Mun viimeaikaiset hiustyylit

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle tulee aina sellaisia hiusvaiheita, että haluan vaihdella tyyliä. Se on kai ainakin naisilla ihan sallitua?  Nyt oon jo hetken viihtynyt taas tummassa ja tässä lyhyemmässä tukassa ilman mitään lisukkeita, kuitenkin aina välillä kaipaan oranssia takaisin ja ehkä sen vielä joskus värjäänkin. Näiden värien ylläpito on vaan aina vaativaa ja oon ihan super laiska laittamaan omia hiuksia. Mitä vanhemmaks tulee, niin se oman pään laittaminen jää muutenkin aina viimeiseksi ja sitä painaa ihan järkyttävällä juurikasvulla kokoajan.

Musta olis ihana käydä säännöölisesti kampaajalla, mutta ikataulujen sovittaminen on aina aika haasteelista ja sekin on oikeastaan pakko tehdä työaikana. Mää tykkään kokeilla erilaisia lookkeja ja vaihdella tyyliä. Varsinkin joskus se piristää todella paljon. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin oikeesti Juuso värjää aika useasti mun hiukset meidän vessassa ja siitä on glamour kaukana. Perus suutarin lapsilla ei oo kenkiä meininkiä.

Nyt kun näitä kuvia tässä selailen, niin tulee mieleen viime syksy ja talvi. Se oli jotenkin ihan super pimeää aikaa ja ehkä just siks hain jotain piristystä näillä räväkämmillä väreillä hiuksissa. Mikä on ollut sun lemppari mun hiustyyleistä? Mua on aina houkuttanut sellainen laventelin violetti ja yhdessä vaiheessa mua kiinnosti keltaiset hiukset. Ei sitä tiedä, jos vielä tässä vanhoilla päivillä räväytän jotain uutta lookkia.

Tää haalea pinkkikin oli aivan ihana ja väri eli jokaisessa pesussa. Lähestulkoon aina kun pesit hiukset sait uuden lookkin tukkaan. Hiukset on meille yksi tärkeä asia. Jokainen tietää sen tukkapäivän…. bad hair day:n. Silloin vaikka olisit laittanut mitä tahansa päälle ja tukka ei ole hyvin ei siitä tuu yhtään mitään.

Moni ajattelee että kampaajalla käynti on kallista ja miksi sitä ei värjäisi kaupan värillä ja säästäisi? Ymmärrän toki, että kakilla ei ole mahdollisuus käydä kampaajalla, mutta se on silti asia mihinkä kannattaa panostaa aina mahdollisuuden tullen. Kun sulle tehdään upeat hiukset voin taata, että se piristää ja tekee sut onnelliseks. Se tukka kulkee sun mukana jokainen päivä ja jokaisessa tilanteessa. Se on yks sun tärkeimmistä asusteista.

Moni on valmis maksamaan vaatteista, kengistä ja esimerkiksi laukuista suuria summia, muttei kuitenkaan panosta hiuksiin? Miksi? Vanha sanonta hiukset on naisen kruunu pitää todellakin paikkaansa. Hiukset viimeistelee kokonaisuuden. Mun verkkovalmennuksiin onkin tulossa yksi osio, missä saat arkikampauksiin vaihtelua ja voit luoda aivan erilaisen lookin muutamassa minutissa, joilloinka hiuksistasi tulee sinun yksi huomiota herättävä asuste. Toivotaan, että sivut Beauty by U saadaa aiuki mahdollisimman pian ja pääsette testailemaan sivustojen hius ja meikkivinkkejä.

Ei oo muutenkaan enää montaa päivää, kun mun blogi muuttaa Terve.fi sivuston alle. Toivottavasti homma kulkee joutuin ja pääsen kirjoittelemaan normaalisti. Oletteko muuten itse huomanneet, että blogien lukeminen olisi jäänyt vähemmälle? Mikä on teidä suosikki kanava ylipäänsä, mitä tykkäätte seurata? Olisiko teillä jotain toiveita esimerkiksi mulle, mihinkä kanavaan kaipaisitte uudenlaista sisältöä? Mää tykkään kirjoittaa blogia ihan siitä syystä, että voin tehdä sen silloin kun itselle sopii. Se on myös vuosien varrella kehittänyt  mua ihan valtavasti, mun kirjoitustaitoa ja oikeinkirjoitusta, vaikka tiedä, että edelleen teksitin sisältää paljon virheitä.

Otan mielelläni teiltä lukijoita uusia ideoita vastaan. Ens viikolla meillä jatkuu kotona remontti ja mulla on vielä pari koulutusta liittyen hiuksiin. Tää syksy on ollut yhtä tukkaa, mutta mikäs siinä kun siitä tykkää. Olis ihana päästä vaikka joskun johonkin tv ohjelmaan luomaan ihmisille uusia lookkeja. Ammattilaisen silmä ja kädenjälki on kuitenkin aina hieman eri, kun se kotona laitettu.

 

Myös jos teillä on toiveita Beauty by U sivustolle, niin antakaa tulla. Haluan palvella kuluttajia mahdollisimman laajasti ja koittaa auttaa mahdollisimman monia hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Ja nyt kun joulukin alkaa lähestymään, niin yksi ihan super ihana lahja vinkki on antaa lahjakortti esimerkiksi kampaajalle tai hemmotteluun… tai miksei vaikka verkkovalmennukseen.? Pääset lahjan hankinnassa helpolla. Balmainilta on myös tulossa aivan upeita tuote settejä joulukamppanjaan ja odotan kokoajan, koska ne saapuu <3.

Lahjan voi vaikka piilottaa näihin ihaniin samettilaatikoihin*, mitkä löytyy Elloksen* valikoimista. Elloksella on myös alessa paljon tekstiilejä ja mattoja*. Multa on kysytty ehkä miljoona kertaa meidän olkkarin matosta* ja sekin löytyy nyt alesta ja voit säästää 156 euroa.. Paras matto, mikä meillä on koskaan ollut ja kestää todella hyvin lapsi arjessa. 

-Umppu