Mitä tapahtui Tukholmassa?

 

Ai että kun pieni irtiotto arjesta teki hyvä. Mun viime käynnistä kyseisessä kaupugissa oli aika kauan ja onneksi mulla oli kartturi Hanna mukana, koska olin aivan hukassa keskustassa. Sielä tuli tarvottua kaksi päivää aamusta iltaan, niin ehkä nyt on jo jotain käryä kaupungista. Lähdettiin Pirkkalasta jo aamulennolla ja paineltiin suoraan hotellille aamiaiselle. Matka oli todella nopea jota voin suositella edottomasti. Junalla pääsee todella kätevästi keskustaan. Hassua, muta totta että yksi asioista mitä aina odotan reissuissa on aamupala, jota voi sydä niin kauan kuin haluaa ja itse ei tarvitse kokkailla mitään.

IMG_8002

 

Hotelli oli aivan keskustassa ja nimeltää HTL. Valehtelisin jos väittäisin, että en ole koskaan nähnyt niin pientä hotellihuonetta, mutta hyvin me siinä pärjättiin. Koko keskiviikko me shoppailtiin ja pyörittiin keskustassa ja ilmakin osui kohdalleen. Illalla oli Kevin Murphyn fashion week 2015 muoti katsaus. Kampaajille on aina hieman haastetta tuoda catwalk liiketyöhön, mutta sieltä sai imettyä hyviä ideoita.

IMG_8031
Prime edustaa

IMG_8036 IMG_8039 IMG_8048 IMG_8049

Me oltiin näytöksen jälkeen jo niin poikki, että paineltiin hotellille nukkuun. Pakko myöntää, että kyllä hieman tärisytti kun matkustettiin  metrolla ja kokoajan uutisissa lukin, että Ruotsi nostaa turvatasoaan. Musta tuntui, että jokainen vastaantulija oli pommittaja ja kuljettiinkin sitten jatkossa taksilla.

Tukholmassa on kivoja kauppoja, mutta ehkä vielä odotin vähän enemmän. Olen aina pitänyt Ruotsalaisia muodikkaina, mutta aika paljon samoja kauppoja löytyy Suomestakin ja kaikki on aikalailla sitä samaa. Viktoria`s Secretillä tuli käytyä tietenkin, mutta sieläkään ei ollut kuin parfymeita ja alushousuja. Onneksi jenkkireissu odottaa ja pääsen sinne sitten ihan ajan kanssa hypistelemään.

IMG_8021 IMG_8026 IMG_8028

Ostin paljon uusia meikkejä töihin ja itselleni ja muutenkin kosmetiikkaa, kun kerrankin ehtii katselemaan ajan kanssa. Mulla ei ollut kuin käsimatkatavarat, joten hirveesti en viitsinyt tavaraa roudata mukana. Kaikin puolin todella antoisa ja onnistunut reissu. Tulin vasta yöllä kotiin niin hieman ramasi aamulla kun heräsi jo aamusta laittamaan Viliä kouluun, mutta tästä se arki taas lähtee pikkuihiljaa rullamaan.

 

IMG_8008 IMG_8053-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui Tukholmassa?”

  1. Olipas kiva taas kuulla kuulumisia 🙂 Oon niin tottunut sun tiuhaan postaustahtiin ni tää muutaman päivän ”tauko” on tuntunut ikuisuudelta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta