Kun et jaksa hoitaa edes itseäsi……….paskaa

 

Meillä taudit vaan jyllää……. Inhottavaa kun ei jaksa tehdä mitään. Kun kävelet rappuset ylös, hengästyt ja olet aivan poikki. Kun et jaksa pitää edes itsestäsi huolta on todella haastavaa olla kahden lapsen kanssa kotona, jotka on vielä molemmat kipeänä. Kysyn vaan, että miks just me? En sillä, että halauaisin tätä kenelekkään muullekkaan.

 

IMG_9095
Räkäpeli

 

Tässä ei edes tarvi aloittaa mitään helvetin kesä kuntoon projketia kun ei ole voinut syödä kohta viikkoon, niin tässähän ollaan jo kohta  hirveessa tikissä… Oikeesti mua ei vois kyllä vähempää kiinnostaa mikään laihari tai mitenkä aloitan uuden elämän vuonna 2016… Haluan vaan mun terveyteni takaisin <3. Miks kaikkien sitäpaitsi tarvii alkaa laihduttaan aina kun vuosi vaihtuu???? Mun päätä särkee, mua kolottaa, mun niveliin sattuu ja mua pyörryttää kun nousen pystyyn. Tuntuu, että mun kehosta on jäljellä pelkkä kusimato. Oksennan limaa……. kukaan ei varmaan halua kuulla enempää.

Mulla olis ollut huomenna töitä, mutta en voi mennä, koska en edes jaksa seistä. Onneksi asiakkaat oli ihanan joustavia ja sain kaikille uuden ajan viikonlopulle.  Tämä jos jokin on turhauttavaa. Meidän kaikki ruoat mätänee kaapissa tai ne on heitetty roskiin. Kaikki suunnitelmat ystävien vierailuista oli ihan turhaa kuvitelmaa, kun ei tänne olisi voinut ketään edes kutsua. Jos saan toivoa jotain ensivuodelle toivon kaikille ihmisille terveyttä <3

-Umps

 

primebody

10 vastausta artikkeliin “Kun et jaksa hoitaa edes itseäsi……….paskaa”

 1. Tsemppiä, tiedän&jaan sun tunteet!!!! Meillä sairastettu kohta kuukausi putkeen enemmän ja vähemmän. . Kohta varmaan hävii järki tähän bakteeri pesään… Joten parempaa ja terveempää vuotta 2016 odotellessa

 2. oho jäi kesken..

  Influenssarokote on kyllä ihan hyvä ottaa. Siitä puhutaan monenlaista, mutta itse hoitoalan ihmisenä, koen sen todella tärkeäksi asiaksi 🙂

  • Itsekin hoitoalan ihmisenä jätin kyllä suosiolla ottamatta, meitä on moneksi eikä terveydenhuollon ammattinimike vielä kerro otatko vai etkö ja kumpana olet nyt säästynyt paremmin. Itseasiassa omalla työpaikallani suurin osa rokotteen ottaneista vetää nyt kamalaa tautia, kaikkia muita oireita pitävät mutta kuumetta eivät sentään saaneet juuri kukaan, joku perä siinäkin piikissä sitten kuitenkin oli?:D

  • Rokotteesta heräsi mielipide minullakin. En ottanut rokotetta. Tosiaan suosituksia on monia, mutta ei ole mitään faktaa osoittaa, että nuo ylim. rokotteet olisi terveellisiä. Kuten myöskään antibiootit paljon syötyinä. T. leikkaussali-täti

 3. Voi perse! Mäkin vitsailin, että lomalla ollut niin rauhallista että piti saada vähän actionia korvakäytävätulehduksen muodossa neiti 5 v. No ei riittänyt päivystyksessä käynti vaan korvapolille tänään. Ja odottelen vanhimman poikani influenssa ”tuloksia”. En tiedä ehtivätkö piikit vaikuttaa…kuulumme riskiryhmään.
  Sympatiat kolahtaa kyllä just teidän postiluukusta. Kuulitko? Kolinalla tuli. Huokailen sun puolesta.

  Ihanaa lukea sun paska kirjoituksia! Ihan oikeesti. Kun elämä vaan välillä on aika paskaa. Kuitenkin tiedostaen sen kaiken hyvänkin…

  Pohojammaalta perkeleen isoot puhallukset postiluukusta ryminän perästä…

  istillcount.blogspot.fi

 4. Ymmärrän Sinua. Kukaan ei haluaisi sairastaa. Toivon, että sairastat kuitenkin rauhassa ja annat kehollesi aikaa toipua. Se on Sinun etusi loppupeleissä. Influenssa on raju tauti ja siitä toipuminen vaatii aikaa. Et ehkä ole vielä tulevana viikonloppuna työkunnossa. Varaudu tähän.

  Fiksut asiakkaasi ymmärtävät kyllä jos joudut vielä siirtämään heidän aikansa. Itse olen henkilökohtaisesti hyvin kiitollinen jos kampaajani tai kosmetologini ilmoittavat etukäteen, mikäli he ovat flunssassa tai muutoin sairaana. En missään nimessä halua mennä heidän asiakkaakseen ja saamaan mahdollisesti tartuntaa. Enkä myöskään itse mene koskaan flunssaisena, nuhaisena tai yskäisenä heidän asiakkaakseen, jotta en tartuta heitä.

  PS. Ota ensi vuonna influenssarokote. Paranemisia kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta