kirsikkana kakun päälle. Nekin oli paljon pahemmat, mutta pilalle menneitä leikkauksia on vaikea ja haastava lähteä korjaamaan. Alkuperäinen arpi näytti siltä, että sen  oli joku kännissä ommellut. Mulle tehtiin toinen leikkaus Tallinassa. Vaikka kauneusleikkauksista ulkomailla varotellaan, niin itse voisin varotella osaa Suomen paikoista. Suosittelen aina tekemään taustatutkimusta. Mulla ei ole ensimäisestä leikkauksesta kuvaa, mutta tämä tilanne mikä nyt on on 100 kertaa parempi, kun se ensimäinen pilalle ryssitty.

Mua on niin kaduttanut koko leikkaus ja eläisin mielummin sen palli-ihon kanssa, mutta minkäs teet. Muistatte varmaan kun mulle tehtiin viime kesänä Fibrobalst käsittely luomiin. Laitoin Tiialle Petite Cabinettin viestiä, että voitaisiinko kokeilla sitä hoitoa tähän mun navan ihoon ja arpeen. Tässä vielä muuten  postaus luomien ennen ja jälkeen kuvista

 

Hoitomuotona tämä on aika uusi.  Fibroblast tekniikalla haetaan näkyviä tuloksia ilman kirurginveistä. Arpi on jo useita vuosia vanha mutta päätimme silti kokeilla. Rumemmaksi se ei voi mennä ja nyt ei ole suunniteilla tehdä enempää lapsia, jotenka sen kummempaa venymisvaaraa ei arvelle ole tulossa. Arpi kohtaan laitetaan ensin puudutusaine vaikuttamaan. Se saa olla siinä 45 min. Itse hoito ei juuri tunnu miltään. Mun IG:ssä on tästä viedeopätkä mistä saa selkeämmän kuvan mitä hoidossa tapahtuu. myös lukemalla aiemmat postukset on sielä kerrottu tarkemmin hoidosta.

Odotan innoissani hoidon tuloksia. Mun mielestä on hienoa että on erilaisia mahdollisuuksia ja että voi tehdä tälläsiä pientoimenpiteitä. En voi missään tapauksessa verrata tätä varmasti monen mielestä olematonta pikku arpea vaikka mainitsemani ohjelman asiakkaisiin. Olen jo oppinut elämään tän arven kanssa, mutta toki jos on mahdollisuus tehdä sille jotain niin haluan kokeilla.

Iho on hoidon jälkeen turvoksissa, mutta ei kipeä. Hoidettua aluetta rasvataan siihen kuuluvalla rasvalla ja desinfioidaan hopeavedellä. Pari päivää arpi oli hieman tahmainen, mutta paraneminen tapahtuu nopeasti. Lopullisen tuloksen odotteluun menee hetki aikaa.  Iho ei uusiudu hetkessä. Laitan sitten kuvia miltä se näyttää. Jatkamme myös vatsan ihon alueen hoitoa, että saisimme nahan hieman kiinteämmäksi. Alamme tekemään siihen sännöllisesti mesoterapiaa.

Hoidon jälkeen iho on muutaman päivän aika hurjan näköinen, mutta paranee nopeasti. Nyt hoidosta on jo yli viikko ja iho vain hieman punoittaa, mutta kaikki ruvet on lähtenyt pois. Mua ei haittaa vaikka arpi näkyy, mutt jos hoito edes pehmentää jälkeä ja noita pilalle menneitä tikkauksia olen jo siihen todella tyytyväinen.

Lue edellinen postaus: Leka heiluun

-Umppu