Ihmedieetti mikä toimii

 

 

Määhän tossa eilen hehkuttelin mun tulevaa Tukholman lomaa, niin jotenkin mun tyylistä…… Se reissu onkin vasta ens viikolla hahahahaha…. Mun työkaveri laitto viestiä et mitä hittoo mää oon vasta lähdössä ens viikolla ja kun tarkistin asian niin niinhän se oli. No toisaalta hyvä, sillä oon todella kipee ja sain tänään varattua ajan lääkäriin. Niskat on aivan jumissa ja pää täynnä räkää. Kurkku on aivan saakelin kipee, joten ehdin lepäämään ja parantelemaan oloani.

 

 

images-98

Sain testaukseen It works wrappeja. Moni varmaan miettii mintä ne on ja mitenkä ne toimii. Itse en koskaan usko mihinkään ”humpuukiin”, mutta silti aina mielenkiinnolla testaan uusia juttuja. Tässä on hauska video, missä näkee miten näitä wrappeja käytetään. 1 paketti on yksi kuuri ja se sisältää 4 wrappia.  Jos haluat näitä testata niin muista ottaa kunnon kuuma suihku (ei pesuainetta ) hoitoalueelle ja pitää vähintään 45 minuuttia. Saa pitää vaikka 8 tuntiakin. Juo paljon vettä, myös välipäivinä. Kuuri puhdistaa niin pääsee pöpöt pois. Uusi  wrappi kolmantena päivänä. Kuuri on sitten tehty 2:ssa viikossa.

 

Tässä on mun kuvat ennen ja jälkeen kuurin ja pakko sanoa, että kuvatkaan ei anna sitä todellista tulosta. Itselläni tippui kuurin aikana painoa muutama kilo, mutta suurin muutos oli kuitenkin järkytävä turvotuksen lähteminen.

IMG_7822 IMG_7824

 

Tämän kuurin aikana en siis muuttanut elintapojani oikeastaan mitenkään. Join hieman ehkä normaalia enemmän vettä. Kaikki aineet ovat luonnosta. Itse laitoin wrapin aina yöksi ja kelmua päälle. Voit tilata itselle wrappeja TÄÄLTÄ ja lukea sivuilta samalla hieman lisätietoa. Wrapeillä on myös oma face sivu minne pääset TÄÄLTÄ

 

12212196_10153597479441413_1317806506_n

 

Nämä eivät tunnu päällä oikein miltään ja kun tuotteen päälle laittaa kelmun siististi niin aine ei valu minnekkään. En koskaan mainosta mitään mihin en itse usko ja kuvia ei ole millään tapaa manipuloitu. Ehdottomasti kannattaa kokeilla.

12212165_10153597480221413_905617964_n

-Umppu

 

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Ihmedieetti mikä toimii”

  1. Miten olisi jos ottaisit molemmat kuvat samalla tavalla, etkä vetäisi vatsaa sisään ja nostaisi ryntäistä toisessa kuvassa.
    Tästä hölmömpikin tajuaa tuon eri asennon kuvia ottaessa. Saisin itsestänikin otettua vastaavat helposti.
    Huijataanko tässä lukijaa vai itseä? Saitko rahaa postauksesta?

    • Moikka. En saanut eurokaan tästä postauksesta ja tässä ei ole tarkoitus huijata ketään. Jotenkin niin perus suomalainen vastaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta