Kenelle lupaat ja miksi?

Jokapaikka tursuaa uuden vuoden lupauksia. Lähes joka toinen aloittaa kuntoilun ja joka toinen pitää tipatonta Tammikuuta. Hetken mielijohteesta ei mielestäni kannata luvata yhtään mitään. Ehkä tämä aika onkin hyvä muistella mitä kaikkea on tapahtunut vuonna 2015 ja ainakin itselläni siihen vuoteen mahtuu todella paljon kaikkea.

Mä itse haluan haastaa jokaisen lukijani lukemaan ensi vuonna tämän kirjan. Sain tämän lahjaksi ystävätäni ja en kadu päivääkään, että luin sen, sillä se on ollut paras kirja mitä olen koskaan lukenut. Ehkä kirjan jälkeen moni ymmärtää munkin ajatusmailmaa paremmin ja sitä kun aina mesoon siitä, että ei asiat valittamalla parane.

kir-salaisuus

Mun vuosi 2015 oli loppujen lopuksi hyvä vuosi ja mulle on tapahtunut oikeastaan vain hyviä asioita. Uskon, että syy siihen on juurikin siinä, että uskoin siihen itse. Tottakai pieniä vastoinkäymisiä aina tulee vastaan, mutta pääpiirteittäin.

On turha luvata itselleen mitään minkä tietää jo etukäteen epäonnistuvan ja jos siihen ei itse usko. Itse toivon onnellisempaa elämää ja tiedän mitä mun sen eteen on tehtävä. On esimerkiksi yksi asia mikä saa mut lähes päivittäin huonolle tuulelle ja se on facebook. En aio lorvia sielä niin kauaa kuin ennen ja uskon, että myös se auttaa monen ihmisen onnellisuuteen. Kun feedi täyttyy vain negatiivisuudesta niin se valitettavasti vie mukanaan. En aio/halua olla yksi niistä. Valitettavaa on, että joudun käyttämään sitä työni puolesta aika paljonkin ja siki en voi poistua sieltä kokonaan.

IMG_9147

 

Mää elän fiiliksen mukaan ja teen asioista mistä tulen onnelliseksi. Vaikka tänne kirjoitankin joskus myös niitä negatiivisia asioita, mutta sekin on vain elämää. Itse olen kyllästynyt myös somessa villitsevään tekopyhyyteen ja siihen kun kaikki on niin ihanaa, vaikka kaikki tietää että niin tuskin on ja usein näissä tapauksissa se paistaa pahasti läpi. Ne silotellut kuvat kun loikoillaan kirja sylissä tonttuhattu päässä valkoisessa kodissa on vain kuvia. Mietinkin aina välillä kuinka raskasta on elää valheessa ja kantaa sellaista taakkaa.

IMG_9138

Tänään on mun ensimäinen päivä jalkeilla, vaikka vieläkin vähän huimaa. Sairastaminen on kamala asia ja vielä väsyneenä vielä kamalampaa. Toivon myös teille kaikille lukijoille hyvää ja onnellista vuotta 2016

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Kenelle lupaat ja miksi?”

  1. Yks syy siihen miks en enää oo faces on juuri se et ei jaksanu lukee joka päivä kun monet vaan valitti kuinka kaikki on päin mäntyä. Nyt on ollu parempi fiilis itsellänikin ja voin sanoa et ei ole yhtään ikävä facebookia 😊 Mut oikein hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle ja yritä parantua 😊

  2. Heippa! Kitos jälleen ajattelemaan herättävästä kirjoituksesta! Samoilla aalloilla kuljetaan täällä. Some: niin FB, Instagram kuin Blogitkin olen opetellut zekkaamaan suodattimella nykyään. Suurinosa ihmisistä siellä luo itse itsestään tietynlaisen ihanne-profiilin, tai ainakin yrittävät sitä kovasti. Se ei kuitenkaan ole koko todellisuus. Itsekin olen sitä aikoinaan harrastanut, mutta lopetin sen sitten kun huomasin, että on ihme paine päällä kun sinne pitäs jotain hyvää läppää tai kuvaa kehittää…Saman olen tehnyt real-elämässä ihmissuhteissa. Mielummin muutama aito ihmissuhde kuin sata teennäistä. Ajoittain tuntuu että elää ihan eri maailmassa kuin suurinosa tässä yhteiskunnassa minun ikäisistäni (34v.) mutta enää ei mene energiaa ns. turhamaisuuksiin. Tällä hetkellä menee kyllä energiaa henkiseen prosessointiin, että on rohkeutta vetää pää kylmänä kuunnellen omaa sisintä eikä rakenna elämää toisten odotusten mukaan jne. Näihin tunnelmiin…

    Umpulle ja koko perheelle juuri sellaista vuotta kuin haluatte 2016 😉

  3. Ostin kesällä ton kirjan,mut en oo ehtiny lukee ku muutaman sivun 😃 Mut vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta! Itseasiassa tänä aamuna mietin, et pakko ettii toi kirja (en tiiä,mihin oon tukenu sen) ja alkaa lukemaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta