Mä pääsen haistelemaan Tukholmaa

Mulla on maksimissaan kerran vuodessa työmatka ja tälle vuodelle se osuu tälle viikolle. Lähdemme yhdessä työkaverini kanssa Tukholmaan Kevin.Murphyn näytökseen. Näytös on keskiviikkona ja lähdetään jo aamusta lentämällä ja mikä ihanaa, lennot on Pirkkalasta, eli ei tarvitse varata hirveän kauaa siihen aikaa. Me tullaan pois jo Torstaina, mutta perillä on siis kaksi kokonaista päivää aikaa haistella Tukholman tuulia. Odotan reissua todella paljon kun saa vain olla ja mennä fiiliksen mukaan. Ihanaa päästä myös rauhassa hieman shopailemaan ja syömään. En muista koska olisin viimeksi käynyt Tukholmassa. Tukholmassa on aina ollut ihanan muodikasta kansaa ja ehkä tämä mun mammatyyli kaipaakin pientä inspiraatioo ja hieman päivitystä.

IMG_7611 IMG_7809

Kun kirjoittelin meidän vessaremontista niin tajusin tänään kuinka paljon mulla onkaan puteleita. On tehty tutkimus, missä kerrotaan naisen käyttävän noin viitä eri tuotetta, mutta omistaa oliko se luku nyt 32 meikkituotetta. Se kunniaksi arvon teidän lukijoiden kesken ihania mschic meikkejä. Palkinnossa on mukana UUTUUS tuote, joka sopii kasvoille heleyttäjänä ja poskipunana. Lisäksi setissä on paletti, missä on 6 eri väriä. Kommentoi mikä on sinun oma suosikkisi ja olet mukana arvonnassa.

Rakastan meikkejä ja koska se on yksi työvälineeni niin minullahan on tietenkin oikeus hamstrata niitä niin paljon kun sielu sietää. Mschic on mineraalimeikkisarja mikä on Suomalainen. Osa meikkien raaka-aineista tehdään kuitenkin italiassa, sillä meiltä ei ole saatavilla niin laadukkaita materiaaleja. Itse vannon näiden nimeen ja näissä on maailman parhaat pohjat. Meikkejä on saatavilla primestä.

IMG_7797

Vaikka tämä ihanus saa mut hymyilemään päivä toisensa jälkeen niin pakko mun on sanoa, että jumalauta kun väsyttää. Onneksi alun 3kk meni ilman yöheräilyjä, sillä ne on nyt tulleet kuvioihin. Usein selvitään sillä tuttipullo suuhun meiningillä, mutta jos ääntä on tarpeeksi kauan niin herään kunnolla ja unet keskeytyy. Kun niitä valvottuja öitä on useampi takana alkaa väkisinkin pinna vähän kiristyyn. Onneksi saan Tukholmassa edes yhden kokonaisen yön, jollei mun kämppis ala karjuun keskellä yötä 🙂 hah. Kun Vili lähtee kouluun menen usein nukkumaan Vivianin kanssa, että saan tavallaan yöuniani hiema jatkettua. Se ei kuitenkaan korvaa niitä.

On ihanaa olla koton, mutta töissäkin on vaan niin ihana käydä. Varmaan papatan asiakkailleni ummet ja lammet, koska kotona oikestaan lässytän ja lauleskelen, tällä mun äidillisellä möreällä äänellä 🙂

Mietin jo, että voiko meille alkaa kasvamaan hampaita, koska kaikki paikat on kuolaa täynnä? Neuvolassa kun käytiin ja ehkä muistatte sen kun meille viimekerralla sanottiin, että nyt ollan hieman alakäyrillä, niin kappas kun nyt oltiinkin päinvastoin. Mun mielestä n käyrät sais tunkea suoraan sanottuna vaikka persreikään, koska mitenkä ne on määrittelemään kenenkään kasvua? Onko sekään ihan normaalia, että jos vanhemmat on 155cm ja 178cm niin meidän lapsella on samat käyrät kuin vaikka 189cm ja 205cm vanhempien?

IMG_6471

Aina puhutaan siitä äidin jaksamisesta, mutta siihenkään ei anneta mitään sen kummempaa neuvoa. Sanotaan vaan, että muistathan levätä… Tiedän itse, että olen asettanut itseni tietynlaiseen tilanteeseen ja mun pitää vain lutvia tilanteessa. Vaikka tekisi mennä nukkuun niin saattaakin olla sählypeli minne mennään koko perheen kanssa. Jotenkin tuntuu hassulta, että kuvitellaanko sitä, että ne isovanhemmat ravaa harvase päivä ja hoitaa sun lapsia ja kotia ja sinä keräät energiaa…? Meillä on hyvät tukiverkot ja isovanhemmat todellakin auttaa paljon, mutta onhan heilläkin oma elämä elettävänä ja suurimmalla osalla vielä omat työt.

No onneksi on tulossa pieni irtiotto arjesta

-Umppu

primebody

73 vastausta artikkeliin “Mä pääsen haistelemaan Tukholmaa”

 1. Oiii, tuo heleyttäjä näyttää aivan superhyvältä! Oonkin ettinyt jo kauaa tuollaista, jota voi käyttää poskipunankin sijasta! Ja kyllä noita purkkeja nurkkiin on jäänyt pyörimään kosmetologin opintojen aikana… Kaikkea on pitänyt kokeilla eikä riitä viisi purkkia, enkä ole varma riittäisikö edes se 30 😀

 2. Tätä naamaa olis syytä saada heleämmäksi, eli tuollainen ihon heleyttäjä/poskipuna vois olla se uusi suosikki! Nykyisistä meikeistä suosikki on BB-voide nopeutensa ansiosta. Eli kaksi lasta löytyy täältäkin 😀

 3. Suosikki poskipuna jos tekisi pirteeksi kolmen lapsen äidin 😁. Nuorin jolla tosin refluksi alkoi nukkuu vasta reilu 1.5vuotiaana täytyy sanoo että eipä ole itse osannut nukkuu kun tottunut valvoo..
  Joo vanhin jo 159 cm.että kasvukäyrät hanurista max.165cm.kuulema pitäisi tulla ja ikää nyt 13vuotta 😉minä 157 ja isänsä 185 että joo ja meillä nuorimman pää oli liian iso ??3kk
  Vanhana mitatiin neuvolassa väärin ja pikana laitetiin taysiin … ja kaikki oli ok .että joo neuvolat ja toiminta välillä hoijaa 😉😉

 4. Mschic on ollut hankintalistalla pitkään, sun vinkistä, koska kärsin pigmenttiongelmasta, joihin näitä joskus suosittelit. Vielä ei tullut hankittua, kun on tosiaan noita muita puteleita käytön alla ☺️. Tän hetken suosikki Vichy Dermablend meikkivoide, joka ainakin peittää!

 5. Tämä naamataulu tarvisi heleyttäjän.
  Yöuni asiasta; itellä 7 lasta ja vaikka vanhin on jo 21 ja nuorinkin 5 eli ei ole hetkeen tarvinnut heräillä lasten takia niin jotenkin noi huonot yöunet on jäänyt osaksi mua. En vaan enää osaa nukkua öitäni putkeen. Heräilen öisin ihan ittekseni (+kuorsaava mies herättelee….).
  Mahtavaa tukholman reissua 👍

 6. Poskipuna oliskin kiva, koska en ole sellaista koskaan käyttänyt, koska aurinkopuuteri on toiminut aina poskipunana 😀
  Ja nyt äitiyslomalla en ole juurikaan meikannut, joten ehkä pitäisi ryhdistäytyä. Eli oikeestaan tällä hetkellä ollaan niin pohjalla, et mikä tahansa meikki tekisi hyvää 😀

 7. Ripsari on ehdottomasti tärkein näin vaaleiden ripsien kanssa, mutta tuo heleyttäjä olisi ihanaa vaihtelua perusmeikin kanssa kun normi punat olen yleensä kokenut liian luonnottomiksi…

 8. Ihon kirjavuuden takia mulle tärkein on hyvä meikkipohja. Tuota uutta poskipunaa olisi mukava kokeilla, olen nimittäin koko ikäni käyttänyt aurinkopuuteria..

 9. Hohdeposkipuna ois kiva aurinkopuuterin viereen 🙂 toki luomiväriä tulee paljon käytettyä aina jos löytyy joku hyvä kupari/ruskea/kulta sävy
  Luottotuottena kuitenki joka pv meikkivoide!

 10. mschic meikkejä en ole ole vielä koskaan kokeillut, mutta meikkituotteista ylipäätänsä lemppari ja jota ilman en voisi elää on peitepuikko. Sillä saa häivytettyä epäpuhtaudet ja hätätilanteessa sitä voi käyttää myös varjojen luomiseen kasvoille (huom vain kun todella hätätilanne). Peitepuikko ja huulipuna on tuotteet, jotka löytyvät laukusta aina. Näiden lisäksi arkimeikissä oleellisia ovat mascara sekä poskipuna. Meikkivoidetta tai puuteria en yleensä käytä juurikaan, sillä meikkivoide rasvoittaa ihoani ja pelkkä puuteri taas kuivattaa… Suosin naturalia lookkia ja pyrin suojelemaan ihoniani turhilta kemikaaleilta. Uusi poskipuna olisi siis tervetullut tähän talouteen!

  <3:llä Emmi

 11. Moi! Ehdottomasti kulmat kuntoon ja vaikka Bb-voide kasvoille. Ehostaa kummasti. Itse kun meikkaan, teen aina kunnon meikin, en mitään kiiremeikkejä. Nyt on jo useamman vuoden ollut suosikkina urban decayn meikit. Ihana arvonta ja jaksamisia! Toivottavasti Tukholman-reissu on mukava!

 12. Ihana arvonta! Ehdottomasti heleyttävä uutukainen olis huippua saada testiin. 😊

  Jaksamista arkeen ja yöheräilyihin! Ja oikein nautinnollista reissua sinulle, olet sen ansainnut. ❤

 13. Vakio tuotteet jokapäiväisesti on BB-voide ja poskipuna….siksi heleyttäjä on suosikkini, hehkua harmaaseen syysnassuun :).

 14. Uus tuttavuus! Ei oo päässy viel testaa vaikka meikkejä rakastava höppänä oonkin.
  Kaikki lähtee hyvästä pohjasta ni meikki näyttää hyvältä!

 15. Heleyttäjä.

  Meidän perheellä ei ole tukiverkostoa. Asumme niin pienellä paikkakunnalla ettei maksettua apua ole saatavilla. Ei edes MLL. Olen ollut välillä aivan äärirajoilla. Siitä selviyttäni olen alkanut auttaa muita äitejä.

  Voimia ja energiaa sinulle Umppu. Arki ON raskasta. Tarvitset tuon loman.

 16. Itse en taas käytä meikkiä juuri lainkaan, ainoastaan poskipunaa, ja tuo uusi heleyttäjä näyttäisi juuri sopivalta! 🙂 hauskoja päiviä tukholmaan (:

 17. Uusi tuttavuus tuo kyseinen sarja, joten siitä en osaa lempparia sanoa! 😊 Kulmakynä on kyllä yksi tärkeimmistä meikeistäni, kun ripsissä on pidennykset! 😊

 18. MSCHIC on minulle vain nimeltä tuttu merkki, mutta olisin kovin kiinnostunut kokeilemaan. Eniten kiinnostaa tuo heleyttäjä/poskipuna. Jos sillä saisi talvella kalpeisiin kasvoihin vähän eloa 😀

 19. Tuo heleyttäjä olisi ihana! Mullakin kohta 5 kk katkonaisia öitä takana vauvan kanssa ,eivätkä nuo yöt ainakaan tunnu rauhoittuvan. Päinvastoin. Osaakohan sitä enää putkeen nukkuakaan, kun sellainen mahdollisuus joskus tulee.. 😀

 20. Meikkivoide on mun meikkauksen kulmakivenä ihon kirjavuuden ja couperosan vuoksi. Heleyttävä poskipuna kelpais kyllä tännekin.

 21. Tämä sarja on minulle uusi tuttavuus! Olisi erittäin mielenkiintoista päästä kokeilemaan tuotteita, koska ne näyttävät erittäin upeilta ja laadukkailta 🙂

 22. Heleyttäjä 👍
  Mun tyttö on päivän nuorempi kuin Vivian ja eka hammas puhkes kuukausi sitten 3kk iässä..ehkäpä teilläkin sitä kuolataan 😊

 23. Mulle jäi nyt vähän epäselväksi pitikö kommentoida omaa suosikkia ylipäätään kaikista vai näistä postauksen tuotteista. Anyways, kivalta näyttävät nuo tuotteet ja koska minulla ei noista kokemusta (vielä) ole niin kerron vaan, että oma suosikkituotteeni on ihan perusripsiväri, kulmakynä ja poskipuna. Niillä pääsee jo pitkälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta