Joulustressi

Kohta on Joulu ja se tietää ainakin meidän perheellä rauhoittumista ja sitä, että ollaan koko perhe koossa. Kukaan ei ole töissä, eikä tarvi vetää Juuson kanssa läpystä vaihtoo, vaan saadaan vaan olla yhdessä. Vietämme tänä jouluna joulua mun vanhempieni luona, minne tulee sisareni perheineen. Meillä on sielä 6 innokasta lasta odottamassa joulupukkia. Toivoisin kovasti lunta jouluksi, sillä se tekee juhlasta tunnelmallisemman. Jos jaksan tänään niin laitan kotiinkin hieman joulua. Me ei ehkä tänä vuonna laiteta kuusta, vaikka sen tuoksua ei voi millään korvata. Vivian pyörii pitkin lattiaa, niin voisi olla, että se olisi entinen kuusi.

Olen ihaillut kuvista kauniita jouluasetelmia ja edelleen se joulun laitto on mulla todella hukassa. Johtuuko se tästä väsymyksestä? En osaa sanoa. Ei oikein huvita mennä kaupoille kierteleen, joten itse tilaan suurimman osan lahjoista netinkautta. Ruuhkassa shoppailu on jotenkin raskasta ja mun hermot ei kestä jonottamista.

4

Joulun tarjouksia kannattaa käyttää hyödyksi ja mulla on taas teille ALEKOODI: 325441

Ellokselta 25% alennusta* tilauksestasi, myös tuotemerkeistä. Alennuskoodi: 325441

SHOPPAILE TÄÄLTÄ

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 6.12.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektorniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin.

Haluaisin tänä vuonna laittaa mustavalkoisen joulun. En muutenkaan pidä kovinkaan paljon väreistä. Nyt on muutenkin menossa taas joku musta-valko teema kaikessa. Muovikuusta en enään suostu laittaan, koska se on meillä jo so last. Käytimme usean vuoden valkoista muovikuusta, mutta ei enään.

318733Näisä tyynyliinoista olen haaveillut ja ehkä ostankin ne itselleni joululahjaksi. Olen törmännyt näihin useasti facessa ja himoinnut niitä siitä asti näitä saa Jollyroomista

11046281_10153451038609118_8933372841449971037_n

 

Tänään meillä on vapaapäivä ja en aio tehdä yhtikäs mitään. Levätään ja touhuillaan yhdessä kaikkia kivoja juttuja <3 Fiilistelen jo meidän tulevaa lomaa, mihin on enään 3 kuukautta aikaa <3

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Joulustressi”

    • mää taidan kirjoittaa enään hahahah 🙂 sori 🙂 hiljalleen opettelen edellee kirjoittamaan

    • Noi pinkit ja siniset on edestä hieman pidemmn malliset. Lisäksi ne on aavistuksen napakampaa materiaalia, eli niissä ei kannata ottaa liian pientä kokoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta