Se fiilis mikä on kauan ollut kadoksissa

 

Varmaan kaikki hehkuttaa sitä kun on lunta maassa ja pakko sanoa, että kyllä se mieltä piristää. Kaikki blogiani jo kauan lukeneet tietää, kuinka jouluhullu oon ollut, mutta nyt se fiilis on ollut jo kauan kadoksissa. Ehkä se lumen myötä hiipii hiljaa kotiimme.

IMG_8082 IMG_8080 IMG_8085

 

Tänä viikonloppuna oli meidän perheellä ensimäinen kerta lähes 5:n kuukauteen kun ei tarvinnut herätä herätyskelloon ja koko perhe oli kotona. Meillä oli Juuson kanssa ystväni synttärijuhlat ja lapset meni siskoni luokse muutamaksi tunniksi hoitoon. Oli kyllä ihana pieni piristys perus arjen keskellä ja on myös ihana olla aikuisten seurassa välillä.

 

IMG_8087
Vivian tädin luona hoidossa

IMG_8090 IMG_8091

 

Sunnuntai oli myös kaikilla vapaa ja se jos jokin on laatuaikaa. Itse teen aina viikonloput töitä ja Juuso arjet, joten meillä ei paljon yhteistä aikaa löydy. Touhuttiin kaikenlaista ja käytiin Vilin kanssa pulkkamäessä. Vili halus myös rentoutua kurkut silmillä 🙂

 

IMG_8099 IMG_8097 IMG_8101 IMG_8102

 

Kaiken puolin ihana ja täydellinen viikonloppu -Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Se fiilis mikä on kauan ollut kadoksissa”

  1. Sun mies on varmaan aivan rakastunut suhun ja teidän perheeseen kun se joko on onnellinen kuvissa, tai katsoo sua/lapsia niin onnellisesti ja tyytyväisesti. <3 Ihanaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta