Hei tässä se mun mahani on ja epäonnistunut kauneusleikkaus

Kauneuskirurgia on yleistynyt valtavasti viimeaikoina ja se mahdollistaa ihmisiä oman kehon muokkaukseen. Se mahdollistaa toteuttaamaan toiveita ja korjaamaan ei toivottuja virheitä.  Uusi ohjelma Kauneuden hinta on todella mielenkiintoinen ja siinä on todella hyviä esimerkkejä siitä mitä esimerkiksi raskaus voi tehdä naisen keholle. Mulla on kolme lasta jotka ovat jättäneet kehooni jälkiä. Mulla ensimäisessä raskaudessa tuli yksi todella suuri raskausarpi vatsaan. Se tuli navan yläpuolelle silloisen napakorun lävistyskohtaan. Kun painoni tippui näytti se kohta keskellä vatsaa tyhjältä ilmapallolta. Iho oli kun roikkuva palli-iho. Vaikka se oli aina paidan alla piilossa, niin se on sellainen asia mitä tuijottelin päivttäin.

Päätin mennä palstikkakirurgin puheille (Tampereelle) kysymään voiko ylimääräisen nahan poistaa ja mulle kerrottiin että se on mahdollista.  Tästä on siis jo vuosia aikaa. Sanoin että haluan arven napaan ja niin että sitä ei huomaisi. Mulle kerrottiin että ympäriltä leikataan ylimääräinen iho ”donitsin mallinen pala ja arpi tehdään napaan.

Operaatio tehtiin paikallispuudutuksessa. Kun leikkaus oli ohi oli kipu aivan valtava vatsassa. Tuntui kun puukko olisi ollut vatsan läpi ja turvotus oli voimakas. Siinä sitten menin kipulääkkeissä kotiin lepäämään.. Kun otin haavalapun pois oli näky hirveä. Mun navan päällä oli kun sateenkari odottamassa kulta-aarteen noutajaa. Asia minkä halusin korjata oli 100 kertaa kamalampi. Ei auttanut edes itku markkinoilla. Jos voisin jollain kuvailla arpea oli se kun  tuore polttotatuointi. Arpi ei todellakaan ollut navassa, vaan kaksi senttiä sen yläpuolella.  Siitä seuraavat 2 vuotta missä ikinä olin bikineissä joku kysyi mikä sun navassa on? Se asia minkä halusin piilottaa ja kätkeä olikin nyt se huomion keskipiste.

Nämä kuva mitkä on yläpuolella on otettu uuden korjausleikkauksen jälkeen. Kuten näette kuvasta on ensimäisen leikkauksen pilalle menneen ommeljäljet tehneet tuollaiset auringonsäteet vielä kirsikkana kakun päälle. Nekin oli paljon pahemmat, mutta pilalle menneitä leikkauksia on vaikea ja haastava lähteä korjaamaan. Alkuperäinen arpi näytti siltä, että sen  oli joku kännissä ommellut. Mulle tehtiin toinen leikkaus Tallinassa. Vaikka kauneusleikkauksista ulkomailla varotellaan, niin itse voisin varotella osaa Suomen paikoista. Suosittelen aina tekemään taustatutkimusta. Mulla ei ole ensimäisestä leikkauksesta kuvaa, mutta tämä tilanne mikä nyt on on 100 kertaa parempi, kun se ensimäinen pilalle ryssitty.

Mua on niin kaduttanut koko leikkaus ja eläisin mielummin sen palli-ihon kanssa, mutta minkäs teet. Muistatte varmaan kun mulle tehtiin viime kesänä Fibrobalst käsittely luomiin. Laitoin Tiialle Petite Cabinettin viestiä, että voitaisiinko kokeilla sitä hoitoa tähän mun navan ihoon ja arpeen. Tässä vielä muuten  postaus luomien ennen ja jälkeen kuvista

 

Hoitomuotona tämä on aika uusi.  Fibroblast tekniikalla haetaan näkyviä tuloksia ilman kirurginveistä. Arpi on jo useita vuosia vanha mutta päätimme silti kokeilla. Rumemmaksi se ei voi mennä ja nyt ei ole suunniteilla tehdä enempää lapsia, jotenka sen kummempaa venymisvaaraa ei arvelle ole tulossa. Arpi kohtaan laitetaan ensin puudutusaine vaikuttamaan. Se saa olla siinä 45 min. Itse hoito ei juuri tunnu miltään. Mun IG:ssä on tästä viedeopätkä mistä saa selkeämmän kuvan mitä hoidossa tapahtuu. myös lukemalla aiemmat postukset on sielä kerrottu tarkemmin hoidosta.

Odotan innoissani hoidon tuloksia. Mun mielestä on hienoa että on erilaisia mahdollisuuksia ja että voi tehdä tälläsiä pientoimenpiteitä. En voi missään tapauksessa verrata tätä varmasti monen mielestä olematonta pikku arpea vaikka mainitsemani ohjelman asiakkaisiin. Olen jo oppinut elämään tän arven kanssa, mutta toki jos on mahdollisuus tehdä sille jotain niin haluan kokeilla.

Iho on hoidon jälkeen turvoksissa, mutta ei kipeä. Hoidettua aluetta rasvataan siihen kuuluvalla rasvalla ja desinfioidaan hopeavedellä. Pari päivää arpi oli hieman tahmainen, mutta paraneminen tapahtuu nopeasti. Lopullisen tuloksen odotteluun menee hetki aikaa.  Iho ei uusiudu hetkessä. Laitan sitten kuvia miltä se näyttää. Jatkamme myös vatsan ihon alueen hoitoa, että saisimme nahan hieman kiinteämmäksi. Alamme tekemään siihen sännöllisesti mesoterapiaa.

Hoidon jälkeen iho on muutaman päivän aika hurjan näköinen, mutta paranee nopeasti. Nyt hoidosta on jo yli viikko ja iho vain hieman punoittaa, mutta kaikki ruvet on lähtenyt pois. Mua ei haittaa vaikka arpi näkyy, mutt jos hoito edes pehmentää jälkeä ja noita pilalle menneitä tikkauksia olen jo siihen todella tyytyväinen.

Lue edellinen postaus: Leka heiluun

-Umppu

Mitä tapahtui luomille Firbroblast käsittelyssä

Muistatte varmaan kun mulle tehtiin noin kuukausi sitten luomiin Fibroblast  hoito PetiteCabinetissa.

Lue postaus: Mitä mun silmille tapahtui?

Hoidon tarkoituksena on tehdä luomille kohotus ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoitoa voidaan tehdä eri kasvojen alueille ja mulle se tehtiin yläluomiin. Tulokset näkyvät muutamien viikkojen jälkeen ja tässä muutama ennen ja jälkeen kuva. Hoito ei hyvän puudutteen ansioista tuntunut juuri miltään, jotenka kipua ei tarvitse pelätä. Silmäluomet oli aika hurjan näköiset muutaman päivän hoidon jälkeen, jotenka jos mietit hoitoa ei kannata suunnitella paljonkaan menoa muutamaan seuraavaan päivään. Sanoin lähtiessä, että mulla ei  juuri koskaan tule turvotusta, mutta olin väärässä. Luomet turposi aika voimakkaastikkin, mutta 5:n päivän jälkeen ne oli jo ihan normaalit.  Pidin luomet jatkuvasti rasvattuna kosmetoligilta saamallani voiteella ja desinfioin niitä hopeavedellä, mikä kuuluu myös hoidon kotihoitoon.

 

Luomille muodostui pientä rupea, joka rasvaan sekoittuessaan muodosti vähän tahnamaisen töhnnän. Puhdistin luomet tops puikoilla varovasti pyöritelleen, koska niitä ei saa hinkata. Kuva on otettu hoidon jälkeen kaksi päivää ja  voimakkas  turvotus laski alaluomiin muutaman päivän. Luomen alue tuntui aina puhdistaessa kuivalta, mutta heti rasvauksen jälkeen tunne poistui. Niissä ei tuntunut mitään kipua.

Hoidossa tapahtuu seuraavaa. Se tehdään pigmentointikoneella, jossa  pieni plasma välähdys hypähtäessään kärjestä iholle, aikaan saa kudosta supistavan ja parantavan vaikutuksen mikä varmistaa nopean ja arvettoman paranemisen. Ihon elastisuus paranee ja tasainen ihon kiinteytyminen on tehty mahdolliseksi.Fibroblast käsittelyä tehdään tällä hetkellä 22 eri maassa.
Saksalainen Purebeau on testannut käsittelyä 3 vuotta ja maailmanlaajuiseksi lanseerattiin 1,5 vuotta sitten. Voit lukea hoidosta lisää TÄÄLTÄ

Jos haluat varata aikaa palveluun sen voi tehdä TÄÄLTÄ

Jos mainitset aikaa varatessa Umpun blogi saat hoidon yhteydessä veloituksetta (palvelu ylä tai alaluomi) silmänympärysvoiteen (arvo 65e)

Itse olen todella tyytyväinen luonnoliseen lopputulokseen ja silmien ilme kirkastui. Musta on hienoa että on olemassa tämänkaltaisia pieniä ilmettä freesaavia toimenpiteitä, koska ainakaan itse en henkilökohtaisesti ole valmis kasvojani leikkelemään. Tämä sopii myös hyvin roikkuvalle luomelle.

 

Hoidossa on siis kyse ihon kiinteymisestä ilman kirurgiaa. Hoito on sellainen mitä itse en ehkä aivan välttämättä olisi vielä tarvinnut, mutta ennaltaehkäisevästi tämä on loistava. Luomia leikataan todella paljon, koska ne iän myötä haittavat jopa näkökenttää. Tässä hoidossa ei ole omasta mielestäni kyse pinnalisuudesta mihinkä se helposti saatetaan yhdistää. Hoitoa voin suositella ihan jokaiselle, kenellä luomet on alkanut roikkumaan. Se on  myös usein perinnöllistä.

Fibroblast menetelmää voidaan verrata laser-hoitoihin. Se parantaa solujen uudistumista, ihon kimmoisuutta sekä väriä mutta huomattavasti hellemmin.

– Silmäluomien korjaukset ja kohotukset

– Kasvojen ja kaulan kohotukset

– Ryppyjen ja juonteiden madaltaminen

 

Lue edellinen postaus: Fitfashionilta lähtee kaksi suurta blogia

-Umppu