Kauneuskirurgia ja pistokset puhuttaa

 

Olin muutama viikko takaperin tekemässä yhteistyössä Diamond clinikin kanssa heidän uusia promokuvauksia. Tykkään työni vaihtelevuudesta ja siitä, että jokainen päivä on erilainen. Kuvauksia on varsinkin silloin mukava tehdä, kun saa ns. vapaat kädet toteutukseen. Kuvaajana toimi Elise Kulmala.

IMG_7499
Makeup Umppu, hair Esther Fry Prime hair and beauty design, Model Sointu

Nämä kuvat on hyviä esimerkkejä siitä kuinka naiset korostavat parhaita piirteitään ja näyttää kauniilta. Jokainen tekee tyylillään ja leikkelee ja täyttelee niitä paikkoja mitä haluaa. Yhden asian haluan heti korjata: botoxia ei laiteta koskaan huuliin, vaan sillä siloitetaan ryppyjä, eli sitä käytetään yleisimmin, jos kauneudesta puhutaan niin otsaan ja naururyppyihin. Lisäksi botoxia käytetään paljon esimerkiksi mikreenin hoitoon. Se on hyvinkin käytetty aine lääketeollisuudessa ja siitä on korvaamaton apu monenkin asian hoitoon. Botox on hermomyrkky mikä lamauttaa lihaksia. Myös itse olen käyttänyt botoxia otsaani, mikä ei ole mikään salaisuus. Olen myös saanut siitä apua päänsärkyihin.  Se ei ole tehnyt mun huulilleni yhtään mitään, eikä koskaan tule tekemäänkään. Miksi olen sitä käyttänyt? Siksi, koska kasvoistani lähes puolet on otsaa ja iän myötä siihen on alkanut tulemaan kurttua toisensa jälkeen. Olen halunnut sillä freesata hieman ilmettäni. En myöskään pidä siitä, että meikki jää syviin uurteisiin ja tätä ongelmaa ei ole enään.

Se on täysin kuitenkin mun asiani ja ei kuulu kenellekkään muulle. jos koen voivani paremmin ja näyttäväni kauniimmalta niin sehän on vain hyvä asia.

IMG_7775
Makeup Umppu, hair Esther Fry Prime hair and beauty design, model Alina

Hyarylonihappo on täyteainen, mitä laitetaan esim huuliin ja juonteisiin,  millä saadaan niitä muhkeammaksi. Huulet ns. tyhjentyvät iän myötä ja niihin alkaa tulemaan huuliryppyjä. Samoin uurteet syventyvät. Hyarylonihappo on aine mikä pikkuhiljaa poistuu elimistöstä. Ja kyllä myös sitä on laitettu minulle. Jotkut pitävät pistokset omana tietonaan, eivätkä halua puhua siitä kenellekkään. Toiset haluavat hyvin luonnollisia lopputuloksia ja toiset taas hieman näkyvämpiä muutoksia. En voi sanoa etteikö omasta mielestäni jollain mene pistokset hieman överiksi, mutta sehän ei ole kuitenkaan multa pois, koska mun ei tarvitse elää kun aina sen oman naamani kanssa.

IMG_7470
Hair&Makeup Umppu, model Linda

Tuntuu, että se on nykypäivänä hirveä ongelma Suomalaisille, jos joku haluaa mennä kauneusleikkaukseen tai tehdä pientä muutosta ulkonäköönsä. Samalla kuitenkin ihannoidaan Amerikkalaisia julkkiksia kenelle on tehty vaikka sun mitä, mikä on sielä täysin arkipäivää. Joskus jopa voisin sanoa ennemmin niin, että Suomalaiset ketkä tekevät esim tv-työtä niin voisi joskus hieman päivittää lookkiaan. Esimerkkinä en usko että kenenkään mielestä viininpunainen huulipuna yhdistettynä keltaisiin hampaisiin on kovinkaan kaunis.  Mä tiedän ja tunnen niin monta ihmistä ketkä on aluksi sanoneet esimerkiksi mulle, että en todellakaan ymmärrä miten joku viittii ja menee kuukausi niin kappas, sitä onkin käyty itse korjaamassa ja kohentelemassa.

 

IMG_7462
Hair&makeup Umppu model Anette

 

Varsinkin nykypäivänä jos olet julkisuudessa (olen tästä aiemminkin kirjoittanut) olet vapaata riistaa ja sinua saa haukkua niin paljon kuin sielu sietää. Auta armias jos joku kirjoittaa tästä aiheesta ja julkaisee saamiaan ikäviä ja ala-arvoisia kommentteja niin päästään taas tähän: se kuka leikkiin lähtee se leikin kestäköön…. Ei Ei Ei todellakaan näin. Antakaa ihmisten tehdä naamalleen ja keholleen mitä lystää. Se ei ole keneltäkään pois. Kukaan ei pakota ketään mihinkään, vaan se on jokaisen oma valinta. Varmasti on niitäkin kenellä lähtee ns. lapasesta, mutta silloin se on mielestäni sen firman ja lääkärin/pistäjän vastuulla millaisiin operaatioihin itse suostuu. Haluaako he että heidän firmaa edustaa sen näköiset ihmiset niin sekin on heidn asiansa.

Suomessa on vähän se tapa, että valitetaan asioista, muta niile ei tehdä mitään mitään. Mielestäni se on aika simppeliä: Jos olet mielestäsi lihava niin mieti mitä syöt ja liikutko kuluttaaksesi ne kalorit. Jos haluat syödä sipsiä sohvalla ja päivittäin ahdat itseesi roskaruokaa niin silloin myös ”haluat” olla ”lihava” ja turha sitä pahaa oloa on muihin purkaa. Jos sinun mielestäsi joku muistutta persnaamaa niin muistuttakoot. Se on fiksumpi kumpi on hiljaa 🙂 Vaikka meillä täällä onkin sanavapaus niin aina ei kannata laukoa mitä mieleen tulee.

 

Itse luotan ehdottomasti ammattilaisiin ja suositteleln Diamond cliniciä. Sieltä saa ammattitaitoista palvelua. Joskus jokin leikkaus saattaa olla jopa turha ja selvitä voi vaikka pienellä elämäntapamuutoksella, mikä on myös hyvä asia tuoda esille.

-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Kauneuskirurgia ja pistokset puhuttaa”

 1. Parhaimmillaan esteettinen kirurgia voi kohentaa olemusta. Mutta liika on liikaa esim. huulissa.
  On muuten upeat leidit noi Sointu ja Alina, eikä ole mitään työnvieroksujia! Mahtavaa että joku uskaltaa poiketa kaavasta ja tuulettaa asenteita. Kyllä kaunis ja menevä mimmikin voi olla kova puurtamaan töitä.

  Ja upeeta jälkeä oot tehnyt ehostuksessa 🙂

 2. Juuri näin. Liikaa valitetaan ja jäädään itsesääliin rypemään, eikä tehdä asialle mitään. Miksei asioita voi yrittää kääntää positiiviseksi. Vähentäis huomattavasti myös stressiä 🙂

 3. Niin, onhan se todellakin jokaisen oma asia. Myös se, jos EI halua kiinnittää omaankaan ulkonäköönsä huomiota niin sekin on jokaisen oma asia , eikö vain? Miksi silloin mitään pitäisi” päivittää” , onko seKÄÄN kenenkään asia sanoa mitään?

  • No juurikin tätä tarkoitin… Miksi niillä on oikeus haukkua muita ja kerskailla että mää en ainakaan haluan näyttä tolta? Parempi että kaikki keskittyis vaan siihen omaan ulkonäköönsä.

 4. Kirjoitat, että pitäisi olla kommentoimatta, mutta samalla kyllä viillät valitettavasti itse sinne sun tänne. Läski tai laiha niin saahan sitä asioistaan kertoa, ja usein taustalla voi olla syömishäiriö suuntaan jos toiseen, ei valinta. Myös omaan ulkonäköön ja kauneusleikkauksiin voi ”fiksautua”. Ruma sisältö ei naamaa korjaamalla kaunistu, vaan itsevarmuus ja hyvä fiilis pitää löytää ilman ulkoista kauneuttakin. Toki molempi parempi, mutta kyllä eniten duunia joutuu sisimmän kanssa tekemään. Sitä ei kukaan leikkaa valmiiksi. Musta on myös kiva, kun ihmisiä on monenlaisia telkkarissa ja lähikaupassa. Tyyliin ”kardashianeja” tai ei, ihan sama. Queen of everythingin eve kirjoitti muuten jotenkin tosi hyvin omista muokkauksistaan, samoin lihavuudesta 🙂

 5. Moi!
  Muuten pidän blogistasi todella paljon, mutta kirjoitusvirheiden suuri määrä ärsyttää. Se vie samalla ”uskottavuutta” teksteiltäsi. Esimerkiksi kansallisuussanoja ja viikonpäiviä kirjoitat isolla, samoin pilkkusäännöt ovat ihan hukassa. Tekstien sisältö on siis kivaa luettavaa, mutta sinuna kiinnittäisin jatkossa hieman enemmän huomiota kieliopillisiin seikkoihin 🙂

  • Jos olet blogiani lukenut niin olen kirjoittanut jo useen otteeseen, että minulla on lukihäiriö….. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta