Näyttääkö tutulta?

IMG_8494

Kun sitä on lapsia talossa niin koti valitettavasti näyttää lähes aina tältä….. Vaikka siivoisit joka ilta tavarat takaisin paikoilleen niin ne on jo aamusta yhtä sekaisin. En siedä epäjärjestystä ja jos tavarat ei ole paikollaan olen hermoromahduksen partaalla. Jos saisin päättää kaikki lasten lelut olisi mustavalkoisia ja niistä ei kuuluisi minkäänlaista ääntä 🙂 mutta näin ei ole 🙂 Meillä vallitsee kotona siis hallittu kaaos.

Seuraan paljon somesta sisustuskuvia ja mietinkin aina, että miten ihmeessä mitenkä ihmisten kodit pysyy niin siisteinä, mutta onhan se totta että ainakin itse otan silloin kuvan kun olen siivonnut 🙂 En jaksa olla unelmoimatta siitä omakotitalosta, johonka joskus toivon pääseväni asumaan.

IMG_8528

 

Kun kirjoittelin hetki sitten unettomudesta niin, mulla iski jotenkin pieni häpeä kun luin lukijoideni kommentteja ja heidän valvomisiaan. Tajusin, että mullahan on vielä asiat ihan hyvin.  Jos voisin jotenkin auttaa heitä niin auttaisin <3 Itse siirsin Vivianin sängyn nyt hänen omaan huoneeseen, mistä on ollut jo huomattavasti apua. Hän nukkuu sielä (tai on nukkunut) jo ainakin 6 tuntia putkeen ja huomaan itsestäni jo parin päivän päivän jälkeen olevani paljon virkeämpi. Kaksi viime yötä on mennyt vain yhdellä heräämisellä. Koitan kokoajan saada hänelle jotain rytmiä ja viedä sänkyyn klo 9 illalla, samalla kun Vili menee nukkumaan. Välillä onnistun ja välillä en.

IMG_8514

Eilen piipahdin töissä tekemässä yhden asiakkaan, kuka matkaa Junioreiden bodyfitness MM-kilpailuihin, mitkä pidetään nyt tulevana viikonloppuna. Tässä on kuvat ennen ja jälkeen. Pidennyksillä saa lopulliseen lookkiin kaunisti naisellisuutta.

 

IMG_8505

Mää ajattelin itsekseni, etten ota enään millän tapaa kantaa pakolaisasiaan, mutta kuitenkin se on asia mikä oikeasti ahdistaa jokanen päivä ja miltä ei vaan yksinkertaisesti voi välttyä. Ymmärrän ihmisten ahdingon ja sen, että sodasta halutaan pois. Kuitenkin saa aivan jokapäivä lukea uutisia uusista raiskauksista ja nyt jopa lähes päivittäin tuhopoltoista. Raiskaus on vakava rikos tekee sen kuka tahansa ja sitä ei saisi koskaan vähätellä. Siitä kuuluu ehdottomasti saada kunnon tuomio.

Totuus vain tuntuu pikkuhiljaa olevan se, että ne jotka apua tarvitsevat eivät sitä tule koskaan saamaan ja ne ketkä on tänne päässyt on niistä ehkä jopa liiankin suuri osa elintasopakolaisia. Ihmiset tulevat paremman elämän toivossa ja se on tavallaan ihan luonnollista. Tähän ei ole oikeaa eikä väärää ratkaisua, mutta pakko sanoa, että pikkuhiljaa alkaa oma uskokin ihmisten hyvyyteen horjumaan.  Suomen kansakin on täysin kahtia jakautunut ja täällä on asiaan liittyen paljon vihaa. Tavallaan ymmärrän myös sitä vihaa ja varsinkin jos itsellä ei esimerkiksi ole asiat hyvin niin se on helppo tapa purkaa sitä omaa pahaa oloa.

Musta tuntuu, että ihmisillä on liikaa aikaa. Vaikka aina joku pahoittaa mielensä kun sanon tämän, mutta uskon, että negatiivisuus vain ruokkii sitä omaa pahaa oloa ja negatiiviset ihmiset kerää ympärilleen sitä negatiivisuutta. Vaikka olen umpi väsynyt niin nautin elämästäni tällä hetkellä. Vaikka kaikkea aina haluankin niin mulla on asiat todella hyvin. En kaipaa tavallaan mitään lisää elämääni ja en ehdi käyttää energiaani muiden vihaamiseen tai mielenosoituksiin. Ymmärrän kuitenkin, että ihmisiä ahdistaa ja pahaa oloa halutaan purkaa, mutta jos sen kaiken energian käyttäisi omaan hyvinvointiin uskon, että asiat muuttuisivat pikkuhiljaa paremmaksi.

12310585_10153464253344118_161744864273562444_n

 

Meillä oli eilen tälläistä 🙂 Tässä on kuva mikä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa <3 My Family <3 Se kaikkein tärkein. Mulla ei oo koskaan tylsää ja aina riittää tekemistä näiden tyyppien kanssa. Nyt kun joulu alkaa lähestymään haluaisinkin, että ihmiset lopettaisivat vihan ja keskittyisi onnellisuuteen ja rakkauteen. Rakkaus on vihaa vahvempi tunne ja se on meillä elämässä kantava voima.

world peace <3

-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Näyttääkö tutulta?”

  1. Heippa haluaisitko kertoa lisää Miamin matkasta? Missä meinaatte majoittua lasten kanssa ja onko tarkoitusta vuokrata autoa yms. Itselläni myös tarkoitus lähteä reissuun alle yksi vuotiaan lapsen kanssa ja siksipä kysynkin.tosi vaikea hahmottaa uusia kohteita missä olisi hyvä olla lasten kanssa. Oletteko te käyneet aiemmin miAmissa. Alueita todellapaljon siellä ja hinnat vaihtelee. Kerro vinkkisi Miamiin lähtijöille. Kiitos blogista,olet mahtava

  2. Hei neitokainen kaunokainen 🙂
    Olipas taas kerran hieno kirjoitus. Aito ja koskettava. Hyvää Joulua teidän perheelle.

  3. Onko kukaan sanonut aiemmin että sun mies näyttää ihan Salkkarien Kallelta?!?! 😀 Tässäkin kuvassa ihan Kallen näköinen 😉

  4. En kestä, aivan ihana Vili tuossa nauttimassa sohvalla kurkut silmillä! 😀 mukavaa joulun odotusta teille koko perheelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta