Mulla menee ihan helvetin hyvin

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla on ollut nyt koko syksyn hyvä flow päällä. Tuntuu, että suuret vastoinkäymiset on selätetty ja moni asia löytää paikansa ihan luonnostaan. Mää oon ihminen, kuka tekee paljon asioita. Ennen, kun oon saanut jonkun asian valmiiksi niin mietin jo seuraavaa asiaa, mitä alan tekemään. Se on näköjään mun luonne ja tyyli. Mää en lähde koskaan oikeastaan tekemään mitään juttua mihinkä en itse usko pystyväni. Toki niitä hutejakin tulee, mutta ne lopetan usein yhtä nopeasti, kun aloitankin. Mää oon vuosien saatossa oppinut tunnistamaan myös sen hetken, kun menee liian lujaa. Vaikka mulle höllääminen on yks vaikeimpia asioita tehdä, niin osaan silti ottaa myös rennosti. Mulle myöskään se rentoutuminen ei tarkoita sitä, että oon tekemättä mitään ja makaan sängyllä katsoen kattoa. Se voi olla vaikka lumitöitä tai rikkaruohojen kitkemistä.

Vaikka syksy on mulle mielikuvana märkää ja pimeää, niin silti oon saanut taas super paljon energiaa uusiin asioihin. Mää teen asioita kokoajan niin, että mun olis tulevaisuudessa helpompi ja ehkä jollain tapaa väljempi olla. Työnteko on mulle todella tärkeä asia elämässä, koska sillä mää voin ilmaista itseäni ja toteuttaa luovaa työtä vaativia asioita. Mää tykkään tehdä töitä ja se työnteko on mulle myös osanlainen intohimo. Usein jos Suomessa kertoo tykkäävänsä työnteosta mielletään se työnarkomaniaksi. Sitä se ei kuitenkaan  mun osallani ole. Mun työ on tällä hetkellä todella monipuolista ja siitä voin kiittä ihan itseäni. Halusin muutosta liiketyöhön ja tein asioita sen eteen, että ne toteutuisi.

Minä siis ihan itse muutin omaa työtäni itselleni mieluisammaksi. Mää usein puhun siitä, kuinka mulle on tärkeää että työ on mielekästä ja silloin, kun se on mulle sitä, niin se ei tunnu työltä ollenkaan. Mää oon halunnut jo pitkään rauhaa ja nyt sitä saan. Hiuksia  ja siihen liittyviä asioita voi näköjään puurtaa ihan yksin ja rauhassa. Tää mun paita be the inspiration sopii niin hyvin tähän postaukseen. Tuntuu ihan tyhmältä kehua itseään, mutta tiedättekö, että mää oon aivan helvetin tyytyväinen itseeni ja siihen, mitä oon kaiken tän hulinan keskellä saanut aikaan.

Me itse teemme siitä elämästä sellaista kun haluamme. Joskus joutuu elämään sellaisia vaiheita, mistä ei niin pidä, mutta uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki järjestyy. Mää luotan itseeni ja tiedän, että asiat menee eteenpäin. Joskus saattaa tulla vähän takapakkia, mutta mitä sitten…. se on elämää. Kaikilla niitä vastoinkäymisiä joskus on.

Mää toivon että tää mun innokkuus tarttuis myös teihin ja saisitte inspiraatioo toteuttaa teille jotain  merkittävää. Mun elämäni kolme unelmaa on nyt toteutunut: perhe, oma liike ja omakotitalo ja on taas aika miettiä niitä uusia unelmia ja lähteä niitä kohti saavuttamaan niitä. Unelmat on mulle haaveita, eikä suinkaan pakonomaisia tavotteita ja niiden saavuttaminen tuntuu mahtavalta.

Mun on ehkä siks niin hyvä olla, että mulla on ne perus pilarit kunnossa mun elämässä ja voin pikkuhiljaa alkaa keskittymään itseeni. Mitä mää ihan oikeasti haluan! Vaikka se ei tarkoita, että unohdan perheen ja muut asiat, mutta vihdoin voin miettiä, että mitä mää… minä itse oikeasti haluan. Oon aina halunnut luoda uraa ja nyt mulla on sellaiset avaimet käytössä, mitkä mahdollistaa sen mulle. Uskaltakaa lähteä niitä omia haaveita ja unelmia kohti.

Asu Biancaneve* housut*

Kuvat Noora Näppilä

 

Lue edelliset postaukset:

Minkälaisen kampauksen voi tehdä vartissa?

Onko musta tullut keski-ikäinen

Vuosien työ. Tähän on tultu

Hirveät iltaraivot, kun eitaas jaksais

Joskus vanhempi on pahempi valmennettava, kun lapsi

-Umppu

Syksy tuli myös kotiin

Sisältää kaupallisia linkkejä

 

IMG_6819

 

Tuoksut ovat ihania ja mulle erityisen tärkeitä asioita. Kodissani tuoksuu aina jokin ja jokaisessa huoneessa tuoksuu erilaiselle. Olen aivan hulluna eilaisiin tuoksutikkuihin, joita olen monenlaisia kokeillut. Tuoksutikut eivät haise vaan nimenomaan tuoksuu ja luo huoneisiin tunnelmaa samanlailla kuin esimerkiksi kynttilät. Kuvassa olevat tuoksutikut löytyy Elloksen valikoimasta ja pääset niihin TÄÄLTÄ. Näissä tikuissa on ripaus ylellisyyttä ja hienostuneisuutta ja sopivat loistavasti pimeneviin tummin iltoihin.

IMG_6821

 

Pienillä yksityiskohdilla on sisutuksessa suuri merkitys ja Syksyn tullen on ihana lisätä erilaisia valoja kotiin. Tämän valoköynnöksen löydät TÄÄLTÄ Pallovaloja voi käyttää sisustuksessa mielestäni melkein ympäri vuoden, sillä ne eivät ole verrattavissa jouluvaloihin. Tykkään hyvin modernista tyylistä, joka ei ole kuitenkaan liian kliininen ja koti saa näyttää siltä, että sielä asutaan.

IMG_6049

Lamppu löytyy TÄÄLTÄ

 

Tein hiljattain lamppu hankinnan ja nyt mietin sopisiko meille samaa sarjaa vielä kattovalaisin vai tuleeko liikaa toistoa? Syksyllä ja talvella on myös mukava pitää hieman pienempiä lamppuja ja tässä on yksi ihastukseni kohde.

91-1551

 

Lamppu  tuo mielen lyhdyn, mutta on hieman turvallisempi versio lapsiperheessä. Meillä saattaa lennellä ties milloin minkälainen pallo tahansa pitkin seiniä ja rehellisesti sanottuna tulipaloriski on liian suuri. Lamppuun pääset TÄÄLTÄ

Tykkään selailla myös inspiraatio kuvia, joista saa hyviä ideoita omaan kotiin. Haluaisin kotiin erilaisia tuoleja tässä kuvassa on yksi niistä.

91-0721A1Lamppu TÄÄLTÄ

Vastaavan tyylinen tuoli TÄÄLTÄ

Mulla edelleen kolkuttaa takaraivossa ajatus omasta talosta, josta unelmoin päivittäin. Tarkoitan siis omakotitaloa 🙂 Oon piirtänyt sen päässäni jo moneen kertaan ja miettinyt millaisen talon haluan. Unelmointihan kannattaa aina. Toivon, että joskus mun tulevassa talossa olisi kaikki lattiat ja seinät valkoisia. Kun muutimme tähän paritaloon, ei rakennuttaja suostunut asentamaan kun parketin, mitä en olisi halunnut. Siinäkin oli valittavissa vain kolme sävyä… joista nykyinen on mun silmääni liian lämmin. Mulla on miljoona ideaa koskien tätä kotia mitä haluaisin muuttaa, mutta kuitenkaan en viitsi (lue pakottaa Juusoa) aloittaan mitään suurempaa, koska haluan uskoa, että joskus saan sen omakotitalon <3

IMG_1239

 

Mulla on ollut elämässäni  aika raskaat  muutama vuosi takana ja tuntuu, että vasta nyt jaksan vihdoin alkaa laittaa kotia. Koti on ollut mulle aina tärkeä paikka ja turva, minne voi aina tulla. Nyt kun kotona tulee vietettyä paljon aikaa niin sen näkee aivan erilailla. Haluaisin ehdottomasti uuden sohvan. Sellaisen missä olisi hyvä ja mukava istua ja sellaisen missä tyynyt pysyvät paikoillaan. Unelma sohvani olisi tietenkin valkoinen, mutta se ei meidän perheelle sovi, koska olisi heti likainen.

66-2601

 

Joku tämän tyylinen sopisi meille aivan loistavasti. Sohvaan pääset TÄÄLTÄ  Kun  ylemmästä kuvasta näkee ei meille mahdu hirveän suuri sohva ja se onkin tämän talon yksi ongelmista. Vaikka edellinen asunto oli 75m2 ja tämä uusi on muistaakseni 107m2 on oleskelutilat paljon pienemmät. Juuri niihin haluaisin lisää neliöitä ja makuuhuoneet voisi olla vaikka pikkuisen pienemmät.

 

79-0482

 

Tässä on myös aivan ihana tapetti, minkä voisin kuvitella vaikka makuuhuoneeseen. Tapettiin pääset TÄÄLTÄ. Keväällä tulee tässä kodissa jo neljä vuotta täyteen ja aika kulluu hirveetä vauhtia. Meidän makuuhuone on ehkä mun makuuni tällä hetkellä liian romanttinen. Kun valitsimme tapetteja nykyiseen kotiin niin se oli ensimäinen kerta kun vili sai ”huutokohtauksen” kaupassa ja valitsin tapetit vartissa. kauaa ei siinä tilanteessa ehtinyt miettiin ja nyt tarjontaa on vaikka kuinka. Kävin tänä vuonna myös asuntomessuilla ja sieltä saa aina hyviä ideoita kotiin, mutta edelleen haaveilen muutosta ja samalla mietin kannattaako tätä lähteä remontoimaan.

 

On ihana inspiroitua kuvista ja ideoida <3

img1Pääset shoppailemaan Ellokselle TÄÄLTÄ sielä on myös alkanut nyt HINTAHEPULIT  mistä voi tehdä huikeita löytöjä

Ja nyt on vielä huikea alennuskoodi 325728 -40% kalleimmasta tuotteesta . Voimassa 11.10 asti.

Ihanaa syksyä -Umppu