Paska joulu

IMG_9093

 

Eikö se niin ollut, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa? Joulu on mun yksi suosikki juhlista aina, mutta tänä vuonna meni pohja koko juhlalta. Paljon on ystäviä ja tuttuja ulkomailla ja mietin itse, että pitäisikö tehdä niin ensi vuonna? Meidän joulu alkoi ensiksi Vilin kuumeella. Onneksi se ei kestänyt kun päivän ja lapsi tevehtyi nopeasti. Sitten olikin Juuso kipeänä. Jopa itse hieman vähättelin tautia miesflunssaksi, mutta näin kuinka kipea Juuso oikeasti oli… Koko ukko oli ihan harmaa ja voimaton.

23.päivä käytiin kaupassa ja fiilistelin Siltsua kuunnellen, kuinka ihanaa kun joulu tulee ja saa nauttia perheen yhteisestä ajasta ja syödä rauhassa… Tauti iski yöllä muhun. En muista koska olisin ollut niin kipeä. Nukuin neljän paksun peiton alla ja palelin, mutta jouduin vaihtamaa kolmesti vaatteet, kun samaan aikaan tuskanhiki kasteli vaatteet koko ajan. Tärisin ja pelkäsin, että kuolen. Nukuttiin Vivianin kanssa meidän makkarissa ja mun oli pakko huutaa Juuso apuun keskellä yötä.

IMG_9030 IMG_9032 IMG_9036 IMG_9037 IMG_9044 IMG_9072

 

Vedin hirveet lääkkeet, että selviä joulusta, koska sitä juhlaa en vain halua jättää välistä… Sain just ja just raahattua itseni suihkuun ja jaksoin edes vähän meikata. Ruoka ei maistunut ja makasin lähes koko joulun samassa sohvan kulmassa ja hikoilin edelleen.. Kun päästiin kotiin menin samantien sänkyyn ja nukuin aamuun asti. Juuso heräs aamulla Vivianin kanssa ja sanoi, että se pää on tosi kuuma… Ei muutakun taas lääkäriin ja neidin ensimäinen korvatulehdus. Vivian ei kyllä juuri itkeskellyt vaan nukkui mun sylissä eilisen ja 12h yöunien jälkeen oli taas normaali itsensä.

Eli meidän koko joulu meni sairastaessa, mikä on pakko sanoo ihan perseestä. Kamalinta on kun olet itse niin huonissa kunnossa, ettet jaksa hoitaa omaa lastasi. En toivo tälläistä joulua kenellekkään. Haluan, että pakkaset tulisivat ja nämä pöpöt kuolisivat, mitkä näillä lämpimillä ilmoilla jyllää..

IMG_9056 IMG_9061 IMG_9085

 

Mää sain ihania lahjoja, vaikka en ollu juuri toivonut mitään. Musta lahjoja on ihana antaa, enkä oikein niin välitä niiden saamisesta, vaikka on se kuitenkin joskus ihan kivaakin. Sain kaksi kirjaa mitkä varmaan ensimäisen kerran aion lukea molemmat: Jutan Voimakirja ja yrittäjän taivas ja helvetti. Lisäksi sain liput Balettiin, minne mennään Juuson kanssa. Oli kyllä niin yllätys veto Koskiselta, että 10 pistettä. Moni  myös tietää, että rakastan viiniä ja sitäkin sain 2 pulloa 🙂 Lisäksi kaikkea muuta kivaa ja hyödyllistä.

Ehkä tälläisenä jouluholistina tälläinenkin paska oli koettava, että osaa katsoa asioita taas eri näkökulmasta..

 

Ihanaa joulunaikaa silti teille lukijoille. Huomenna tulossa GET UP messulippujen arvontaa blogiin, joten pysykää kuulolla

-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Paska joulu”

  1. Heippa! Harmi että teidän joulu meni mönkään kun olitte kipeenä. Mä olin vuosi sitten jouluna kovassa taudissa. Kolmeviikkoa kesti kaikkiaan tauti. Vi..utti kun ei maistanut mitään jouluruokia, kun maku- ja hajuaisti oli poissa. Harmitti myös, kun joutui olemaan töistä saikulla (3-vuorotyö) Muutenkin meni silloin ihan käteen…Noh, tänä vuonna on ollut rahat tiukassa ja päätin, että en laita joulua. Itse olen kanssa jouluihminen, ja tiukkaa teki kaupoissa, kun joululaulut soi, tarjolla oli glögit, piparit, suklaat jne. Tiesin, että jos ostan yhden jutun niin lähtee mopo käsistä.. Jouluaattona tuntui vähän tyhjältä, mutta sain sisulla pidettyä itseni kasassa, että nyt ei herkistellä. Lohdutin, että ensivuonna sitten laitetaan perinteinen joulu 🙂 Ps. sulla on helkkarin hyvä blogi 😉 Vuosi vuodelta vain paranee 😀 terveisin, myös ex-fitness-hörhö

  2. Onneks sunkaan joulu ei välttämättä tunnu enää paskalta, jos alat miettimään jonkun toisen joulua. Joku on voinut viettää joulunsa surren aattona kuollutta isää, toinen on saanut aatonaattona diagnoosin parantumattomasta syövästä, jonkun kolmannen talo on saattanut roihahtaa kynttilästä palamaan poroksi joulupäivänä. Sinä sait kuitenkin viettää joulun pää katon päällä, perheen kanssa ja sait vielä lahjojakin! 🙂 Mikä parasta, joulu on joka vuosi. Itsellä ainakin murheet unohtuu, kun miettii, että jollain on aina asiat huonommin kuin itsellä.

  3. Tiedän mistä puhut! Tsemppiä! Meidän perheessä on enemmän sääntö kuin poikkeus, että joulu vietetään mahataudissa. Perseestä!!! Tänä jouluna tauti tuli hiukan ennen joulua, ja koska koettiin olevamme terveitä, lähdettiin mummolaan jouluksi. 1,5vrk kuluttua koko mummolan väki oli kurataudissa. Että näin!!!

  4. Moi! On se pedseestä, ai nou. Meillä on kaksi ikimuistoista joulua ollut: toisessa oltiin vuosia sitten me aikuiset ja kuus lasta noro-viruksessa koko joulu ja viime jouluna oltiin just tossa kuumeessa koko poppoo ja koko lähisukukin. Ai niin ja edellisenä oli suvun pienimmät vesirokossa, pahassa sellaisessa. No tänä jouluna kun kukaan ei ollut kipee, siis kukaan!, niin kaikki tuntui jumalaare niin helpolta että pelkäsin kokoajan että olin unohtanut jotain ratkaisevaa, kuten kinkun tai pukin tai jotain!

    Paljon voimia nyt vaan paranemiseen ja tsemiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta