Se on huomenna!

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenna on jännittävä päivä. Ensinnäkin se on tämän vuoden viimeinen sellainen ja sen lisäksi omalle kohdalle se on myös jälleen jonkun uuden alku.  Olen siitä onnellinen että jotkin asiat voi jättää taakse ja super onnellinen siitä, että olen vielä hegissä vauva vuoden jälkeen. Huomenna vietämme Primessä Prime goes Balmain lanseeraustilaisuuden.  Voit lukea Primeä koskevista muutoksista aiemmasta postauskesta Prime laajenee. Se on täysin avoin kaikille. Ovet aukeaa klo 14.00 ja tilaisuus päättyy klo 16.00.

Balmainin värit on musta, valkoinen ja kulta. Tänä aamuna kävin nopsaan viemässä vähän viimetingassa viimeisiä pieniä sisustus juttuja liikkeeseen. Mitään kultaista salonkia meidän ei ole tarkoitus tehdä, mutta lisätä sitä  värinä hieman. Suuremmat sisustukselliset muutokset teemme sitten helmikuussa, kun laajennamme liiketilaa kosmetologin huoneen puolelle ja puramme yhden väliseinän.

Huomenna asiakkaille on tarjolla cocktail paloja ja hieman kuohuvaa. Myymme meiltä pois jäävät tuotteet -50% ja tietenkin esillä on nyt meillä uutena Balmainin sarja. Asiakkaiden kesken arvomme 24karaatin kullatun harjan, minkä mukana tulee kaksi matkakokoa. Tervetuloa piipahtamaan.

Vaihdoin meidän lehtikorin mustasta kultaiseksi. Se on itse asiassa paljon kevyemmän näköinen mustalla pöydällä, kun vanha. Vessaan ilmestyi uusi  Bloomigvillen roskis* ja vessaharja*, jotka sopii hauskasti tyyliin. Vessassa on myös lasikupu* minkä sisälle voi  oikeastaan laittaa mitä vaan. Nyt sielä on  pieni kello ja viherkasvi, mikä tosin ei ole oikea. Muutaman valaisimenkin hankin. Balmain on Ranskasta ja jotenkin ainakin itselle pallomaisista valaisimista tulee mieleen Pariisi. Toinen on pöydällä oleva kupuvalaisin*  ja toinen seinään kiinnitettävä valaisin* mihinkä saa esimerkiksi kukkia jalustalle, mikä nyt ehkä toistaiseksi on vielä laatikossa yhden hyllyn kanssa hieman liian tiukan aikataulun vuoksi. Jollei mun ihana rakas mies satu huomenna poraileen niitä seinään kiinni… Juuso pliis..

Testasin myös toimiiko liikkeessä jaloilla seisova kukkalaatikko*. Sen näkee oikeastaan käytössä. Btw se on nyt -30% ja aika edullinen vastine sille FDS:n tyyriimmälle versiolle.  Kukat on tällä hetkellä ikkunalaudalla ja olisi kiva saada ne vähän jotenkin järkevämmin. Mietin varmasti jotain uutta vaihtoehtoa kun on remontin ajankohta. Meillä on liikkeessä sen vuoksi paljon viherkasveja, koska ne puhdistaa ilmaa. Kampaamoissa tuskin voit koskaan välttyä tuoksuilta, mutta kaikki asiat jotka vaikuttavat hengitysilmaan positiivisesti on ainakin mulle itselle tärkeitä asioita. Meillä on myös päivittäin käytössä ilmanpuhdistin. On jotenkin todella freesaavaa saada heti vuoden alusta uusia kuvioita ja varsinkin kun saan aloittaa vuoden tulevalla reissulla.

Eilen laittelin valmiiksi goodiebageja asiakkaille mitä riittää nopeimmille ja koitin hinnoitella uusia tuotteita, mutta olin niin väsynyt että siitä ei tullut yhtikäs mitään. Koitin tehdä asiaa vähän kun hokisin itselleni hauki on kala ja oli vain pakko lopettaa kesken..

roskis* ja vessaharja*,
lasikupu*
kupuvalaisin*
kukkalaatikko*
kukkalaatikko*

En oo vielä edes kaivanut matkalaukkuja, mutta tunnetusti mun pakkaaminen vie sen 15min aikaa. Tilasin netistä itselleni aurinkorasvoja ja kesä/pool vaatteita mutta ne nyt tuskin ehti tulemaan ennen reissua. Loppupeleissä ihan sama. Mää vaan haaveilen siitä hetkestä kun istahdan koneeseen.. juon lasin viiniä ja herään Dubaissa. Tajusin tänään että en ole edes vaihtanut rahaa koko reissuun, mutta saahan sitä automaatista nostettua onneksi. Mulla ei myöskään ole harmainta hajua Tarviiko sinne adapterin tai ylipäänsä mitä muuta.

Olen myös henkisesti varautunut että tässä ehtii vielä tapahtuun yhtä sun toista ja kaikki saattaa vielä moneen kertaan muuttua.

Kaikki kuvien tuotteet löytyy Ellokselta*! Sielä on nyt  Winter SALE* ja paljon tuotteita jopa -70%. Ellokselta saat nyt myös -20% alennusta kodinvalikoimasta, myös merkkituotteista ja huonekaluista. Alennus on voimassa 1.1.2018 asti. Shoppaile TÄÄLTÄ*

 

 

Lue edellinen postaus: Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen!

-Umppu

Prime laajenee….

Kun jo aiemmin kerroin töistäni niin kerron niistä nyt hieman lisää. Meillä tapahtuu Primessä  muutoksia. Muutamme meidän parturi-kampaamo konseptia. Meistä tulee yksi Suomen ensimäinen Balmain prestige salonki. Balmain on varmasti monelle tuttu brändi. Se on Ranskasta ja on vielä ainakin toistaiseksi ainut muotitalo kenellä on erittäin laadukas hiustuotesarja. Tuotesarja on kehitetty catwalkien upeita luomuksia varten. Se on laadukas, visuaalinen ja moderni.

Me haluamme jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoamme ja tarjota asiakkaillemme jatkuvasti jotain uutta. Olen aina rakastanut seurata muotia. Imen sieltä pieniä palasia omaan työskentelyyn ja pukeutumiseen. Mun haaveena on aina ollut tehdä tätä työtä vähän isommin ja erilailla ja ehkä tämä uusi konsepti mahdollistaa sen meidän koko tiimille. Olen enemmän kun innoissani näistä uusista tuotteista. Testasin ne aluksi ennenkun tein päätöksen.. tai me tehtiin yhdessä Primen tiimin kanssa.

Meillä tapahtuu myös muutoksia henkilöstössä. Kosmetoligimme Miia työskentelee tiloissamme enää tammikuun, jonka jälkeen meiltä poistuu kokonaan kosmetologipalvelut. Jatkossa niitä on saatavilla Studio Småsta (Rautatienkadulta) minne Miia muuttaa toimipisteensä. Käyn sielä jo itsekkin  ripsi asiakkaana, jotenka voin lämpimästi suositella paikkaa. Tammikuun jälkeen tilamme siis laajenevat niin, että puramme seinää ja saamme enemmän tilaa meille kampaajille. Lisätila mahdollistaa taas paljon uusia juttuja. Tällä hetkellä meillä toimii 4 kampaajaa (Minä, Hanna,Vilma ja Esther) kolmella paikalla, jotenka lisätila on todella tervetullut.

Balmainilla tapahtuu koulutukset ulkomailla minne olen aina hinkunut ainakin osittain työni puolestaa.  En pysyvästi, mutta piipahdellen. Koulutuksista saa inspiraatioo työskentelyyn ja esimerkiksi Suomessa koulutustarjonta ei aina ole ihan ajan tasalla. Itseäni ei henkilökohtaisesti kiinnosta opetella asioita mitä toteutan jo asiakkaille vaan haluan sitä uutta. Haluan inspiroitua upeista luomuksista ja kokonaisuuksista. Muoti on paljon kokonaisvaltaisempaa kun vaikka ”otsis”. Suomessa moni asia laahaa vähän perässä ja usein juurikin niissä koulutuksissa koulutetaan asioita, mitkä on olleet maailmalla jo muutaman vuoden.

Me pystymme tarjoamaan Balmain prestige salonkina asiakkaillemme uusimpia lookkeja suoraan hiusmuodin huipulta. Palvelemme asiakkaita laadukkailla tuotteilla, joidenka takana voimme ylpeänä olla. Ja hei voiko olla jotain coolimpaa, kun meidän uusimmat 24karaatin kullatut kammat.

Lanseeraamme Balmainin tuotteet salonkiimme 31.12.2017. Tervetuloa kaikki blogin lukijat paikalle. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja loppuu klo 16.00. Sielä on hieman tarjoilua ja pääsette tutustumaan uuteen sarjaan.  Myös tänä samaisena päivänä myymme meidän vanhan varaston -50%, jotenka hyviä tarjouksia myös luvassa. Meillä on myös ilo arpoa kaikkien paikkalla olleiden kesken 24karaatin kullattu harjasetti (arvo 164e). Kannattaa siis saapua paikalle.

Mun on rehellisesti pakko myöntää, että mulle tekee tiukkaa luopua vanhasta tutusta ja turvallisesta ja hypätä vähän niinkuin tuntematomaan, mutta ilman luopumista ei voi saada mitään uutta. Varsinkin työhön liittyvissä asioissa on pakko ymmärtää että kaiken kehityksen ja digilisaation myötä niitä muutoksia tulee väistämättä tiettyihin asioihin. Ei saa jäädä junnaamaan paikoilleen.

Vaikka liiketyö on se mitä olen aina rakastanut tehdä niin siinä rinnalla on hyvä olla jotain muuta. Uudet hieman suuremmat tilat mahdollistaa esimerkiksi kouluttautumiseen enemmän tilaa ja esimerkiksi asiakastapahtumia on aivan toisenlainen järjestää. Myöskin se että saamme kaikille kampaajille omat paikat mahdollistaa se sen että töissä voi olla silloin kun se kenellekin sopii. Aukioloaikojen vapautus mahdollistaa esimerkiksi meidän alalla paljon. Vaikka aina salaa haaveilen 8-4 toimisto työajoista niin silti tämä valinnan vapaus on myös mahtavaa.

Balmain prestige salonkina meillä on myös mahdollisuus tarjota asiakkaillemme muotikausin vaihtuvia erikoistuotteita. Usein setit sisältävät tuotteita, sekä erilaisia ilta/toilet laukkuja. Päässäni pöyrii tällä hetkellä miljoona ajatusta ja sisustusmahdollisuutta laajennuksen myötä. Palvelun tarjonta pysyy meillä muuten samana. Tällä hetkellä testaamme Balmainin pidennyksiä, koska niitä toteutamme liikkeessäni erittäin paljon. Balmainilla on aivan uniikki pidennystekniikka doublehair, mistä kuulette pian lisää. Hintoihimme tulee vuoden alusta pieniä muutoksia ja palvelemme jatkossa kaikkia asiakkaita listahinnan mukaisesti. Otamme myös mieluusti asiakkailtamme palautetta ja toiveita jatkossa vastaan. Koitamme jatkuvasti tehdä kampaamo kokemuksesta asiakkaillemme miellyttävämmän. Oletko sinä ehtinyt testaamaan shiatsu hierovia pesupaikkojamme?

lue edellinen postaus: Eikö kiharat pysy? Upea Ghd setin arvonta 

-Umppu