Haluaisitko sinä hieman hemmotella itseäsi tai läheistäsi?

yhteistyössä Ellos

Kaikki tarvitsevat joskus pientä hemmottelua ja luksusta arkeen. Minulla on ilo kertoa, että ELLOS arpoo lukijoideni kesken 50e arvoisen lahjakortin. Kilpailuun on helppo osallistua:

Mene Elloksen sivuille ja valitse minkä tuotteen haluaisit. Kommentoi se kommenttikentään ja lahjakortti voi olla sinun. Muista käyttää omaa s-posti osoitetta. Arvonta suoritetaan Sunnuntaina 30.10, jotenka ole nopea.

Mää oon ite jotenkin fiiliksissä, kun kohta jään pois töistä ja on tulossa Joulu ja kaikkee. Saan siivota ja laittaa kotia ja edelleen jatkaa sitä tavaroiden pois heittämistä. Tai no oikeastaan mitään kelpo kamaa en roskiin heitä vaan laitan kierrätykseen ja lahjoituksiin, mikä on varsinkin näin joulun alla ihanaa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Itse näin aikauisena en oikein osaa tai oikeastaan halua toivoa mitään joululahjoja. Mulla on tavaraa kaapit väärällään, enkä halua mitään mitä en tarvitse. Mun suurin toive jouluna on että oltaisiin ensinnäkin kaikki terveitä, kun viime joulu meni siinä influenssassa, joka oli aivan kuolemantauti ja koko Joulu oli tavallaan pilalla. Myös että jouluna saisi ottaa ihan rennosti ilman mitään ressiä. Mulla ei kerrankaan ole töitä, jotenka toivottavasti saan vähän edes chillata. Sittenhän meitä onkin jo 5 kappaletta, mikä kans tuo pienen lisämausteen jouluun. Vivian saattaa jo ymmärtää, mikä joulupukki on ja katsotaan, mitenkä se reagoi.

Mää oon aina rakastanut joulua ja sen tuomaa tuoksua ja tunnelmaa. Toiveena olisi tietenkin se valkoinen maa, mutta se saattaa olla jo Suomessa menneen talven lumia. Jos sitä tänä vuonna ehtisi laittaa hieman Joulua kotiinkin, kun viime Joulu meni sängyssä maatessa. Olenkin  hommannut suurimman osan lahjoista, niin ei tarvi niistäkään murehtia. Rakastan antaa lahjoja, vaikka nitä en juuri  itse kaipaakkaan. Se lasten riemu paketteja avatessa ja osan vielä pukkiin uskoessa on ihanaa katseltavaa.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meinasin sanoa, että nyt kun mulla on aikaa mutta aloin katumaan lausetta samantien. Piti siis sanoa, että nyt kun toivon, että mulla on aikaa niin voisimme yhdessä lasten kanssa valmistella Joulua. Joulun jälkeen koululaisilla on myös aika pitkät lomat ja katsotaan, jos saataisiin joku reissua siihen väliin tehtyä. Päästäisiin hieman pois koti nurkista rentoutumaan perheen kanssa. Vauva pitää kuitenkin ensin saada maailmaan ja katsoa minkälainen yksilö sieltä tulee. Ainahan saa haaveilla eikö?

 

-Umppu

primebody

105 vastausta artikkeliin “Haluaisitko sinä hieman hemmotella itseäsi tai läheistäsi?”

 1. Ehdottomasti mukana! Oon kuumotellut Elloksen Nevada-mattoa 200x300cm jo pidemmän aikaa uuteen kotiin. Nyt hinta putoaisi lahjakortin myötä vähän opiskelijaystävällisemmäksi.

 2. Olisi kyllä kiva voittaa.
  Käyttäisin Adidaksen Adipure 360.4 W -treenikenkiin sillä 5v vahat treenikengät on suutari korjannut jo kolmesti ja ovat taas rikki.

 3. Jos minä voittaisin 50,00 euron lahjakortin Ellokselle, käyttäisin sen luultavasti Kelly Chambray -pussilakanasettiin.

 4. Mukana! Haluaisin ostaa 2,5kk esikoispojalleni Elodie Details merkkisen sadesuojan vaunuihin, koska nykyinen on epäkäytännöllinen.:-)

 5. Mukana arvonnassa 🙂 lämpimiä perusvaatteita puolitoistavuotiaalle tytölle näin kylmiä säitä ja talvea varten. Muutenkin todella huono taloudellinen tilanne, joten lahjakortti olisi kokonaisuudessaan lasta varten.

 6. Itkuhälytin olisi minun ostoslistalla ellokselta, mikäli arpaonni suosii 🙂
  Vauvantarvikehankinnat alkaa olla kohta ajankohtaisia.

 7. UGG Bonha-nilkkurit ovat monta kertaa olleet ostoskorissa, mutta kalliin hinnan takia en ole raaskinut niitä kotiuttaa. Joten tiedän mihin lahjakortin käyttäisin 🙂
  <3

 8. Minulla ei juuri ole pitkähihaisia paitoja, joten luultavasti Adidaksen Crop hoodie-hupparin päätyisin tilaamaan itselleni tai sitten OBH Nordican paistinpannun isäpuolelleni, kun olen kuulemma kotona vieraillessa käräyttänyt kaikki pannut karrelle 😀

 9. Mukana! Olen pitkään unelmoinut Elloksen harmaasta sängynpäädystä (Pehmustettu sängynpääty 180 cm, Päällinen puuvillakanvaasia.) Täydellinen!
  Mukavaa syksyn jatkoa sinne ja joulun odotusta Umppu!

 10. Yb Ess Lin BRPC -Collegehousut , mukana arvonnassa. Tulisi itselle kun alotan pitkästä aikaa raskauden jälkeen saliharjoittelun , 20kg pudotettavaa.

 11. Oma vaatekaappi kaipaa eniten päivitystä, Esprit Casual viskoosi paitis olisi yksi varma lemppari. Lisäksi lämpimämmät juoksutrikoot talven pimeneviin iltoihin kotiutuisi kaapiini 🙂

 12. Mukana arvonnassa! Ostaisin uuteen kotiin uudet pussilakanat, Sidney-pussilakanasetti olisi aivan älyttömän ihana.. 🙂

 13. On tullut kuolattua tuota elloksen mustavalkoista Nicole-mattoa 140×200 cm.
  Jos voitan, niin se on ostettva vihdoinkin!!

 14. Aina tulee sanottua kun tarvis sitä ja tätä..nyt haluaisin hemmotella tällä kertaa miestäni. Hän tarvii jonkilaisen tyylikkään takin vapaa-aikaan ja samalla mukavan lämpimän. Lapset on aina meillä, niinkuin varmasti kaikilla,etusijalla joten tulee hankittua hyvin harvoin mitään uutta, miehelle vielä sitäkin vähemmän!Isänpäivä tulossa ja hän sen nyt ehdottomasti ansaitsisi 😊

 15. Mukana kun peräpukama! 😆 Ostaisin miehelleni siistimmän villakangastakin joulupakettiin, jota on kovasti toivonut ja elloksella näytti olevan juuri semmoinen josta taatusti tykkäisi. Hinta vaan yli 400€, joten lahjakortti helpottaisi kummasti kun saisi vähän ns. alennusta! 😊

 16. Joko ostaisin joululahjoja tai kotiin villamaton (esim vidland) tai itselle kengät (timberland tai adidas lenkkeilyyn). Ihanaa syksyä ja vauvan odotusta!

 17. Oikeasti lämmin talvitakki!
  Lapsen syntymän myötä, sitä on laiskistunut itsensä suhteen, hankintoja on lapselle paljon ja pienituloisena siihen kylkeen omat välttämättömätkin tarpeet jää kakkoseksi. Me ulkoillaan tosi paljon ja mulla ei yksinkertasesti ole tulevaa talvea varten mitään lämmintä päälle. Lämpöset takit on tosi hinnakkaita meikäläisen mittakaavalla ja budjetilla ja tuo 50€ helpottaisi hankintaa mielettömän paljon!

 18. Ostaisin minulle ja miehelle uudet pussilakanat ja tyynyliinat 🙂 Clarissan mustavalkoinen setti näytti tosi nätiltä.

 19. Osallistun arvontaan ja käyttäisin lahjakortin empire kattokruunuun. Olen muuttamassa kuukauden päästä unelmieni kotiin, mutta kattolamppu puuttuu.

 20. Tämä porovalo olisi ihana talven pimeyteen! ://m.ellos.fi/star-trading/poro-valokoriste-ulkokayttoon/549329?N=1z13wgwZ1z141o7&Nao=47&selArt=923846&pr=0C1B2S3T&pID=549329&page=2

 21. Mukana arvonnassa! 🙂 Ostaisin varmasti Nina Run Jkt -juoksutakin, tuon ihanan limen värisen <3 Kunnon juoksutakki ollut hakusessa jo pidempään, kun nyt vastoin kaikkia vakuuttelujani olen kuin olenkin kyseiseen lajiin salireenin ohella ihan hurahtanut! 😀

 22. Me muutamme uuteen kotiin maanantaina ja Ellokselta tulee hankittua enemmänkin asioita. Yksi niistä on valkoinen Ester-tikashyllykkö 🙂

 23. Haluaisin ton haaleensinisen villakangastakin !

  Ihanaa loppusyksyä koko sun perheelle Umppu! On ilo lukea sun blogia 🙂

 24. Slim FZ hoodie -WCT-collegetakki !! Tili tulee..ja tili menee! Ois kiva ostaa itelle jtn mukavaa 🙂 Tää adidaksen huppari ois varmasti super mukava päällä! Toivottavasti syksy menis nopeasti ja joulun odotus voi alkaa! Terkkuja 🙂

 25. Minä lahjoittaisin lahjakortin äitini käyttöön jotta hän voisi ostaa uuden mieleisensä talvitakin itselleen. Itsellä ja perheellä on kaikki talvea varten joten ilahduttaisin kyllä eläkkeellä olevaa äitiäni 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta