Mikä pidennys on doublehair?

Muutin liikkeni konseptia vuoden vaihteessa Balmain prestige salongiksi. Kaikki ei voi muuttua meidän alalla kerralla, vaan moni asia tapahtuu pikkuhiljaa. Olen tehnyt pidennyksiä jo ihan kouluvuosilta asti. Ensimäiset tehtiin kuumaliimalla hiusnauhaa leikaten… ai niin… sitä ennen oli ne fänsit pikkuletit ja nuudelipidennykset.. Tällä hetkellä teen suurimmaksi osaksi Mago pidennyksiä ja teippipidennyksiä. Kun Balmain tuli taloon, niin samalla tarjoutui paljonkin uusia juttuja ja mahdollisuuksia. Balmainin tuotesarja on suht suppea, mutta en ole kokenut tarvitsevani muita tuotteita. Siinä on ne mitä tarvitsen.

Teen paljon pitkiä hiuksia ja tämä sarja sopii niille aivan täydellisesti. Toki siitä löytyy tuotteet myös lyhyille hiuksille.  Tutustuminen uusiin tuotteisiin vie aina hetken aikaa ja sen oppii vain käyttämällä. Mun päämääräni on tehdä asiakkaille upeita ja kauniita hiuksia ja vaikutta sitä kautta heidän elämään. Ette tiedäkkään kuinka suuri merkitys uusilla hiuksilla voi asiakkaalle olla. Uutena asiana Balmain toi myös Suomeen Doublehair pidennykset. Monia varmasti kiinnostaa mikä se on ja haluan kertoa siitä ehdottomasti teille.

Before
After color

Doublehair on  pidennys, missä asiakkaan hiuksiin kiinnitetään hiusnauhaosioita microringien avulla. Jokaiseen osioon tulee 5 kiinniketta. Pidennykset on noepa laittaa ja poistaa. Yksi paketti sisältää 3 osioo, joista yksi on leveämpi ja tarkoitettu niskaan. Yhdellä paketilla  saa jo todella hyvän tuuhennoksen. Kahdella paketilla saa jo hyvinkin paksun ja runsaan näköiset hiukset. Doublehair ei ole ihan tavallinen pidennys. Se on suunniteltu oikeastaan antamaan hiuksiin kuohkeutta ja voluumia. Sillä ei ole tarkoitus tehdä lyhyestä hiuksesta pitkää, vaan se on suunniteltu puolipitkään hiukseen. Se on pituudeltaan 40cm.

Doublehair kestää hiuksissa noin 4-8 viikkoa, jonka jälkeen se irroitetaan ja kiinitetään uudelleen. Hiuksia ei tarvitse pitää jatkuvasti, vaan niitä voi pitää esimerkiksi vain juhlakautena. Jos jotenkin sitä kuvailisin kuluttajan näkökulmasta selkeämmin on se tavallaan klipsipidennyksen tyylinen pidennys ilman klipsiä. Samaa hiusta voi hyvin hoidettuna käyttää jopa vuoden.

Doublehair on hellävarainen hiuksille, sillä microringit eivät vaurioita hiusta. Niiden sisällä on silikonirengas, mikä estää hiusten katkeilun. Kai te tiesitte, että kaikista kuluttavin materiaali hiuksille on metalli.? Tiedän paljon ihmisiä, jotka käyttävät jatkuvasti klipsipidennyksiä. Osa ei edes tiedosta, että ne ovat hiuksille todella kuluttavat. Sellaisessa bile käytössä ne on vielä ihan toimivat.

Musta on ihan mahtavaa että saamme kokoajan uusia työkaluja ja tuotteita, millä voimme palvella jokaisen asiakkaan tarpeita. Nyt kun olen hetken päässyt testailemaan Balmainin pidennyksiä, niin olen kyllä ollut todella tyytyväinen niiden laatuun ja helppouteen.

Näitä pidennyksiä on myös miellyttävä tehdä, kuten esimerkiksi Magoja, koska niihin ei lisätä mitään ylimääräistä. Ei ole teippiä, liimaa eikä sinettiä. Mitä enemmän on valinnanvaraa asiakkaalla ja meillä, niin voimme tarjota aina parhaan vaihtoehdon personoidusti asiakkaalle. Näissä kuvissa toteutin asiakkaalle hentoihin hiuksiin Doublehairit. Käytimme yhteensä 4 osiota, eli hieman reilun puntin hiusta. Kaksi osioo niskaan ja yhdet sivuille.

Hiukset värjättiin kauttaaltaan ja tuuhennettiin. Lopputulos oli todella luonnollinen. Pidän siitä, että Doublehair on myös latvasta suht vahva, koska sinne asiakas yleensä myös haluaa tuuheutta. Olin taannoin  Simin tehtaalla  (mikä maahantuo Balmainia) kuvaamassa kampaajille koulutusvideota juurikin tästä doubhair pidennyksestä. Tässä pikkuhiljaa lähtee tämä kouluttajankin työ etenemään. Hitaasti, mutta varmasti.

Doublehair pidennykstä on nyt saatavilla meiltä Primestä. . Meille voi myös varata veloituksetta pidennyskonsultaation, missä voimme yhdessä suunnitella pidennyksen, juuri sinulle sopivaksi. Konsultaatio ei velvoita sinua vielä mihinkään. Käynnini yhteydessä voimme varata ajan itse pidennykselle halutessassi. Veloitamme 50% palvelun hinnasta etukäteen ja loput sen jälkeen, kun työ on valmis. Meillä pidennyshinnastoon kuuluu aina mukaan hiusten värjäys ja leikkaus. Sillä takaamme asiakkaalle paremman lopputuloksen. Doublehair yhdellä puntilla värin kanssa on 475e ja kahdella puntilla 715e. Huolto värin yhteydessä 35e ja ilman väriä 75e/h.

Hiukset voi joka kerta kiinnittää hieman eri kohtaan milloinka se rasittaa omia hiuksia aivan minimaalisesti. Kun nämä tuli niin tein yhdella asiakkaalleni testiksi doublehairit. Me olemme huoltanut niitä nyt useamman kerran ja asiakas on todella tykästynyt niihin. Tässä vielä siitä muutama kuva.

Painotan vielä, että näillä doublehair pidennyksillä/tuuhennuksilla ei haeta pituutta vaan vouluumia ja täydennystä omiin hiuksiin. Pituutena on ainoastaan 40cm. Hiuksille tulee 6kk takuu silloin, kun hoidat niitä Balmainin tuotteilla ja käytät niille suunniteltua pidennysharjaa.

Lue edellinen postaus: Koti myyty kolmessa päivässä

-Umppu

Se on huomenna!

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenna on jännittävä päivä. Ensinnäkin se on tämän vuoden viimeinen sellainen ja sen lisäksi omalle kohdalle se on myös jälleen jonkun uuden alku.  Olen siitä onnellinen että jotkin asiat voi jättää taakse ja super onnellinen siitä, että olen vielä hegissä vauva vuoden jälkeen. Huomenna vietämme Primessä Prime goes Balmain lanseeraustilaisuuden.  Voit lukea Primeä koskevista muutoksista aiemmasta postauskesta Prime laajenee. Se on täysin avoin kaikille. Ovet aukeaa klo 14.00 ja tilaisuus päättyy klo 16.00.

Balmainin värit on musta, valkoinen ja kulta. Tänä aamuna kävin nopsaan viemässä vähän viimetingassa viimeisiä pieniä sisustus juttuja liikkeeseen. Mitään kultaista salonkia meidän ei ole tarkoitus tehdä, mutta lisätä sitä  värinä hieman. Suuremmat sisustukselliset muutokset teemme sitten helmikuussa, kun laajennamme liiketilaa kosmetologin huoneen puolelle ja puramme yhden väliseinän.

Huomenna asiakkaille on tarjolla cocktail paloja ja hieman kuohuvaa. Myymme meiltä pois jäävät tuotteet -50% ja tietenkin esillä on nyt meillä uutena Balmainin sarja. Asiakkaiden kesken arvomme 24karaatin kullatun harjan, minkä mukana tulee kaksi matkakokoa. Tervetuloa piipahtamaan.

Vaihdoin meidän lehtikorin mustasta kultaiseksi. Se on itse asiassa paljon kevyemmän näköinen mustalla pöydällä, kun vanha. Vessaan ilmestyi uusi  Bloomigvillen roskis* ja vessaharja*, jotka sopii hauskasti tyyliin. Vessassa on myös lasikupu* minkä sisälle voi  oikeastaan laittaa mitä vaan. Nyt sielä on  pieni kello ja viherkasvi, mikä tosin ei ole oikea. Muutaman valaisimenkin hankin. Balmain on Ranskasta ja jotenkin ainakin itselle pallomaisista valaisimista tulee mieleen Pariisi. Toinen on pöydällä oleva kupuvalaisin*  ja toinen seinään kiinnitettävä valaisin* mihinkä saa esimerkiksi kukkia jalustalle, mikä nyt ehkä toistaiseksi on vielä laatikossa yhden hyllyn kanssa hieman liian tiukan aikataulun vuoksi. Jollei mun ihana rakas mies satu huomenna poraileen niitä seinään kiinni… Juuso pliis..

Testasin myös toimiiko liikkeessä jaloilla seisova kukkalaatikko*. Sen näkee oikeastaan käytössä. Btw se on nyt -30% ja aika edullinen vastine sille FDS:n tyyriimmälle versiolle.  Kukat on tällä hetkellä ikkunalaudalla ja olisi kiva saada ne vähän jotenkin järkevämmin. Mietin varmasti jotain uutta vaihtoehtoa kun on remontin ajankohta. Meillä on liikkeessä sen vuoksi paljon viherkasveja, koska ne puhdistaa ilmaa. Kampaamoissa tuskin voit koskaan välttyä tuoksuilta, mutta kaikki asiat jotka vaikuttavat hengitysilmaan positiivisesti on ainakin mulle itselle tärkeitä asioita. Meillä on myös päivittäin käytössä ilmanpuhdistin. On jotenkin todella freesaavaa saada heti vuoden alusta uusia kuvioita ja varsinkin kun saan aloittaa vuoden tulevalla reissulla.

Eilen laittelin valmiiksi goodiebageja asiakkaille mitä riittää nopeimmille ja koitin hinnoitella uusia tuotteita, mutta olin niin väsynyt että siitä ei tullut yhtikäs mitään. Koitin tehdä asiaa vähän kun hokisin itselleni hauki on kala ja oli vain pakko lopettaa kesken..

roskis* ja vessaharja*,
lasikupu*
kupuvalaisin*
kukkalaatikko*
kukkalaatikko*

En oo vielä edes kaivanut matkalaukkuja, mutta tunnetusti mun pakkaaminen vie sen 15min aikaa. Tilasin netistä itselleni aurinkorasvoja ja kesä/pool vaatteita mutta ne nyt tuskin ehti tulemaan ennen reissua. Loppupeleissä ihan sama. Mää vaan haaveilen siitä hetkestä kun istahdan koneeseen.. juon lasin viiniä ja herään Dubaissa. Tajusin tänään että en ole edes vaihtanut rahaa koko reissuun, mutta saahan sitä automaatista nostettua onneksi. Mulla ei myöskään ole harmainta hajua Tarviiko sinne adapterin tai ylipäänsä mitä muuta.

Olen myös henkisesti varautunut että tässä ehtii vielä tapahtuun yhtä sun toista ja kaikki saattaa vielä moneen kertaan muuttua.

Kaikki kuvien tuotteet löytyy Ellokselta*! Sielä on nyt  Winter SALE* ja paljon tuotteita jopa -70%. Ellokselta saat nyt myös -20% alennusta kodinvalikoimasta, myös merkkituotteista ja huonekaluista. Alennus on voimassa 1.1.2018 asti. Shoppaile TÄÄLTÄ*

 

 

Lue edellinen postaus: Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen!

-Umppu