Jotain ryhtiliikkeita

Sain hetki sitten testaukseen uusia ihonhoito tuotteita Makarilta 

Totuushan on se että KYLLÄ nukun ihan turhan usein meikit naamassa nykyään ja oon muutenkin tällä hetkellä oikein kauneudenhoitoalan ammattilaisen irvikuva. Puolustan itseäni sillä, että luin artikkelin, missä Kim Kardashian kertoi myös nukkuvansa meikit naamassaan, koska aina ei ole aikaa tehdä seuraavan päivän meikkiä 😉 Toki itse en parantele vanhaa vaan pesen sen viimeistään aamulla pois. Tässä on otettava nyt joku oikein kunnon ryhtilike itsensä hoitamisessa. Mulla on vielä nyt alkanut aivan järkyttävä hiustenlähtö, kun hormoonitoiminta taas muuttuu ja hikoilen kun pieni sika.

Itselläni oli testissä palasaippuaa muistuttava kasvojenpesu saippua, jota kohtaan olin hyvinkin epäileväinen. Saippuasta kuienkin jäi enemmän kuin hyvä fiilis, sillä sen kermainen vaahto puhdistaa ihon tehokkaasti, jättäen sen silti puhtaan tuntuiseksi. Iho oli raikas ja pehmeä.

Tuote TÄÄLTÄ

IMG_7878 IMG_7879

 

Lisäksi minulla oli samasta sarjasta kosteusvoide. Tuotteeseen TÄÄLTÄ

Tuotteessa on vaalentavia ainesosia, mitkä on loistavia tääle mun läikikkäälle naamalle. Tuote on muuten hyvin kevyt ja imeytyy iholle nopeasti. Tuotesarja oli minulle täysin uusi, mutta ensivaikutelma oli todella hyvä. Tuoksutkin oli hieman erilaisia hyvällä tapaa mihin on yleensä tottunut.

Arki tuntuu menevän taas hirveää vauhtia eteenpäin ja tajusin, että oikeasti kohta on jo Joulu. Mitään valmisteluja en ole tehnyt sen eteen ja lahjatkin on vielä hankkimatta. Toki meidän perheen joululahja on meidän Miamin matka, joka saatiin nyt varausten osalta päätökseen eilen. Ollaan yhteensä kolmessa eri hotellissa ja kaikki on nyt vihdoin maksettu. Saa taas syödä kynsiä hetken aikaa, mutta uskon että kokemus on niin ainutlaatuinen, että siihen todellakin kannattaa sijoittaa.

IMG_8153

 

Kiitos kaikille hirveesti matkavinkeistä, sillä ne oli todella tarpeen. Vielä on muutama rataat/turvakaukalo asia mietinnässä ja selvittämättä, mutta muuten kaikki alkaa olemaan hoidettu ja tietenkin esta pitää tehdä. Otettiin kaikki hotellit hotels.comin kautta ja sieltä sai koko reissun hotlat todella hyvään hintaan. Ollaan Orlandossa pari päivää ja etsin sieltä hotellia niin ensimäinen vaihtoehto oli 10 000e 2 yötä hahaha. Ei ehkä ihan meidän kukkarolle. Vaikka tykkään, että on siistiä niin kunhan huone on toimiva ja sielä ei kasva mitään ötököitä niin kaikki on ihan jees. Eihän sielä huoneessa niin kauaa aikaa tule vietettyä. Jos jollain on vielä jotain hyviä niksejä minne kannattaa lasten kanssa mennä tms niin laittakaa ihmeessä tuleen.

IMG_8168

 

Mää nauran itselleni ääneen, koska oon aivan mummoutunut täällä kotona. Oon ihan fiiliksissä kun oon saanu Siwan keräilymerkeillä jo yhden ilmaisen Iittalan tuikun ja toisesta vihosta on jo puolet täynnä 🙂 En olis tätäkään päivää uskonut kokevani 🙂

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Jotain ryhtiliikkeita”

  1. Jos kukaan ei ole vielä vinkannut niin Miamissa kannattaa ehdottmasti käydä eläintarhassa. Aikaa siihen kannattaa varata vähintään päivä. Itselläni on aikaaa jo siellä käynnistä, mutta paikka oli jo silloin 2007 laajennuksen alla, joten nyt se on luultavasti vieläkin suurempi. Eläimiä pääsee kattomaan ilman verkkoja eli ovat vain vallihautojen takana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta