Osta meidän asunto!

Nyt se meidän pikku kullannuppu on sitten myynnissä. Jos siis satut olemaan Tampereelta tai muuttamassa Tampereelle, niin tämä on ehdottomasti koti mikä kannattaa tsekata. Tarjolla on siis 5h+k jossa yhteensä 107 m2 kahdessa tasossa. Koti on meille kovin rakas ja haikein mielin siitä luovutaan. Joku saa tästä itselleen mukavan kodin.

Me ollaan pidetty siitä hyvää huolta ja remontoitu sitä oikeastaan koko sen ajan pikkuhiljaa, kun ollaan tässä asuttu. Värit ovat aika selkeät ja jos vaan tykkää mun tyylistä niin koti on muutovalmis. Talo on paritalo ja on osana taloyhtiötä. Asuinalue on todella lapsiystävällinen. Pihapiiristä löytyy paljon kavereita ihan jokaiseen ikävuoteen. Myös vanhemmille ;).. Koulu ja päiväkoti on aivan lähellä.

Me ollaan tykätty todella paljon asua täällä Hirvikalliolla. Pihapiiri on turvallinen ja rauhallinen. Paritaloja on kahdessa rivissä ja meidän rivi on taaempi. Se on ehdottomasti parempi, sillä meille ei kuulu mitään ääniä tieltä ja takapiha on metsään päin. Siinä saa ihan rauhassa touhuilla ja välttyä katseilta.  Aamukahvin saa nauttia rauhassa linnunlaulua kuunellessa, jos siitä edes pitää :). Pihaan paistaa myös kivasti aurinko melkein koko päivän.

Täällä on myös ihanat lenkkimaastot joissa pääsee ihastelemaan maalaismaisemaa. Kaupunkiin menee noin 10-15min autolla ja bussipysäkki on aivan vieressä. Puistoja on paljon ja uimarantakaan ei ole kaukana. Tässä kodissa ei siis ole mitään vikaa. Meidän touhuun ehkä liian pieni tähän elämänvaiheeseen. En siis käytännössä mahdu egoni kanssa kahteen tasoon.

 

Nyt siis ostohousut jalkaan ja asuntoa ostamaan. Musta on mahtava antaa asunto myyntiin sellaiselle ihmiselle kenellä homma sujuu. Leo Aalto Glikistä on juuri oikea mies tähän hommaan. Tykkään että asioista puhutaan rehellisesti ja suoraan. Luotan tässä hommassa alan ammattilaiseen kenellä on vuosien kokemus tästä hommasta. Välittäjällä on todella suuri merkitys asunnon myymisessä ja sen kanssa homma pitää luistaa just eikä melkein. Mää haluan että meillä on samanlainen visio asunnon myynnistä. Myös se että vaikka koti on mulle kuinka rakas tahansa, pitää välittäjän pystyä sanomaan jos sielä on jotain epäkohtia. Myös se että hinta pitää olla kohdillaan ja järkevä on tärkeä asia.

Voin siis todella lämpimästi suositella Leoa, jos olet myymässä asuntoasi. Glikin upea toimisto sijaitsee  Tampereen keskustorilla,. Tietysti mää toivon että meidän koti löytäisi nopeasti uudet asukkaat ja me saataisiin tämä meidän kuvio liikkeelle. Muuttaminen ei sinänsä oo mitään hääviä puuhaa näytöistä puhumattakaan. Varsinkin pienten lasten kanssa tulee vielä oikein ekstra haasteita. asunto ilmestyy myyntiin tuota pikaa, mutta jos mielenkiinto heräsi jo niin kannattaa olla nopea ja rimpauttaa Leolle.

Me lähdetään kohta ajelemaan kohti lentokenttää josta päämääränä on Tartu. Kannattaa laittaa mun ig seurantaan ja storiesin puoli. Sieltä voitte seurata realiajassa meidän touhuja. Me ollan 3 päivää Tartossa ja meille on suunniteltu ohjelma. Ihan mielenkiintoista lähteä, koska viime kerrasta on varmaan 15 vuotta aikaa, kun sielä olen käynyt.

 

Kuvat Glik Aalto photography/Maaret

Kaikki sai alkunsa makuuhuoneessa

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Kun aloitimme kodin remontin oli ensimäinen kohde makuuhuone. Olin kyllästynyt siihen maalaisromanttiseen tyyliin, mikä meillä vallitsi edellisessä kodissa ja mikä seurasi mukana tähän uuteen asuntoon, missä olemme asuneet nyt 5 vuotta. Halusin tilalle skandinaavisempaa tyylia. Makuuhuoneen pitää mun mielestä olla rauhallinen paikka, koska sielä me levätään, että me jaksamme. Rakastan mustavalkoisuutta ja siksi hankin meille… ei niin Juuson mieleen Tom of Finland pussilakanat. Mun mielestä aivan upea kuosi ja sopii meille loistavasti. Juuso kommentoi näitä sen verran, että en oo ennen elämässäni nukkunut mulkun päällä ;).

 

 

Päiväpeitto ja tyynyt on puhtaan rauhoittavat, mitkä löytyy Elloksen valikoimista. Löydät ne TÄÄLTÄ* mulla on tarjota teille Ellokselle alennuskoodi: 355431 20% alennusta* kodintuotteista – myös huonekalut ja tuotemerkit!

*Tarjousehdot:
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita,
sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 16.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.
Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin,
ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home -tuotteisiin.

Mun uus ihastus kotona  on nämä paperiset säilytyspussit TÄÄLTÄ* Näiden sisään voi kätkeä kukkaruukut tai maljakot ja ne antaa hieman erilaista ilmettä sisustukseen. Näin myös facen konmari ryhmässä, missä oli laitettu kaikki perheen laturinjohdot pussiin ja vedetty vain itse latauspää ulos pussin kulmasta, jolloin se johtohelvetti oli piilossa ja kaikki näytti siistiltä. Aion sen toteuttaa meilläkin, kun vaan saan hankittua jatkojohdon, mistä saa virrat pois. Musta tuntuu, että meidän keittiö on täynnä erilaisia latureita ja niitä ei saa minnekkään piiloon ja ne on kuitenkin asia, mitä tarvitaan päivittäin.

 

Tilasin meille kotiin elämäni ensimäiset untuvapeitot. Kun sitä unta saa sen 2h yössä niin haluan panostaa laatuun.  Untuvapeitot TÄÄLTÄ* Peitot on aikamoinen sijoitus ja löysinkin sellaisen peiton, missä on kaksi samassa. Peitot voi kiinnittää neppareilla toisiinsa ja niistä saa ns. kesäpeiton ja talvipeiton. Sain siis yhden peiton jaettua meille molemmille näin testi mielessä, koska jos olisi ns. tyhjä arpa niin rahat todellakin menisi aivan hukkaan. Kaksi yötä sillä nukkuneena tilaan aivan varmasti toisen samanlaisen, jotta meillä on myös talvipeitot. Niin ihanan pehmeä ja lämmin <3 Matto TÄÄLTÄ*

Meidän uusin hankinta makkariin on suuri peili. Meidän vaatteet on yläkerrassa ja sieltä puuttui kokonaan peili. Hankin peilin ympärille myös valot, jos joskus haluaa hieman tunnelmaa, mutta lähinnä se on siinä koristeena. Valot TÄÄLTÄ*

 

 

 

Ikkunoissa on kevyet verhot, koska valkoinen olisi ollut liian valkoinen ja ihan musta olisi ollut liian musta. Verhot TÄÄLTÄ* Ehkä jossain vaiheessa kaipaan jotain pientä väripilkkua huoneeseen, mutta en vielä. Sen saa nopeasti, vaikka vaihtamalla verhot tai lisäämällä muutaman tyynyt. Vielä olis tarkoitus saada canvas taulut kiinni seinään ja niitä on vielä muutama jemmassa uusimmasta tulokkaasta. Mun to do listalla on jo pitkään ollut valokuvien kehittäminen ja oon nyt saanut aikaiseksi tilattua jo 5 kuvakirajaa ifolorilta. Aikamoinen homma siinä on, koska juuri katsoin niin koneellani on 17 000 valokuvaa… Toki niistä voi varmaan sen 10 000 heittää samantien roskakoriin kun sen vaan saisi aikaiseksi tehdä.

Odotan vielä sitä hetkeä, kun saan siirrettyä Viken omaan makuuhuoneeseen nukkumaan. Sen aika ei ole vielä, mutta teen sen kun yösyönnit loppuvat. Saan itsekkin paremmin silloin unta. Näin yliväsyneenä kuulo on niin herkässä, että ampaiset pystyyn jos vauva vaikka pieraisee unissaan 🙂 Josko se siirto auttaisi omaan sikeämpään unenlaatuun <3

Lue edellinen postaus: saako äiti olla seksikäs

-Umppu