Alle kuusikymmentä vuorokautta unelmaan

 

Nyt kun olen taas terve ja alan hengittää tervettä ilmaa olen normaaleissa voimissani tunnen taas olevani ihminen. Olen siivonnut kohta kaksi päivää oman kunnon mukaan. Vein kaikki peitot ja tyynyt pihalle koko päiväksi ja pesin kaikki lakanat ja päätin, että meille ei toista pöpöä tule.

IMG_9153

En juurikaan ole talvi tyyppi ja mun puoleasta kesä voi jo saapua :). Se valon tuoma energia on nyt tarpeeseen. Odotan vuotta 2016, jos se on yhtä mahtava kun vuosi 2015. Ehkä ihan niin suuria elämän muutoksia ei tule tapahtumaan, mutta uusille jutuille olen aina avoin.

Innoissani myös suunnittelen meidän Miamin matkaa, johon on enää alle 60 vuorokautta. Jos aika menee yhtä nopeasti kuin nyt niin sehän on jo ihan kohta.

Olen varannut meille kaikki hotellit, joka oli iso helpotus. Se ei ole ihan pikkujuttu, kun ei reissata Juuson kanssa kaksin vaan pitää ottaa vaikka mitä huomioon. Mun tärkeimmät kriteerit oli ehdottomasti: uima-allas, keittomahdollisuus, ilmainen pysäköinti, suht pieni hotelli, aamiainen (tai mahdollisuus siihen) ja kuntosali……… hahah VITSI

IMG_9167

Yövymme ensin Miamissa 5 yötä Hotellissa Me liikutaan joka paikkaan autolla, jotenka sijainnilla ei loppupeleissä ole niin suuri merkitys. Ylipäänsä olin yllättynyt kuinka kalliita hotellit oli ja osa oli aivan kamalia. Tämä hotelli oli saanut hyvät arvostelut ja sielä oli kaikki tarpeellinen meille. Ainoana miinuksena oli se, että se on ihan lentokentän vieressä, mutta monessa paikassa luki, että melu ei mitenkään sen kummemmin haitannut. Juuso on joskus pelannut kiekkoa jenkeissä ja mahtavana uutisena saatiin, että näemme hänen yhden pelikaverin täällä Miamissa. Andrew on viimeksi ollut Suomessa meidän häissä, eli ollaan nähty viimeksi 6 vuotta sitten. Ehkä he voivat sitten käydä, jossain pelissä, mikä olisi Juusolle ja Vilille varmasti mahtava kokemus, mutta ei ehkä ihan nappi veto, jos paineltaisiin sinne koko perhe:).

Siitä suuntaamme Orlandoon, missä olemme kaksi yötä Hotellissa Orlandossa tarkoitus on kierrellä Disney worldissä ja samalla nähdä hieman kaupunkia. Uskon, että meille riittää yksi päivä sielä huvipuistossa. Sitten olisi tarkoitus vierailla Kennedy space centerissä ja ehkä vähän shoppailla 🙂 En halua liikaakaan suunnitella ohjelmaa, koska on myös kiva lomalla mennä fiiliksen mukaan

Loppu loma ollaankin sitten ihan Miami beachillä hotellissa Sieltä oli mahtavan näköalat. Toivon, että hotelli valinnat on mennyt edes jotenkin nappiin. Aina kun on uusi kohde niin on hyvin vaikea valita, kun ei tunne oikein aluetta millään lailla. Paljon kyselin Miamissa käyneiltä ja kaikki oli ihan eri mieltä 🙂 Me mennään tää reissu lasten ehdoilla, joten voin vain unelmoida siitä avo Mustangista 🙂

IMG_9163 IMG_9184

 

Mää sain vihdoin mun tauluseinän näiden sairastelujen jälkeen valmiiksi… tai siis Juuso sai.  Se on ihana ja sopii täydellisesti meidän olohuoneeseen <3 Mulla on nyt hyvä fiilis meidän olohuoneesta, missä vietän suurimman osan ajastani nyt.

Laitoin jo kaikki joulukoristeet pois ja päätin, että kesä saa tulla <3

-Umppu

 

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Alle kuusikymmentä vuorokautta unelmaan”

  1. Ihan huippu paikka shoppailulle on Sawgrass mills (outlet alue”). Se on Florida Panthersin kotihallin vieressä. Hyvää ajan vietettä pelin ajaksi 🙂 siellä meinaan tekee tosi hyviä ostoksia ja hyvään hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta