Voita liput superparkkiin

*Sisältää mainoslinkkejä

Me oltiin eilen lasten kanssa SuperParkissa. SP on rakennettu vanhan delfinaarion tiloihin Särkänniemen viereen. Sieltä löytyy mielenkiintoisia liikunnallisia virikkeitä niin aikuisille, kuin ihan pienillekkin. Vivian oli aivan into piukeena ja ensimäisenä paino lasten (alle 7-v) alueella hyppypaikalta päälteen sinne pehmusteisiin ja perästä kuului vaan APUA. Oon aina kuvitellut, että sieltä pääsee helposti pois ja katsellut kun lapset sieltä tulee, mutta kun itse sinne rojahdin niin en meinannut päästä pois millään.

Ihan pienille lapsille on myös oma alue, minkä vieressä on lastenhoitohuone. Siinä me Vietettiin ihan pienten kanssa aikaa. Vivian on kyllä siitä hauska kun se on aina ihan fiiliksissä joka asiasta. SuperParkissa isommalla puolella löytyy vaikka mitä. On tramppoja, erilaisia pelejä, parkour rataa yms. Alakerrassa on ranpit minne voi mennä omalla potkulaudalla. Kaikkea siis löytyy.

Isommat pojat paahtaa aina hiki päässä menee ja niitä ei juurikaan näy. On kuulemma niin kivaa ettei edes juomassa ehdi käymään. Meille sattui onneksi suht rauhallinen hetki, koska mulla oli mukana kaikki lapset ja vaunut. Viimekerralla kun oltiin niin paikka oli todella täynnä ja esimerkiksi silloin Vivianin kanssa meno olisi ollut jopa hieman mahdotonta. Vaikka sisällä ei saa juosta niin tiedättehän te lapset kun ne innostuu. Vivian olisi jäänyt muiden jalkoihin.

Tämä on loistava paikka sanotaanko 4-v ylöspäin ja toki pienemmätkin viihtyy heille tarkoitetuilla alueilla. Musta on hyvä että lapsille on lisätty erilaisia liikunnallisia paikkoja. Tämä on sata kertaa kehittävämpää kun pelaaminen. On tehty tutkimuksia missä on todettu, että lapset liikkuvat nykypäivänä todella vähän, jotenka liputan näille paikoille ehdottomasti.

Teillä on nyt mahdollisuus voittaa 2 lippua SuperParkkiin (arvo 38e). Kommentoi kommenttikentään miksi sinun pitäisi voittaa ja olet mukana arvonnassa. Liput arvotaan Sunnuntaina 2.4! muistathan kommentoida omalla s-postilla. Tilaa offerilla uutiskirje TÄSTÄ* niin saat ajankohtaiset tarjoukset suoraan s-postiin

Offerilla on myös huippu tarjous, missä saa liput SuperParkkiin huokeeseen hintaan tarjous löytyy TÄÄLTÄ* Liput kahdelle -34% ja neljälle -41%. (alle 4-v maksuton)

SP on varmasti yksi seuraava todella varteenotettava synttäreiden viettopaikka.

Se mistä tulee huikea plussa oli SuperParkin ravintola. Toki lapsille löytyy sitä normi hodari settiä, mutta esimerkiksi itselleni tilasin Halloum salaatin mikä oli oikein jees. Jos siis äiti tai isä ei niin välitä mennä hyppiin ja lapset on sen ikäisiä että ne voi jättää keskenään niin en pidä pahana ollenkaan istahtaa rauhassa lounaalle ja samalla voi vaikka tehdä läppärillä töitä.

Paikka on muutenkin kaikinpuolin todella siisti, mihinkä itse kiinnitän aina huomioo. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi

Lue edellinen postaus: pikkuhiljaa uskallan enemmän

-Umppu

primebody

64 vastausta artikkeliin “Voita liput superparkkiin”

 1. Mulla on kolme poikaa (8v, 5v ja 5kk) niin ei varmaan tarvii perustella enempää! 😀 Kiitos blogista ja vertaistuesta vauvavuoden varrella 💙

 2. Veisin kaksi nuorinta lasta (10- ja 12-v) lipuilla vielä superparkkiin, koska varmaan melko pian hw eivät enää suostu lähtemään. 🙂

 3. Meidän kohta 8v ja 11v pojat olis super onnellisia, tykkäävät tosi paljon noista puistoista ja meillä ei täällä päin ole, niin voisi tehdä jonkun reissun sitten ja yllättää pojat. Nyt kun olen vielä kotona 1v neidin kanssa 😍

 4. Olis ihanaa yllättää siskon lapset lipuilla. Eivät oo koskaan käyneet tällasissa sisäleikkipuistoissa ja voin vaan kuvitella sitä nautintoa ku pääsis purkamaan kunnolla energiaa 🙈

 5. Meidän perhe ei ole vielä käynyt Super Parkissa 😀 5v, 9v ja 12v lapset olisivat innoissaan jos tuonne pääsisivät!

 6. Lapset 1,7 ja 9. Itse hoitovapaalla,mies lähti opiskelemaan ja rahaa tietty nyt niukasti. Isommat lapset repeis riemusta kun pääsisin heidän kanssaan kolmistaan sinne.

 7. Moikka!
  Veisin rakkaan mieheni viettämään mun kanssa kaksin ihanaa päivää ja laatuaikaa, päästäs pitämään hauskaa! Viime kerrasta on liiiian pitkä aika<3 Lapsi jäisi kummien kanssa kotiin:)

 8. Täällä arki neljän alle kouluikäsen kanssa on melko hektistä. Vertaistukea oon saanu paljo tästä blogissa ja huippua olis viedä vielä lapsetkin nauttimaan menosta ja meinigistä superparkissa! 🙂 Arki todellakin kaatuu aika ajoin niskaan ja pahasti.

 9. Kummipoikani on todella vilkas, ja tarvii päivittäin liikuntaa missä pääsee purkamaan itseään. Hänen vanhenpansa ovat eronneet ja molemmille vanhemmille syntymässä uudet lapset, eli vähemmälle huomiolle jää tulevaisuudessa kun vauva vie aika paljon aikaa alussa. Olisi hienoa jos hän saisi nämä liput niin pääsisi puhaamaan isän, tai äitin tai isovanhempien kanssa superparkkiin ja saisi itselleen omaa aikaa läheisten kanssa vauva arjen keskellä.

 10. Olisi ihanaa päästä viettämään koko perheen yhteistä aikaa, se on arjen pyörteissä vähissä ja päästä lasten kanssa yhdessä nauttimaan liikunnasta. Superpark on vielä näkemättä 🙂

 11. Meidän neljälle lapselle (11v, 8v, 5v ja 2 v) tuollaiset sisäleikkipaikat ovat aika harvinaista herkkua, mm. koska niitä ei oman kylän lähellä sijaitse. Lähtisimme siis lippujen kera päiväretkelle kaupunkiin.

  Liput olisivat sopivasti myös synttärilahja itselle. Hauska sattuma, sillä minäkin täytän huomenna aprillipäivänä 34v!

  Kiitos vielä blogistasi, Umppu! Useamman vuoden sitä olen lueskellut ja vertaistukea saanut. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

 12. Meillä liput tulisi tarpeeseen. Kotona ollessa lapsen kanssa olisi mukava viedä pikkuinen jonnekin kivaan paikkaan. Mukaan pääsisi Helsingissä asuva kummityttö 🙂

 13. Lapseni ovat 2- ja 3-luokkalaisia. He eivät ole koskaan käyneet, ja tuo olisi juuri sopiva heidän ikäisilleen! Lähtisimme toki koko perheella menoon mukaan =)

 14. Meinattiin mennä Super Parkiin viime lauantaina, mutta jalan loukkaaminen perui suunnitelmat. Liput piristäisi sairaslomalaista, ja olisi kiva mennä Super Parkiin heti kun jalka paranee! 🙂

 15. Veisin mun pian 9v tytön tuonne viettämään äiti-tytär aikaa. Yhteistä aikaa on muuten vaikeaa löytää kun kotoa löytyy huomiota paljon vaativa reilu 1v. Tätä yhteinen tekeminen olisi varmasti huippua molemmille 🙂

  • Minun energiset 8v ja 3v tytlt tykkäisi. Harni että aina ollut itselle turhan kallis paikka. Olisu ihana yllätys

 16. Mun pitäis voittaa liput, kun lapset 3-v ja vajaa 2-v omaavat energiaa vaikka muille jakaa! Mahtavaa olis päästä tutustumaan tuonne 🙂

 17. Oon ollut ”huono” kummitäti kun en oo ehtiny viettää paljoo aikaa kummipoikani kanssa (kotona saman ikäinen poika kuin teidän Vikke, hieman sarkasmia siis..). Mutta nyt kun pystyy jo omasta vauvasta keskittyy myös muihin rakkaisiin, niin veisin maailman ihanimman ja hassuimman kummipoikani viettämään kummitätipäivää Superparkkiin! 🙂 <3

 18. Tänne postilaatikkoon jos liput kolahtaisivat niin niillä veisin siskoni ja hänen lapsensa (4v ja 1v) purkamaan heidän kauhean määrän energiaansa superparkkiin.
  Olisi mukava yllättää heidät, ilman mitään sen kummempia selityksiä 🙂

 19. Lapset ovat sairastaneet noron ja influenssan alkuvuoden aikana ja nyt aletaan oleen terveitä. Mikäs sen kivempaa olis kuin päästä super parkkiin kun vihdoinkin ollaan terveitä!! 😊

 20. 4lapsen kanssa olisi hienoa päästä käymään 1tyttö ja 3 poikaa pitäisivät varmasti touhukkaasta päivästä, kun kotonakin tuntuu virtaa riittävän. Tänäänkin laskettiin patjalla rappusista 😂😂

 21. En ole ikinä käynyt superparkissa vaikka niistä on paljon puheita kuullut. Veisin kummipojan ja hänen kaksoisveljensä pitämään kivan päivän ☺ samalla äiti ja isäkin saisivat vähän vapaata 👍

 22. Veisin rakkaan ystäväni ja hänen kaksi vanhinta lastaan sinne. Sillä välin kun lapset nauttivat olostaan leikkien, niin voisin jutella vaikkapa oikein kunnolla kahvin ääressä että mitä hänelle kuuluu. <3 lapset tykkäisivät paikasta varmasti 🙂

 23. Tulispa kerrankin lähdettyä maalta suureen kaupunkiin. Meidän lapset kyllä tykkäisivät, ehkä äitikin vähän. Voisimme käydä syömässä leikkimisen ja peuhaamisen lisäksi. Täydellinen päivä.

 24. Ei olla ehditty vielä käymään siellä ja olisi ihanaa viettää hauska päivä koko perheen kanssa kiireisen kevään keskellä 🙂

 25. Asutaan vähän syrjemmässä, eikä mm. sen vuoksi tule usein lähdettyä minnekään….
  Tulisipa nyt lähdettyä pitkästä aikaa pitämään hauskaa vain lasten ehdoilla (6-v. ja 9-v). Tämä olisi varmasti enemmän kuin mieluinen yllätys! 😊

  • Veisin oman esikois poikani sillä, vauvan 2,5kk syntymän jälkeen emme ole vielä puuhanneet yhdessä näin mukavaa. Saisi esikoiseni täysin äidin huomion pitkästä aikaa. Olisi ihan huippua!

 26. Antaisin liput miehelle että voi mennä lapsen kanssa niin minä voin jäädä yksin kotiin 😃 siis olishan tiestysti ihana itekin käydä katsomassa minkälainen paikka on, mutta ensin näin!!

 27. Kummitytön 9v haluisin ilahduttaa viemällä Superparkiin. Pienen lapset huolet unohtuisivat tuolla aivan varmasti 🙂 Asun itse 700km päässä hänestä, niin nykyään aikaa ehditään viettää aivan liian harvoin. Kiitos muuten ihanan aidosta blogista, tykkään todella paljon! 🙂

 28. Veisin kummipoikani sinne pomppimaan ja riehumaan. Parhaimman ilon saisin nähdessäni toisen riemun ja yllätyksenä. Vaikea keksiä välillä jotain uutta puuhaa ja ilmaiset loput opiskelijatalouteen olisi tervetulleet mahdollistamaan lapselle (ja vähän aikuisellekkin) hauskaa aikaa!

  Kiitos aidoista ja rehellisistä kirjoituksista blogissasi!

 29. Opiskelijana ja 9v pojan äitipuolena ois kiva välillä ilahduttaa poikaa ja viedä hänet superparkkiin😊 budjetti ei vaan ikinä anna periks😕

 30. Ollaan tulossa pitkästä aikaa mummolaan Tampereelle ja olisipa kyllä kiva käydä testaamassa tuo SuperPark juuri tuolloin mummolareissulla 5 vuotta täyttävän pojan kanssa 😊

 31. Tämä tulis ihan täydelliseen saumaan, kun ollaan haaveiltu pienestä parisuhdelomasta tuon rakkaan miehen kanssa! Kolmeen vuoteen ei olla kaksin käyty missään, kun kaksi lasta syntynyt lyhyellä välillä ja tukiverkosto kaukana. Vaikka meillä arki sujuukin, niin kahden pienen kanssa univelkoineen se on rankkaa ja Tulis todella tarpeeseen päästä viettämään aikaa hetkeksi ilam isän ja äidin rooleja! Ja niin kauan kun mies opiskelee ja itse hoidan lapsia kotona, ei mikään lomareissu ole edes vaihtoehto…

 32. Superparkin liput olisivat meille pieni lottovoitto. Perheessä 5 alle kouluikäistä lasta ja rahaa maksaa lippuja ei kaikille ole. Itse sinnittelen yrittäjänä joten äitiyslomia ja varsinkaan äitiysrahoja ei ole… kuten tiedät! Vanhimmalla lapsella on neurologisia vaikeuksia, ja avun ja kuntoutuksen saamiseksi olen taistellut ja itkenyt itseni uuvuksiin. Lapsemme tarvitsisivat kipeästi yhden retkipäivän. Yhden päivän, jolloin saisimme kaikki nauraa ja unohtaa huolet hetkeksi.

 33. 2murrosiän kynnyksellä olevaa poikaa laittaisin mieluummin purkamaan tuota energiaansa liikkumiseen kun tyhjänpäiväiseen kylillä kavereiden kanssa notkumiseen..!

 34. Minulla on 2kummityttöä jonka kanssa vietän todella vähän aikaa ja heidän perheellä on raha-huolia työttömyyden takia. Haluaisin suosia heille riehakkaan päivän ja liikunnan iloa koska eivät harrasta sitä.

 35. Olen äitipuoli ja olisi kiva mennä viettämään pojan kanssa kahdenkeskistä aikaa! Saisin hänet tabletin äärestä liikkumaan ja ehkä itsekin innostun! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta