Mun viimeaikaiset hiustyylit

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle tulee aina sellaisia hiusvaiheita, että haluan vaihdella tyyliä. Se on kai ainakin naisilla ihan sallitua?  Nyt oon jo hetken viihtynyt taas tummassa ja tässä lyhyemmässä tukassa ilman mitään lisukkeita, kuitenkin aina välillä kaipaan oranssia takaisin ja ehkä sen vielä joskus värjäänkin. Näiden värien ylläpito on vaan aina vaativaa ja oon ihan super laiska laittamaan omia hiuksia. Mitä vanhemmaks tulee, niin se oman pään laittaminen jää muutenkin aina viimeiseksi ja sitä painaa ihan järkyttävällä juurikasvulla kokoajan.

Musta olis ihana käydä säännöölisesti kampaajalla, mutta ikataulujen sovittaminen on aina aika haasteelista ja sekin on oikeastaan pakko tehdä työaikana. Mää tykkään kokeilla erilaisia lookkeja ja vaihdella tyyliä. Varsinkin joskus se piristää todella paljon. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin oikeesti Juuso värjää aika useasti mun hiukset meidän vessassa ja siitä on glamour kaukana. Perus suutarin lapsilla ei oo kenkiä meininkiä.

Nyt kun näitä kuvia tässä selailen, niin tulee mieleen viime syksy ja talvi. Se oli jotenkin ihan super pimeää aikaa ja ehkä just siks hain jotain piristystä näillä räväkämmillä väreillä hiuksissa. Mikä on ollut sun lemppari mun hiustyyleistä? Mua on aina houkuttanut sellainen laventelin violetti ja yhdessä vaiheessa mua kiinnosti keltaiset hiukset. Ei sitä tiedä, jos vielä tässä vanhoilla päivillä räväytän jotain uutta lookkia.

Tää haalea pinkkikin oli aivan ihana ja väri eli jokaisessa pesussa. Lähestulkoon aina kun pesit hiukset sait uuden lookkin tukkaan. Hiukset on meille yksi tärkeä asia. Jokainen tietää sen tukkapäivän…. bad hair day:n. Silloin vaikka olisit laittanut mitä tahansa päälle ja tukka ei ole hyvin ei siitä tuu yhtään mitään.

Moni ajattelee että kampaajalla käynti on kallista ja miksi sitä ei värjäisi kaupan värillä ja säästäisi? Ymmärrän toki, että kakilla ei ole mahdollisuus käydä kampaajalla, mutta se on silti asia mihinkä kannattaa panostaa aina mahdollisuuden tullen. Kun sulle tehdään upeat hiukset voin taata, että se piristää ja tekee sut onnelliseks. Se tukka kulkee sun mukana jokainen päivä ja jokaisessa tilanteessa. Se on yks sun tärkeimmistä asusteista.

Moni on valmis maksamaan vaatteista, kengistä ja esimerkiksi laukuista suuria summia, muttei kuitenkaan panosta hiuksiin? Miksi? Vanha sanonta hiukset on naisen kruunu pitää todellakin paikkaansa. Hiukset viimeistelee kokonaisuuden. Mun verkkovalmennuksiin onkin tulossa yksi osio, missä saat arkikampauksiin vaihtelua ja voit luoda aivan erilaisen lookin muutamassa minutissa, joilloinka hiuksistasi tulee sinun yksi huomiota herättävä asuste. Toivotaan, että sivut Beauty by U saadaa aiuki mahdollisimman pian ja pääsette testailemaan sivustojen hius ja meikkivinkkejä.

Ei oo muutenkaan enää montaa päivää, kun mun blogi muuttaa Terve.fi sivuston alle. Toivottavasti homma kulkee joutuin ja pääsen kirjoittelemaan normaalisti. Oletteko muuten itse huomanneet, että blogien lukeminen olisi jäänyt vähemmälle? Mikä on teidä suosikki kanava ylipäänsä, mitä tykkäätte seurata? Olisiko teillä jotain toiveita esimerkiksi mulle, mihinkä kanavaan kaipaisitte uudenlaista sisältöä? Mää tykkään kirjoittaa blogia ihan siitä syystä, että voin tehdä sen silloin kun itselle sopii. Se on myös vuosien varrella kehittänyt  mua ihan valtavasti, mun kirjoitustaitoa ja oikeinkirjoitusta, vaikka tiedä, että edelleen teksitin sisältää paljon virheitä.

Otan mielelläni teiltä lukijoita uusia ideoita vastaan. Ens viikolla meillä jatkuu kotona remontti ja mulla on vielä pari koulutusta liittyen hiuksiin. Tää syksy on ollut yhtä tukkaa, mutta mikäs siinä kun siitä tykkää. Olis ihana päästä vaikka joskun johonkin tv ohjelmaan luomaan ihmisille uusia lookkeja. Ammattilaisen silmä ja kädenjälki on kuitenkin aina hieman eri, kun se kotona laitettu.

 

Myös jos teillä on toiveita Beauty by U sivustolle, niin antakaa tulla. Haluan palvella kuluttajia mahdollisimman laajasti ja koittaa auttaa mahdollisimman monia hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Ja nyt kun joulukin alkaa lähestymään, niin yksi ihan super ihana lahja vinkki on antaa lahjakortti esimerkiksi kampaajalle tai hemmotteluun… tai miksei vaikka verkkovalmennukseen.? Pääset lahjan hankinnassa helpolla. Balmainilta on myös tulossa aivan upeita tuote settejä joulukamppanjaan ja odotan kokoajan, koska ne saapuu <3.

Lahjan voi vaikka piilottaa näihin ihaniin samettilaatikoihin*, mitkä löytyy Elloksen* valikoimista. Elloksella on myös alessa paljon tekstiilejä ja mattoja*. Multa on kysytty ehkä miljoona kertaa meidän olkkarin matosta* ja sekin löytyy nyt alesta ja voit säästää 156 euroa.. Paras matto, mikä meillä on koskaan ollut ja kestää todella hyvin lapsi arjessa. 

-Umppu

Vuosien työ. Tähän on tultu

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään on tosiaan se päivä, kun meillä alkaa ensimäiset koulutukset kollegani Hannan kanssa. Koulutamme  alamme ammattilaisia. Mulla on itsellä ollut jo pitkään osassa koulutuksissa, missä olen itse käynyt sellainen fiilis, että en saa sieltä juuri mitään irti. Toki aina kun koulutuksesta jää edes yksi asia mieleen, ollan voiton puolella. Meidän ala on toisaalta haastava, koska teemme käsityönä kaiken. Välillä on tilanteita, että asiakkaita olisi, mutta aika ei riitä kaikkia palvelemaan. Nyt esimerkiksi alkava pikkujoulukausi tuo liikkeisiin paljon kampaus ja meikki asiakkaita. Ihmiset panostavat näihin juhliin ja haluavat näyttää hyvältä.

Aika on kuitenkin rajallinen, missä asiakkaita voi palvella. Me tehdään Primessä paljon kampauksia. Itse toki nyt huomattavasti vähemmän, sillä en tee juurikaan viikonloppuisin töitä perhe syistä, mutta niitä kampauksia on tullut väännettyä satoja, jollei tuhansia elämän aikana. Suomalaiset on usein aika hillittyjä ja haluavat hiuksiinsa siistejä, mutta ei kuitenkaan liian övereitä lookkeja. Kampauksien teko on monelle meidän alalla työskentelevälle kauhu ja osa ei tee niitä ollenkaan. Me halutaan Hannan kanssa antaa kampaajille sellaisia avaimia ja oppeja, millä jokainen onnistuu aivan varmasti ja vielä järkevässä aikataulussa.

Kampauksien tekeminen on oikeastaan sellaine asia, että niitä pitää vain tehdä ja sitä kautta kertyy se oppi mukaan ja nopeus. Vaikka kampauksen tekee nopeasti ei se suinkaan tarkoita sitä, että se on silloin tehty jotenkin hutiloiden. Joskus saattaa olla niin, että sitä tukkaa tussutetaan tunti tolkulla ja lopputulos on kamalampi, kun tullessa kampaajalle.

Juuri tästä syystä me ollaan Hannan kanssa aloitettu myös tekemään meidän youtube kanavalle erilaisia kampausvideoita. Sellaisia, missä menee muutamia minutteja niiden toteuttamiseesa. Kampauksein teko on oikeastaan todella helppoa kun sen oivaltaa. Itse sen tekemiseen ei välttämättä mene kauaa ja viimeistelyyn voi sitten käyttää enemmän aikaa. Videoilla koitamme tehdä sellaisia kampauksia, mitkä pystyisi toteuttamaan myös itselle sielä kotona.  Laittakaa ihmeessä meidän kanava Prime Estrada tilaukseen. Mulle hiukset on todella tärkeä asia. Mun mielestä hiukset viimeistelee aina lookin kokonaisuudessaan.

Ollaan siiten vaikka häissä tai jossain juhlissa, niin mun sydän suorastaan itkee verta, kun nään ihmisillä likaisia laittamattomia hiuksia. Vaikka hiukset voi esimerkiksi häissä nykypäivänä olla auki, niin ei niiden tarvitse olla likaiset ja roikkua pitkin päätä.

Toinen asia on meikkaaminen. Paljon netissä ja somessa ylipäänsä näkee erilaisia meikkivideoita. Niitä on ihana katsella, mutta jos sinulla ei oikeasti ole minkäänlaista taitoa meikata, niin harvoin opit niistä mitään. Mää itse koin, että sellaisia opetusvideoita, kuten kestävä arkimeikki ei ole saatavilla ja siitä se idea sitten lähtikin. Beauty by U sivusto aukeaa pian ja sinne tulee erilaisia verkkovalmennuksia kuluttajille. Sellaisia, missä käsitellään ihan tavallisia asioita, kuten sitä arkimeikkiä.

Mulla on itselläni aamuisin noin 5-10 minuttia aikaa laittautua. Tämän ajan sisällä meikkaan, laitan hiukset ja vaihdan vaatteet. Ehdin tekemään paljon siinä ajassa ja kaikki menee jo niin rituunilla. Mää en esimerkiksi lähde koskaan töihin ilman meikkiä, koska haluan olla sielä huoliteltu. Työskentelen kuitenkin kauneudenhoito-alalla.

Aina kun keksin jotain hyviä vinkkejä ja neuvoja, niin mielelläni jaan niitä muille eteenpäin. Kun meikkaan itse päivittäin, niin se oma meikkaustaito kehittyy kokoajan. Samalla testailen erilaisia tuotteita itselleni ja osaan sitä kautta myös opastaa asiakkaita paremmin. Mulle tuotti suurta ahdistusta se, että kaikki somekanavat täyttyi kaikenlaisista hiuskyselyistä. Päiväni töissä on kiireinen ja illan haluan pyhittää perheelle. Jos vaistailisin kaikille, niin työpäiväni vain jatkuis ja jatkuis. Tietyllä tapaa tiedon pimittäminen ei tuota mulle minkäänlaista mielihyvää, vaan päin vastoin ja siksi koen, että tiedon jakaminen antaa mulle paljon enemmän.

Mää toivon, että ihmiset saa apua mun verkkovalmennuksista siihen arjen kiireeseen. Inspiroitua voi ihan pienistäkin asioista.  Ei ole missään määrin väärin halu näytää hyvältä ja huolitellulta arjessakin. Ja uskokaa tai älkää niin se vaikuttaa todella paljon moneen asiaan. Se tekee itsevarmemman olon ja tuo hyvää fiilistä, kun peilistä ei tuijota ne väsynyt katse ja likainen tukka.

Mää oon tänään herännyt jo kuudelta.. tai siis lapset heräsivät. Tiksikone ja pyykkkikone on jo molemmat päällä. Mulla tulee olemaan työntäyteinen aamu ja kerrankin ehkä aikaa laittautua, jopa 20 minuuttia :). Pidämme koulutuksen Biancaneven studiolla Tampereella ja huomenna lähdetään kohti Lahtea. Sielä on myös yksi koulutus ja loppuviikko menee fitnes kilpailijoita meikatessa ja kammatessa. Ihana erilainen työviikko ja näitä on toivottavasti tulevaisuudessa lisää. Laittakaa myös ihmeessä seurantaan ig:ssä @prime_estrada ja @primehairandbeautydesign. Näiltä kanavilta löydät erilaisia hiuksiin liittyviä kuvi ja videoita. Mukavaa päivää kaikille <3

Kuvat Noora Näppilä

Asu Biancaneven* uudesta mallistosta* Trikoot* Paita* korsetti*

Nämä Biancaneven vaatteet on sellaisia, että ne vaan kestää. Eniten mua ärsyttää treenivaatteissa se, että ne menee ekassa pesussa jo ihan nyppyyn ja värit haalistuu. Näissä ei oo sitä vaaraa. Lisäks näitä voi käyttää ihan tavallisessa arjessakin sporttisen lookin luomisessa.

 

-Umppu