Black friday ja paljon alennuskoodeja

 

 

sisältää kaupallisia linkkejäIMG_8134

 

Nyt kannattaa ehdottomasti shoppailla, sillä kaikkialla on huikeet alennukset. 27.11-1.12 on House of Brandonilla huikeet alennukset. Saat jo alennetuista tuotteista -20%, eli käytännössähän ne on silloin jo melkein ilmaisia 🙂 Käytä koodia BLACKFRIDAY

Naiset TÄÄLTÄ

Miehet TÄÄLTÄ

 

black lasten.fi_greenLasten.fi  sivustoilla vietetään Black Fridaytä ja kaikki tuotteet on vähintään 10% alessa. Sivuille pääset TÄÄLTÄ

IMG_6856

 

Muistakaa myös hyödyntää alennuskoodia ADTBFIT millä saa alennusta Biancaneven B-fit malliston tuotteista 10%. Koodi on voimassa vuoden loppuun asti. Sivuille pääset TÄÄLTÄ

IMG_7671

Lisäksi vielä tämän linkin kautta -20% alennusta tilauksesta Ellokselle koodilla 325440

 

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 29.11.2015, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin.

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta