Blogini muuttuu…………

Vielä pari juttua töissä ja sitten alkaa mun joululoma. Vihdoinkin koko perhe koossa ja vielä saman katon alla. Ihanaa ja niin odotettua. Viimeiset lahjat paketoin yöllä pukinkonttiin. Toivoisin vielä, että maa saisi kauniin lumipeitteen jouluksi.

 

Mulla on ollut hetken testauksessa uusi zenpad ja olen enemmän kuin rakastunut. Kuinka näppärä onkaan pädi, missä on näppäimet mukana. Matkustelen suh paljon ja aina ongelmaksi muodostuu tietokone. Minne sen pakkaa ja se kuitenkin käsilaukussa painaa paljon. Tämä on aivan loistava pienen kokonsa puolesta. Mulla ei onnistu tekstin kirjoittaminen ilman näppäimiä, jotenka nyt siihenkin on tullut ratkaisu. Tämä on aivan ehdoton reissukaveri tulevaa Miamin matkaa ajatellen (minne on tänään 67 päivää jäljellä) . Koko perhe odottaa lomaa todella paljon, koska saamme olla yhdessä. Nykyään arki on sellaista läpystä vaihtoa, että huh.

 

IMG_8991

Lisätietoja zenpadista voit lukea TÄÄLTÄ

Zenpad on ollut meillä ahkerassa käytössä ja varsinkin Vili on siihen ihan rakastunut. Toki meillä on aika rajoitettua padin käyttö kotona,mutta niiin se vaan menee, että nykyään lapset opettaa aikuisille mitenkä ne toimii. Mitä sitä turhaan lukee käyttöohjeita, kun vaan seuraa vierestä miten homma hoituu. Tässä padissa on myös todella hyvä pinta ja se on mukavan tuntuinen käteen. Ei tarvitse kokoajan pelätä, että se tippuu kädestä. Näppiksen irroittaminen on myös todella helppo juttu ja kun se on kiinni padi säilyy näyttö siistinä, eikä tarvitse pelätä, että se naarmuuntuu. Pakko se on vain itsekkin myöntää, että elämme niin digiajassa, että nämä on yksi asia mitä lähes kaikki lapset osaavat käyttää.

IMG_8905

 

Joulunaika on ihanan rauhallista ja tunnelmallista. Joulu ainakin mulla perustuu paljon tuoksuihin. Rakastan hyasintin tuoksua, joka tekee aina kotona joulun. Se on  tuoksu, mikä on aina lapsuudessa tuoksunut keittiössä. Tänä vuonna emme saa kuusen tuoksua kotiin, koska kuusen hankkiminen olisi ennemminkin vaarallista Vivianin vuoksi.

 

IMG_8959 IMG_8965

 

Mun edellinen postaus keräsi lähes 40 000 lukukertaa, mikä on ainakin mulle ihan järkyttävän suuri määrä. Sain paljon positiivista palutetta ja ehkä se vain nyt on niin, että kansa on puhunut ja laji fitness ei saa koskaan kansan suosiota halusi sitä kilpailijat tai ei. Se on kuitenkin niin marginaali laji. Sain myös muutaman kommentin siitä, että en kuulu enään tänne fitfashionin portaalin alle, koska ketään ei kiinnosta mun kakkavaippa jutut 🙂 Pakko myöntää, että olen kirjoittanut blogiani jo ainakin 5-vuotta. Silloin olin se fitness ja blogini oli pelkää sitä. Musta olisi jopa surullista, jos mun elämässäni ei olisi tapahtunut mitään näiden vuosien aikana ja olisin sitä edelleen. Uskon, että kukaan ei jaksa enään lukea protskupannarin ohjeita tai maitorahkan hehkutusta.

Tottakai fitfashion oli portaalina minulle silloin juuri se oikea. Haluan kuitenkin selventää, että sana fit ei tarkoita samaa kun fitness kilpaurheilu. Mun blogi on nyt suositumpi kun koskaan ja aion edelleen jatkaa samalla tyylillä. Silloin jos mun on pakko kirjoittaa jotain mikä ei kiinnosta niin uskon, että kirjoittaminen loppuu sihen. Ehkä itse ajattelen, että kirjoitukseni voi antaa edes joskus vertaistukea muille lapsiperheille ja kiireisessä arjessä eläville. Jokainen lukijahan kuitenkin itse valitsee mitä lukee.

IMG_8995

Nyt mulla olisikin toive teille: Haluaisin muuttaa blogini nimeä, mutta en tiedä yhtään miksi. Jos joku heittää hyvän ehdotuksen niin lupaan palkita hänet ruhtinaallisesti. Eli ei muuta kun kommenttiboxi laulaan 🙂

Jouluun ei ole enään monta yötä <3

-Umppu

primebody

33 vastausta artikkeliin “Blogini muuttuu…………”

  • Tai jotain sinne päin 😊 Ja on muuten hyvä blogi, oon löytäny tän teidän Toisenlaiset äidit- jakson jälkeen 😊

 1. Pelkkä Prime? Umppulandia. 😀 Koskiset, Perhe Koskinen, Umppu Koskinen, Ulla-Riitta Koskinen, Umpun matkassa, Tarinan takana…

 2. MyBody 🙂 Mä toivon että ikinä ei löydy bloggaria jonka kaikista jutuista kaikki tykkää. Keskustelua herättävät on niitä kiinnostavampia postauksia vaikka ne valittettavan usein meneekin ihan älyttömiksi nykyään. Huvittavaa se räksytys tosin on jos vaan pystyy olla ottamatta henkilökohtaisesti 😀

 3. Jos haluat pitää kytköksen kampaamoon, niin Primelifeä olisin ehdottanut minäkin.
  Ja sit jos ei, niin mites olis ”Lihiksen loki”? 😀

 4. Ekaksi tuli mieleen primelife ja primefamily mut kun muutkin niitä jo ehdotti niin ehdotan sitten
  ”PRIME whit family” tai ”PRIME online ” Joo no mut näin ☺

 5. Nomoreprimelife
  Primezilla (tämä tuli mieleen koska puolustat omia näkemyksiäsi todella voimakkaasti- me like)
  Fantastic four

 6. Miksi ei voisi edelleen olla primebody? Ihan primebodyhan se on sellanen jolla 2 suloista lasta on tehty. Kropan käyttötarkoitus on vaan muuttunut, tai se mitä siltä tahdotaan.
  No, prime siinä on kuitenkin oltava kun kuitenkin liikkeesi liittyy elämääsi niin tiiviisti.

 7. Primetime ehdottomasti tai vain Umppu yksinkertaisesti. Kuitenkin hyvä olla ajaton nimi blogilla koska niin se vain on että elämän tilanteet muuttuu ja koskaan ei tiedä mistä innostuu uudelleen tai kokonaan uudesta asiasta mistä sitten myös luonnollisesti innostuu kirjoittamaan niin mielestäni liian rajaava nimi ei hyvä pidemmän päälle 🙂

 8. Primelife kuvastamaan sitä, kuinka elät juuri sitä itsesi näköistä, ensiluokkaista elämää, joka muuttuu matkan varrella ylä- ja alamäkineen, mutta on juuri sitä sinun elämääsi!

 9. Audentes fortuna iuvat – joka on latinaa ja tarkoittaa suomeksi ’onni suosii rohkeaa’ . Olen lukenut blogiasi kauan ja saanut sinusta juurikin sellaisen kuvan että olet todella rohkea ja uskallat heittäytyä haasteisiin 🙂

 10. Prime timelle tai Prime lifelle ääni täältäkin. Prime time tarkoittaa ns. parasta aikaa, ja se jos mikä kuvastaa sinun elämää ja elämänasennettasi!

  Ja oli nimi mikä vaan, pääasia, että sisältö säilyy yhtä välittömänä, vilpittömänä ja tuoreena!

  Ihanaa Joulua sinulle ja perheellesi,
  Laura

 11. Primelifie tai Primedream tai Prime moment! Viimeisin viittaa ihanaan, rankkaan, mutta antoisaan elämänvaiheeseenne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta