Mun viimeaikaiset hiustyylit

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle tulee aina sellaisia hiusvaiheita, että haluan vaihdella tyyliä. Se on kai ainakin naisilla ihan sallitua?  Nyt oon jo hetken viihtynyt taas tummassa ja tässä lyhyemmässä tukassa ilman mitään lisukkeita, kuitenkin aina välillä kaipaan oranssia takaisin ja ehkä sen vielä joskus värjäänkin. Näiden värien ylläpito on vaan aina vaativaa ja oon ihan super laiska laittamaan omia hiuksia. Mitä vanhemmaks tulee, niin se oman pään laittaminen jää muutenkin aina viimeiseksi ja sitä painaa ihan järkyttävällä juurikasvulla kokoajan.

Musta olis ihana käydä säännöölisesti kampaajalla, mutta ikataulujen sovittaminen on aina aika haasteelista ja sekin on oikeastaan pakko tehdä työaikana. Mää tykkään kokeilla erilaisia lookkeja ja vaihdella tyyliä. Varsinkin joskus se piristää todella paljon. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin oikeesti Juuso värjää aika useasti mun hiukset meidän vessassa ja siitä on glamour kaukana. Perus suutarin lapsilla ei oo kenkiä meininkiä.

Nyt kun näitä kuvia tässä selailen, niin tulee mieleen viime syksy ja talvi. Se oli jotenkin ihan super pimeää aikaa ja ehkä just siks hain jotain piristystä näillä räväkämmillä väreillä hiuksissa. Mikä on ollut sun lemppari mun hiustyyleistä? Mua on aina houkuttanut sellainen laventelin violetti ja yhdessä vaiheessa mua kiinnosti keltaiset hiukset. Ei sitä tiedä, jos vielä tässä vanhoilla päivillä räväytän jotain uutta lookkia.

Tää haalea pinkkikin oli aivan ihana ja väri eli jokaisessa pesussa. Lähestulkoon aina kun pesit hiukset sait uuden lookkin tukkaan. Hiukset on meille yksi tärkeä asia. Jokainen tietää sen tukkapäivän…. bad hair day:n. Silloin vaikka olisit laittanut mitä tahansa päälle ja tukka ei ole hyvin ei siitä tuu yhtään mitään.

Moni ajattelee että kampaajalla käynti on kallista ja miksi sitä ei värjäisi kaupan värillä ja säästäisi? Ymmärrän toki, että kakilla ei ole mahdollisuus käydä kampaajalla, mutta se on silti asia mihinkä kannattaa panostaa aina mahdollisuuden tullen. Kun sulle tehdään upeat hiukset voin taata, että se piristää ja tekee sut onnelliseks. Se tukka kulkee sun mukana jokainen päivä ja jokaisessa tilanteessa. Se on yks sun tärkeimmistä asusteista.

Moni on valmis maksamaan vaatteista, kengistä ja esimerkiksi laukuista suuria summia, muttei kuitenkaan panosta hiuksiin? Miksi? Vanha sanonta hiukset on naisen kruunu pitää todellakin paikkaansa. Hiukset viimeistelee kokonaisuuden. Mun verkkovalmennuksiin onkin tulossa yksi osio, missä saat arkikampauksiin vaihtelua ja voit luoda aivan erilaisen lookin muutamassa minutissa, joilloinka hiuksistasi tulee sinun yksi huomiota herättävä asuste. Toivotaan, että sivut Beauty by U saadaa aiuki mahdollisimman pian ja pääsette testailemaan sivustojen hius ja meikkivinkkejä.

Ei oo muutenkaan enää montaa päivää, kun mun blogi muuttaa Terve.fi sivuston alle. Toivottavasti homma kulkee joutuin ja pääsen kirjoittelemaan normaalisti. Oletteko muuten itse huomanneet, että blogien lukeminen olisi jäänyt vähemmälle? Mikä on teidä suosikki kanava ylipäänsä, mitä tykkäätte seurata? Olisiko teillä jotain toiveita esimerkiksi mulle, mihinkä kanavaan kaipaisitte uudenlaista sisältöä? Mää tykkään kirjoittaa blogia ihan siitä syystä, että voin tehdä sen silloin kun itselle sopii. Se on myös vuosien varrella kehittänyt  mua ihan valtavasti, mun kirjoitustaitoa ja oikeinkirjoitusta, vaikka tiedä, että edelleen teksitin sisältää paljon virheitä.

Otan mielelläni teiltä lukijoita uusia ideoita vastaan. Ens viikolla meillä jatkuu kotona remontti ja mulla on vielä pari koulutusta liittyen hiuksiin. Tää syksy on ollut yhtä tukkaa, mutta mikäs siinä kun siitä tykkää. Olis ihana päästä vaikka joskun johonkin tv ohjelmaan luomaan ihmisille uusia lookkeja. Ammattilaisen silmä ja kädenjälki on kuitenkin aina hieman eri, kun se kotona laitettu.

 

Myös jos teillä on toiveita Beauty by U sivustolle, niin antakaa tulla. Haluan palvella kuluttajia mahdollisimman laajasti ja koittaa auttaa mahdollisimman monia hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Ja nyt kun joulukin alkaa lähestymään, niin yksi ihan super ihana lahja vinkki on antaa lahjakortti esimerkiksi kampaajalle tai hemmotteluun… tai miksei vaikka verkkovalmennukseen.? Pääset lahjan hankinnassa helpolla. Balmainilta on myös tulossa aivan upeita tuote settejä joulukamppanjaan ja odotan kokoajan, koska ne saapuu <3.

