Mitä mää haluun joululahjaks <3

IMG_8722

Olin eilen todella myöhään Primessä ja olin aivan poikki kun pääsin kotiin. En ollut töissä vaan Juuso ja iskä teki sielä pientä pintaremonttia ja menin järjestelemään tavaroita uusille paikoille ja purkamaan tilauksia. Meillä alkaa porukka palailemaan pikkuhiljaa äitiyslomilta ja pitää tehdä tilaa kaappeihin ja saada muutenkin lisää säilytystilaa. Prime ei ole iso ja neliöitä vain 45, mutta tila on todella korkea ja tekee uskomattoman paljon avaruutta. Vuodenvaihteeseen kasaantuu paljon hommia ja usein silloin tulee hankittua ja mietittyä uudistuksia seuraavalle vuodelle.

 

IMG_8727

Vielä on joitain joulupaketteja jäljellä, mitä eilen laittelin hyllyyn  ja vielä tuli aivan ihastuttava setti,  missä on suihkugeeli ja vartalovoide (vain 15e). Jos on tarkka sisustuksen kanssa niin nämä sopii ainakin jokaiseen kylpyhuoneeseen. Oi oil sarja on Davinekselta jo tuttu ja se on nyt täydentynyt näillä ihanuuksilla. Mukaan tulee myös kaunis lahjalaatikko.

 

IMG_8762

Mun kiharat on btw tehty GHD:n curve raudalla (myynnissä primessä) ja näiden laittoon meni aikaa 2 min <3 Tämä on joulun ehdoton ykkös lahja.

 

Tänään oli vapaapäivä ja tämä viikko on muutenkin luksusta, koska mulla on auto käytössä koko viikon. Ette usko kuinka se helpottaa mun elämää, mutta omaan en ole vielä raaskinut sijoittaa. Me lähdettii lasten kanssa kaupungille, missä mulla oli treffit ystäväni kanssa. Pyörittiin kaupungissa ja käytiin taas hakemassa sitä joulun tunnelmaa. Tampereella on joulutori, mikä on kuitenkin parempi kuin tyhjä tori 🙂 Juuri mitään ostettavaa /koettavaa sielä ei ole, mutta fiilistellä voi aina. Mukaan tarttui mehiläisvaha kynttilöitä muutama.

IMG_8752 IMG_8761

Vihdoin sain aikaiseksi ripustella joulukoristeita, vaikka laatikot on tossa pöydällä ollut kohta viikon. Saan usein täällä blogissa kuulla kuinka mustavalkoinen ihminen olen  niin näköjään mun joulukin on mustavalkoinen 🙂 Ehkä mää saan Juuson suostuteltua, että laitetaan kuusi tohon takapihalle, jos sillä sais vielä vähän fiilistä. Ulkona on kaunista kun on lunta. Tällä viikolla on vielä super paljon töitä ja hommat pitäis saada tehtyä ja joulukortit kirjoitettua.

 

IMG_8774

Mulla ei itselläni oikein ole mitään joululahja toiveita ja aina keskitynkin jouluna siihen antamiseen. Tykkään antaa lahjoja ja sada tosille hyvän mielen. Bongasin tämän taulun ja se voisi olla ehkä ainut toiveeni, mutta ei välttämätön. Sain myös tänään sohvakohtauksen ja myin tunnissa Torissa meidän vanhan ja osti uuden tilalle. Naisillahan on oikeus muuttaa mielipidettä 🙂

IMG_8734-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Mitä mää haluun joululahjaks <3”

  1. Siis tää sisustaminen mammalomalla on joku naisten tauti! 😀 Mulla on paljon tuttuja kotiäiteinä tällä hetkellä ja sisustus kaikilla vaihtuu. Meillä on tytön syntymän jälkeen vaihtunu sohva, sohvapöytä yms. Oon siis myyny ja sit hommannu kivampaa tilalle. Ja aika usein vaihdan vähintään kynttiläpurkin paikkaa tai sohvatyynyjen päällisiä tms. Juu ja semmosta pikku sälää (myönnän) on tullu hommailtua. Tulee vissiin liikaa tuijoteltua näitä seiniä ja luettua blogeja tai jotain… mut mielensä saa todellakin muuttaa! 😉 Mut itte asiassa tein uuden vuoden lupauksen ittelleni – no more shopping until summer! 🙂 Apuva! xD

  2. Miltä noi vartalovoide ja suihkugeeli tuoksuu? Sopiiko miehille ja naisille? 🙂 Kiitos ihanasta blogista, ootan aina et millon tulee seuraava kirjotus 🙂

    • Niissä on raikas tuoksu ja mielestäni sopii molemmille. Tuoksua on vaikea kuvailla. Ei kuitenkaan mikään kukkaistuoksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta