Näytät upealta!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuinka usein saat kuulla lauseen: Näytät upealta? Vastaus on varmasti kaikilla sama ja se on, että aivan liian harvoin tai en koskaan. Miksi me emme sano toisille sellaisia asioita mitä itsekin haluaisimme kuulla meille sanottavan? Matkustellessa olen aina rohkeampi minä. En tiedä miksi. Ehkä se täällä johtuu valitettavasti niistä tuijottelevista katseista. vaikka en nyt mikään super räväkkä olekkaan, niin erotun kuitenkin siitä tuulipuku kansasta. Huomaan myös että olen ulkomailla paljon itsevarmempi kun Suomessa. Ehkä se syy on siinä että ulkomailla sinua ei pidetä hulluna kun hymyilet tai kun sanot vastaantulijalle hyvää huomenta. Musta se tuntuu aina tosi hyvältä sanoa morning aamuisin vastaantulijalle.

Se mitä aina kaipaan ulkomaista on se fiiliksen rentous ja tietynlainen positiivisuus. Sinulle tarjotaan apua pyytämättä, eikä käännetä selkää. Musta tuntuu välillä jos sulla on täällä tilanne päällä niin porukkaa vaan kääntää selän ja leikki ettei huomaisikaan. On myös ihana saada joskus ihan tuntemattomilta kehuja vaikka ulkonäöstä. Tarkoitan tällä sitä että varmasti jokainen nainen tietää sen hetken kun olet laittautunut ja joku sanoo että näytät upealta. Ne sanat tuntuu aivan uskomattoman hyvältä ja niitä haluaa ihan jokainen kuulla.

Mää saan kuulla lähes joka päivä jotain negatiivista koskien mun ulkonäköä. On väärän väriset hiukset, olen liian lihava, näytät vanhalta, ruma meikki, kamalat vaatteet jne. Hullulta kun se kuulostaa mutta olen oppinut elämään niiden kanssa ja olen myös oppinut olemaan välittämättä niistä. Kun naisten tulisi tukea toinen toistaan niin sitä ei valitettavasti tapahdu tarpeeksi usein.

Ihan varmasti jokainen on joskus kokenut omaan ulkonäköön kohdistuvaa kritiikkiä ja epävarmuutta. Me kaikki reagoimme siihen eri tavalla. Tiedän että olen itse vahva nainen eikä muiden sanat vaikuta muhun voimakkaasti, mutta tiedän myös että joukossamme on paljon sellaisia joihinka ne sanat vaikuttaa voimakkaasti ja voivat tehdä vakaviakin vaikutuksia ja seurauksia.

 

Joskus ihmisestä saattaa ulospäinkin nähdä, että hän on joutunut kokemaan paljon negatiivista elämänsä aikanaan. Ryhti on huono, kävellään kyyryssä meiningillä: anteeks kun oon olemassa. Ihan jokainen meistä on upea sillä omalla tavallaan, enkä tarkoita nyt sitä ulkoista olemusta.

Mitä sillä toisen haukkumisella voittaa? Ei mitään. Mää itse ihailen vahvoja naisia. Sellaisia jotka kaikesta huolimatta uskaltaa olla sellaisia kun haluavat. Tiedän silti että he joutuvat jatkuvasti kohtaamaan kritiikkiä ulkonäköön kohdistuen, mutta miksi?

Me naiset olemme kovia haukkumaan ja arvostelemaan toisiamme. Sanonta first they laugh then they Copy on täysin totta. Julkisuudessa työkseen esiintyvät henkilöt ovat myös niitä meidän esikuvia joita usein haukutaan ja sitten kuitenkin salaa ihaillaan ja mahdollisesti kopioidaan se tyyli tai lookki mitä ollaan aiemmin dissattu. . Saisiko tätä asiaa jotenkin murrettua positiivisempaan suuntaan.

Mää kehoitan ihan jokaista teistä olemaan rihkeasti oma itsesi. Leuka pystyyn ja rinta rottingille, sillä meillä ihan jokaisella on siihen oikeus. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Muistathan sanoa ainakin kerran päivässä jollekkin, että olet upea

 

Asu House of Brandon* Housut* Pilkkupaita* kimalle paita* Vielä tänään ystävämyynnit!

Kuvaus Noora Näppilä

Lue edellinen postaus: Kevään uusimmat hiustrendit. Mitä mullistavaa tapahtuu?

-Umppu