Lahjan voi vaikka piilottaa näihin ihaniin samettilaatikoihin*, mitkä löytyy Elloksen* valikoimista. Elloksella on myös alessa paljon tekstiilejä ja mattoja*. Multa on kysytty ehkä miljoona kertaa meidän olkkarin matosta* ja sekin löytyy nyt alesta ja voit säästää 156 euroa.. Paras matto, mikä meillä on koskaan ollut ja kestää todella hyvin lapsi arjessa. 

-Umppu

Minkälaisen kampauksen voi tehdä vartissa?

 

 

Aikamoista haipakkaa ollut viimeiset kaksi päivää. Aloitimme kollegani Hannan kanssa meidän Prime educationin koulutuskiertueen keskiviikkona. Ensimmäinen koulutus oli Tampereella Biancaneven* ihanassa showroom miljöössä. Meillä oli vuorossa kampauskoulutus, missä  me toteutimme meidän malleille 15:ssä minuutissa kampauksia. Moni kampaaja pelkää tehdä kampauksia ja käyttää siihen meidän mielestämme aivan liian kauan aikaa ja halusimme tarjota ratkaisuja tähän ongelma. Me molemmat tykätään tehdä tosi paljon kampauksia ja ollaan tässä vuosien varrella löydetty sellaisia hyviä neuvoja, tipsejä ja vinkkejä mitenkä saa toteutettua upeita kampauksia käyttämättä niihin liikaa aikaa. Tää oli meille molemmille meidän ensimmäinen koulutus ja mielestänne onnistuimme siinä aika hyvin. Onhan se toisaalta jopa hieman jännittävää puhua oman alan kampaajille.

Se mikä tekee tästä meidän koulutuksesta hieman erilaisen on se, että me olemme tässä vain kaksin mukana. Meillä ei ole mitään isoa firmaa taustalla mikä hoitaa meidän puolesta järjestelyt vaan teemme kaikki itse. Keskiviikko meni käytännössä koko päivä roudaamiseen. Onneks mun perheautoon mahtuu tavaraa, sillä auto oli lastattu täyteen ruokapöydän tuoleja myöden tavaraa.

Meillä oli ihan oikeita malleja, mutta myös mukana muutama kampauspää. Siitä syystä, että ehdimme valmistelemaan kaikki valmiiksi. Usein suurissa koulutuksissa mallien pohjatöissä kouluttajilla on käytössä assareita. Toisaalta itse en edes haluaisi että joku tekisi mulla kaiken valmiiksi, koska en silloin kokisi, että se olisi mun tekemä työ.

Koulutuksen jälkeen olimme molemmat ihan fiiliksissä siitä, että ylipäätänsä saatiin ensimmäinen koulutus lyötyä purkkiin ja se meni oikeastaan aika hyvin. Mää ehdin jo alkuun hermoilla, kun olin katsonut kelloa väärin ja kuvitteli, että meillä on tunnin vähemmän aikaa. Me tehtiin 10:n kampausta puolessatoistatunnissa, eli siinä ei jäänyt kun 15 minuuttia aikaa per kampaus. Me halutaan rohkaista näillä koulutuksilla kampaajia kokeilemaan hieman erilaisia juttuja  ja erilaisia tyylejä mitenkä toteuttaa kampauksia ja palvella enemmän asiakkaita lyhemmässä ajassa.

Aluksi ajattelin että omille kollegoille esiintyminen olisi jotenkin ehkä jopa ahdistavaa sillä kaikki tietää mitä teet etkä oikein voi fuskata missään asiassa, mutta hyvin se meni. Toivotaan että tosi moni kampaaja pysty inspiroitumaan meidän koulutuksesta ja saamaan uusia vinkkejä siihen omaa liiketyöskentelyyn. Seuraavaksi meillä on tulossa sosiaalisen median koulutus, missä me halutaan opettaa kampaajalle kuinka hyödyllinen ja tärkeä työväline sosiaalinen media on tällä hetkellä.

Kun sosiaalista mediaa oppii käyttämään kunnolla, niin se antaa uskomattoman paljon mahdollisuuksia esimerkiksi markkinoinnissa. On todella tärkeää osata ottaa hyvä kuva siittä omasta tehdystä lookista ja oppia  hyödyntämään sitä itse tekemää lookkia omassa markkinoinnissa. Musta ainakini  tuntuu aina tosi hyvältä, kun joku tulee mulle asiakkaaksi mun itse tekemällä kuvalla ja sanoo että mä haluun tällasen.

Mitä enemmän ylipäätänsä tehdään kampauksia, niin sitä enemmän ihmiset niitä haluaa. Mä toivoisin että ihmiset oppis enemmän ottamaan myös niitä kampauksia, esimerkiksi erilaisiin juhlatilaisuuksiin, koska sillä kampauksella viimeistellään se kokonaisuus. Mä ainakin itse haluan että mun tekemillä kampauksenilla nainen kokee olonsa itsevarmaks seksikkääksi ja hyvän näköiseksi. Hymy ja itsevarmuus on paras asuste, mitä nainen voi kantaa.

Löydät meidät instasta:

@prime_estrada

@primehairandbeautydesign

ja muistathan laittaa meidän youtube kanavan myös seurantaan.

Kiitos koulutuksen yhtestyökumppaneille: Biancaneve, SIM ja Hairbesties.

 

 

Tässä  muuten video mun Pariisin koulutusmatkasta Balmainilla Pariisissa. Vaikka itse teenkin nyt koulutuksi, niin käyn myös itse jatkuvasti kouluttautumassa. On ihanaa inspiroitua ja saada uusia ideoita omaan työskentelyyn. Tää on vaan niin mun ala, että työkään ei tunnu työltä.

-Umppu