Matkaseura kohdillaan

Ettei reissu ihan lomailuks oo mennyt niin ollaan me täällä vähän töitäkin tehty. Kun järjestetään isolle porukalle koulutusta, niin on mahdoton saada sellainen sisältö, mikä miellyttää kaikkia. Mää oon saanut paljon uusia ideoita kampauksiin, mitä liiketyössä teen suht paljon. Tykkään sellaisista tekniikoista, millä saa nopeasti näyttävää kampausta. Osa asioista on taas sellaisia, mitkä ei itseä niin paljon kiinnosta ja ne voi halutessaan skipata. Koulutus on kuitenkin vapaaehtoista, vaikka sitä varten tänne on tultu.

Mun reissukaveri Hanna Tyrmi, jonka kanssa työskentelemme liikkeesäni Primessä on ollut mitä mainioin. Sama elämäntilanne molemmilla ja suunnilleen samat tavat ja intrestit on tehnyt matkasta helpon. Mun on pakko sanoo että en olis ehkä kestänyt aamusta iltaan drinkkejä kumoavaa kämppistä tässä tilanteessa. Me ollaan menty suht ajoissa nukkuun ja aamulla käyty lenkillä. On hauskaa  että molemmilla on samaan aikaan nälkä ja uni tulee samaan aikaan. Biletys ei kiinnosta ja sitä rataa. Jos huvittaa vaan olla niin sekin on jees, eikä tarvi koko aikaa miettiä, että mitä toikin nyt ajattelee.

Eilen tallusteltiin Hanian keskustassa ja löydettiin ihan uusia kujia ja ruokapaikkoja. Löydettiin myös Sephora pienen etsinnän jälkeen ja sain taas mun naamio ja meikki varastot täytettyä. Mun ihan ehdoton suosikki on jaloille laventelinaamio, mikä kosteuttaa ihoa. Sillä saa edes jotenkin pidettyä jalat siistinä seisomatyötä tehdessä.

Meillä on ollut täällä vähän luppoaikaa ja ollaan kuvattu uusia kampausvideoita meidän youtube kanavalle. Jos et ole vielä laittanut niin laita ihmeessä seurantaan Prime Estrada ja instassa @prime_estrada. Sieltä näet hieman erilaisia hiuksia ja tekniikoita, millä voit harjoitella helppoja ja nopeita kampauksia. Tarkoitus on tehdä myös sellaisia videoita, mitä ihan amatööri voi myös toteuttaa.

Hair by Hanna Tyrmi

Hair by Hanna Tyrmi

Kun ollaan reissussa kampaajien kanssa, niin kaikki on valmiita tulemaan malliksi. Harvoin sitä saa koskaan itselleen kampauksia tai ylipäänsä mitään. moni kampaaja vois istua tunti tolkulla penkissä, vaan kammattavana.  Täällä on myös ihmisillä niin upeita värejä, joissa kampaukset näyttävät upeilta. Tässä muutamia kuvia kampauksista mitä ollaan reissulla tehty ja lisää on tulossa. ——-> Prime Estrada

Mää nukuin viimeyönä alakerrassa enkä herännyt kertaakaan. Tuuletettiin koko ilta niin, että huoneessa oli jopa vähän viileä. Tänään ollaan maattu koko päivä altaalla ja illalla on päätösbileet. Laukut on jo pakattu valmiiksi. En malta odottaa, että saan mun kaikki muruset syliin. Vaikka viikko on mennyt ilman ikävää, niin on se ihan päästä kotiin. Toivottavasti ei käy niin kuin viime kerralla, että lähtö siirtyi päivällä eteenpäin. On ihanaa, että lapsillani on sellainen isä joka pärjää niiden kanssa eikä mun tarvi sen kummemmin miettiä. En oo edes soittanut kotiin koko viikkona. Ollaan vasta lauantai yönä kotona ja sunnuntaina vietetään äitienpäivää. Maanantaina se arki alkaa jälleen ja hetkittäis sitä jo kaipaankin. On ihana tulla Suomeen, koska keli on myös sielä lämmin. Ehkä ne haalarit saa jo vihdoin heittää vaatekomeroon ja toivottavasti ne saa olla sielä useita kuukausia.

 

Hair by Hanna Tyrmi

Viimeiset säteet vielä huomenna. On ollut mukava reissu ja onneks olen saanut myös levättyä.

Lue viikon postaukset: 

Ei ne haaveet toteutunut

Onko väärin nauttis työstään?

Voiko toisen häät pilata kesäsi?

Mitä kuuluu reikan maalle?

Yhdet alushousut viikoksi

Uskotteko, että enää yksi yö?

Saako lapsen hiuksia värjätä?

Tässä vielä meidän uusin video. Sielä näkyy aivan uskomattomia hiustenvärjäyksiä ja mahtavia taiteilijoita ympäri maailman

 

-Umppu

Onko viisi Koskista liikaa?

Kuvat on vielä ensimäiseltä päivältä, kun satoi, mutta nyt ollaan jo saatu nautittua lämmöstä. Meidän hotelli on aivan huippu ja voin lämpimsti suositella tätä lapsiperheille (Avra imperial). Ollaan pienessä Kolimbarin kylässä, minne ei vielä pahasti ole tursmi ylettänyt.. Tulevissa postauksissa lisää kuvia. Ihana pieni kalastajakylä. Kun lähtee rantaa pitkin kävelemään on sielä paljon ravintoloita ja aivan upeilla maisemilla.

Meillä on mennyt yllättävän hyvin. Lapset on saanut touhuta ja uida. Me ollaan myös saatu hyödynnettyä lasten päiväunia ja ollaan löffitty takapihan altaalla. En muista koska olisin oikassut ja oikein rentoutunut. Ruoka on hyvää, niinkuin Kreikassa aina. Meidän hotellin aamupala on sellainen, että jos sieltä ei jotain löydy niin ei mistään. Kunnon aamupalalla jaksaakin jo pitkälle päivää.

Lolo ja Bernie on hotellin maskotit, mutta Viliä ne ei juuri kiinnostanut ja Vivian katseli rattaista ja hymyili, mutta ei uskaltanut mennä halaamaan. Paljon on lapsille erilaisia aktiviteettejä, mutta meillä on sitä riittänyt ihan omasta takaa. Hotelissa on oma spa osasto, minne ajattelin mennä joku päivä ihan yksin rentotumaan ja jätän Koskisen lastenhoito hommiin. Unohdin sanoa, että lastenkerhot on ilmaisia ja hotellista on mahdollisuus saada myös lastenhoitaja maksusta. Sitä me ei kuitenkaan ajateltu käyttää.. ei jotenkaan tunnu omalta, kun kielikin on vieras.

Hotellissa on paljon designia ja se on muutenkin todella ylellinen ja moderni. Lasten kanssa on itselleni tärkeä juurikin se hotelli, koska sielä tulee vietettyä paljon aikaa.. Varattiin reissu ajoissa ja ei osuta ihan sesonkiin, niin matka oli vielä todella edullinen. Hinta heinäkuulle pompsahti useamman tuhannen meidän poppolta, kun ihan uteliaisuudesta kysyin. Hotellin vieressä on upea ranta, mutta se on kivinen. Meillä olisi ollut uimakengät, mutta ne on eteisen kaapissa :).

On aivan ihana touhuta perheen kesken ja siihen on normaalia enemmän aikaa. Huoneessa on myös iso kylpyhuone ja mikä sen parempaa, kun lapset illalla ammeeseen ja nukkuun. Eilen meidän oveen koputettiin ja tarjoilija toi tuoreita hedelmiä ja viinipullon… kuulemma talo tarjoaa. Pakko sanoa että en kieltäytynyt. Hotelli on sen verran rannassa, että iltaisin tuulee aika kovaa ja pitkähihainen on ehdottomasti oltava mukana.

Hotellilla on oma tenniskenttä ja todella suuri ja ladukas kuntosali, mitä kävin tänään uteliaisuudesta katsomassa. Mulla oli paljon ennakkoluuloja reissua kohtaan ja mietin olenko aivan hermorauniona loman jälkeen, mutta kaikki on yllättänyt positiivisesti.  Tuplamatkarattaat on ollut ihan loistavat ja suosittelen niitä kahden pienen kanssa ehdottomasti.

On turha pelätä matkustamista lasten kanssa. Se saattaa vaan olla hieman erilaista kuin ilman lapsia. Kaikki kannattaa tehdä itselle niin helpoksi kuin mahdollista. Uimaan mennessä lapsilla on kunnon varusteet niin palamisen kannalta, kuin kaikki mahdolliset kellunta kamat ettei tarvi kokoajan pelätä. Toki Vivianin kanssa ei voi silmä vältää sekunniksikaan, sillä se ehtii vaikka mitä. Kaikki tarpeellinen mukaan ja suosittelen myös ruokien mukaan ottamista, niin ei tarvi sitäkään miettiä sen enempää. 

Eilen Vivian  ehti tyhjentää jo osan Vilin vaatteista kylpyammeeseen.. Se kyllä keksii vaikka mitä. Voi olla että huomenna mennään Haniaan ja Plataniakseen.. katsotaan vähän minkälaista ilmaa on luvattu. Vähän on ennustettu sadetta.. sekin ero toki siinä on Suomeen verrattuna että silti on lämmin. Lomailu on ihanaa. Jokainen äiti ansaitsisi lomaa vähintään kerran vuodessa. On ihanaa kun voi extempore tehdä mitä vaan ja mennä ihan fiilis phjalla. Jos väsyttää niin ei tarvi tehdä mitään.

Lue edellinen postaus: Ei menny ihan putkeen reissu

-Umppu