Mitä tapahtui mun pömppömahalle?

Muistatteko kun kirjoitin hetki sitten siitä, kuinka vatsani on aina turvoksissa? Lue postaus TÄÄLTÄ 

Tässä on taas menty siitä hetkestä tovi eteenpäin. Sain paljon yhteydenottoja asiaan liittyen ja moni kärsi samoista ongelmista. Olen sen jälkeen toki käynyt säännöölisesti Fustrassa ja treenannut niitä syviä lihaksia, mutta juuri mitään muuta en ole muuttanut. Ainut minkä muutoksen olen tehnyt on se, että aloin syömään säännööllisesti maitohappobakteereita. Tämä oli ainakin  mulle tarpeeksi sopiva ja helppo asia kokeilla (sain tuotteet testaukseen), koska siinä ei menetä mitään. Yksi pilleri pureskellaan aamulla ja se on siinä. Asia ei paljon helpommaksi voi mennä. En ainakaan nyt keksi muuta muutosta, mitä olisi tapahtunut, mutta hassua kuinka ihminen voi tulla onnelliseksi litteästä ja kivuttomasta vatsasta.

Vaikka kaikki saa pukeutua kuinka haluaa, niin ainakin itselläni on vaatteita valittaessa pieni itsekritikki. En viitsi änkeä liian pieniä housuja jalkaa, niin että löysä vatsa tursuaa ja vetää siihen päälle kireää paitaa päälle. Olo on silloin epämukava ja ainakin omasta mielestä epäesteettinen. Mulla on ollut kohta viikon farkut jalassa, mitä oon vältellyt viimeiset vuodet, koska vatsa on aina turvoksissa (ja kipeä). Farkut on aina ollut kuitenkin ne mun lempi housut, mutta  olen vain ajatellut mielessäni, että ne ei ole tarkoitettu minulle enää. Nyt voin käyttää niitä aina silloin, kun haluan.

 

Fuko Tabs All-In-One on mansikanmakuinen vahva maitohappobakteeri- ja D3-vitamiinivalmiste. Fuko Tabs All-In-One sisältää kahta maailman tutkituinta probioottia, Lactobacillus rhamnosus GG- ja Bifidobacterium lactis -bakteerikantoja, jotka yhdessä tehostavat toistensa vaikutusta ja joilla on tutkitusti hyödyllisiä terveysvaikutuksia.Fuko Tabs All-In-One sisältää 9 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria sekä 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia.

 

Tästä on hyvä jatkaa ja se antaa itselle ihan uskottoman paljon lisää toivoa raskauksista palautumiseen. Mää jaksan painottaa sitä, että älkää kiirehtikö synnytyksen jälkeen palautumisessa. Se keho ottaa aina sen oman aikansa ja meillä ei ole mikään kiire tässä valmiissa maailmassa. Mun omakohtaista kokemusta kahdesta raskaudesta lyhyellä aikavälillä on se, että todella varovasti saa aloittaa kaiken.  Muistattehan postaukseni. Raskauksien runnoma keho 

Sielä oli linkki, mistä voi ilmoittautua juuri äideille suunnatulle verkkovalmennuskurssille:

Tiesittekö, että on olemassa äideille suunnattu 5:n viikon mittainen verkkovalmennuskurssi? Kurssi on suunnattu pääasiallisesti 0-12 kk sitten synnyttäneille naisille, mutta jos et ole koskaan treenannut synnytyksen jälkeen tai kaipaat aktivaatiota lantiopohjaan, on kurssi todella hyvä myös sinulle!

Kurssilla opit esimerkiksi:Miten testata oma vatsalihasten erkauma. Kuinka saada tuntuma lantionpohjan lihaksiin.Miten palautat voiman keskivartaloon.Millaisia liikkeitä voit turvallisesti tehdä. Miten rentoutat epäergonomisista imetysasennoista kärsivää niska-hartiaseutua. Millaisilla, yksinkertaisilla päivittäisillä harjoituksilla (2-3 min) ylläpidät liikkuvan ja kauniin kehon. Miten lantionpohjan lihakset ja seksi liittyvät toisiinsa

Kurssin osallistujat saavat helpot harjoitusohjeet jokaiselle arkipäivälle sähköpostiin. Kurssilla keskitytään mm. lantion-pohjan lihasten ja syvien vatsalihasten vahvistamiseen, mutta liikettä tulee koko keholle. Kurssilla edetään pikkuhiljaa, sillä keskivartalon kuntouttaminen raskauden ja synnytyksen rasituksista vaatii aikaa ja pitkäjänteistä työtä.

Lisäksi osallistujat pääsevät kurssilaisten omaan keskusteluryhmään ja saavat mahdollisuuden esittää kysymyksiä raskaus- ja äitiysliikuntaan erikoistuneelle valmentajalle. 

Vaikka monesti on kiire, aika, jaksaminen ja yksinkertaisesti raha saattavat olla hyvinkin tiukalla, eivät lapsi eikä äiti kumpikaan voita mitään, jos äiti on kivulloinen ja lopen uupunut.Jos vatsalihakset eivät ole kunnossa, keskivartalon tuki on heikkoa, mikä altistaa selkävaivojen lisäksi mm. virtsan- ja ulosteenpidätysongelmille ja kohdun- ja emättimen laskeumille. Vatsalihakset pitävät myös sisäelimet oikeilla paikoillaan. Vaikka nämä asiat eivät tuntuisi ajankohtaisilta nyt, ne voivat olla sitä tulevaisuudessa. Lisäksi sen merkitys, että keho tuntuu omalta ja olo siten itsevarmalta, on hyvin suuri naisen elämässä. Keskivartalon lihakset ovat myös ns. ryhtilihaksia, eli saavat aikaan kauniin ryhdin ja ylläpitävät kontrollia monissa arjen tilanteissa. Siksi on äärimmäisen tärkeää huolehtia keskivartalon lihaskunnosta.

Parhaiten hoidat myös lapsiasi siten, että pidät huolta itsestäsi ja olet iloinen, tasapainoinen, fyysisesti ja henkisesti hyvinvoiva äiti ja vanhempi. Tällöin jaksat vastata myös lapsesi tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.Äitikurssilta keskivartalonsa kuntouttamiseen avun on saanut jo yli 1000 naista ja lähes 100% suosittelee kurssia myös ystävilleen.

Blogin kautta tilatessasi kurssin hinta on 79e, mikä on teille jees, koska kurssin hinta nousee sitä mukaan kun kurssi lähenee. Kurssin järjestää Hyvinvointi studio Lupaus, joka on erikoistunut meihin äiteihin <3. Vaikka itse olen jo 3 lasta synnyttänyt, niin siltikään en vielä tiedä kaikkea raskaudesta palautumista ja haluan tehdä sen oikein sen vuoksi ettei minulle jää mitään elinikäistä vaivaa, kuten esimerkiksi virtsankarkailu. Voit ilmoittautua kurssille TÄÄLTÄ* 

Naiset ei varmaan koskaan ole tyytyväisiä omaan kehoonsa, mutta kaikki mikä sitä edesauttaa on tietenkin plussaa. Tärkeintä on kuitenkin se oman mielen hyvinvointi, minkä kanssa pitää usein tehdä töitä kaikista eniten. On tärkeää osata kantaa oma kehonsa arvokkaasti on se sitten kokoa xs tai xl. Ylipaino on meillä täällä myös aika suuri ongelma ja voin väittää, että kenelläkään on tuskin hyvä olla kymmenien liikakilojen kanssa. En suosittele silti mitään pussikeittodieettejä kenellekkään vaan niitä omien elämäntapojen muutoksia. Moni on jopa sanonut, että kun luki konmari kirjan ja pääsi eroon turhasta tavarasta, niin siinä samalla meni koko elämä ja elämäntavat uusiksi. Erilaisia keinoja on oman elämän hallintaan ja on hyvä löytää se itselle sopiva tapa ja sellainen, mikä on mieluisa. Jos johonkin itsensä pakottaa niin usein lopputuloskin on sen mukainen..

Kaikkien asioiden ei tarvitse muuttua kerralla, vaan usein pikkuhiljaa tapahtuvat muutokset siirtyvät pysyvimmiksi elämäntavoiksi.

Minulla on ilo arpoa kolme Maitohappobakteeri tuotepakettia teidän lukijoiden kanssa. Kirjoita kommenttikentään mukana arvonnassa (omalla s-postilla). Arvonta päättyy 31.8.2017

Lue edellinen postaus: Kuinka pyörii 5:hengen talous

-Umppu

primebody

481 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui mun pömppömahalle?”

 1. Mukana arvonnassa! Hienpa kuulla, että ”pelkästään” maitohappobakteereilla voi saada reistaavan vatsan kuntoon.

 2. Mukana arvonnassa!

  Ja voi vitsi mikä muutos! Turvonneen ja vaivaisen mahan kanssa on niin järkyttävä elää, että ihana kun oot löytäny avun 🙂

 3. Olen ollut kävelevä kaasupallo synnytyksestä lähtien ja nyt alkoi uusi elämä! Nämä olis mahtava apu hyvään oloon 🙂 Löysitkö näitä jostain luontaistuotekaupasta vai tilattu? Pitääpä alkaa googlettaan….!

 4. Mulla on pitkään ollut turvotusta ja epämiellyttävää kipuilua mahassa, enkä ole tajunnutkaan kokeilla maitohappobakteereita! Mukana kisassa!

 5. En oo ikinä aatellu että maitohapot vois auttaa turvotuksessa😮 Menee testiin heti!
  Arvonnassa mukana. 😊

 6. Voi, että kylläpä on tehnyt ihmeitä. 😍 mukana arvonnassa. Jos nappais omalle kohdallle niin hyvä, jos ei niin täytyy itte hankkia jostain.

 7. Täällä myös yksi turvotuksesta kärsivä, kurjaa kun täytyy valita vaatteet sen mukaan. Mä niin ymmärrän sua! Mielelläni kokeilisin saisinko itsellekin näistä apua, mukana siis😊

 8. Ehdottomasti arvonnassa mukana. Minulla on pienet lapset (4 kk ja 2 v) ja voin niin samaistua kirjoituksiisi.

 9. Hyvältä näytät 🙂
  Mulla jäi vatsakivut, kun jätin lihan ruokavaliosta. En enää tee liharuokia kotona, mut en ole ehdoton tässäkään…

  Ehdottomasti samaa mieltä, että raskauden jälkeen ei saa kiirehtiä palautumisen kanssa. Kaikki ei palaudu parissa kuukaudessa, todellakaan 😀
  Itsekin varasin fyssarin ja keskitytään syviin lihaksiin (toisesta raskaudesta 5kk aikaa). Eiköhän se tästä pikkuhiljaa parane.

  Kivaa viikkoa sulle, sulla on hyviä kirjotuksia! 🙂

  Mukana arvonnassa!

 10. Mukana arvonnassa! Itse oon kärsinyt myös turvonneesta mahasta ja lisäksi muista mahakivuista..ite oon saanu ruokavalion avulla paljon paremmaksi, vaikkakin maitohappobakteerit eivät varmaan ois pahitteeks:)

 11. Todellakin mukana! Mulla on kans varmaan jotain häikkää suoliston kanssa, koska näytän samalta kuin sä ennen-kuvassa. Ainut vaan, ettei mulla ole ikinä ollut yhtään raskautta takana! Uskomaton kyllä toi sun muutos, wau!

 12. Mukana arvonnassa ehdottomasti! Kohta olis kreikkaan lähtökin niin sielläkin niitä tartteis syödä, joten tulis tarpeeseen muutenkin! 🙂 nimim. Turvonnut äiti

 13. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Itse olen kanssa kärsinyt vatsan turvotuksesta, kipuiluista, ja äkillisestä ripulista ruokailun jälkeen. Ikinä ei tiedä mistä maha voi mennä sekaisin. Todella inhottavaa, ja rajoittaa syömistä esim juhlissa, matkoilla tai ennen treeniä. Täytyykin kokeilla maitohappobakteereita. Oispa ihanaa, jos sais avun näin pienellä jutulla. 😊

 14. Mhb:t on käytössä säännöllisesti, joten ei haittaa jos välillä saisi ilmaiseksi ne. Eli arvonnassa mukana!

 15. Minäkin mukana arvonnassa! Itsellä kohta 10kk tyttö ja vatsaa turvottaa ihan tosissaan. Pitääpä myös tutustua tuohon kurssiin ennenkuin selkä tosissaan sanoo naps!

 16. Hei! Minäkin osallistun, ite oon myös havainnu maitohappobakteerit hyväksi omiin turvotuksiin ja suolistovaivoihin. Nyt huomasin että kaapista taas loppu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 70
Tykkää jutusta