Vain pinkkiä glitteriä

yhteistyössä StarKidsin kanssa

 

IMG_7474

 

Tätä tämä elämä nyt on. Vauvan vaippoja ja tuttipulloja ja tavallista arkea mitä lapseperheessä vietetään. Meillä on nyt meneillään sellainen vaihe, että maataan lattialla, käänyttään vatsalle ja kun ei jaksettakaan olla siinä niin aletaan ähistä ja itkeä. Tavallaan on ihana seurata lapsen kehitystä, mutta joskus se olisi hauskaa käydä edes vessassa, ilman että tarvii kurkku suoranan laulaa pöntöltä tuiki tuiki tähtöstä :).

Niinkuin olen jo aiemmin kirjoitanut, että olen niin tippunut kärryiltä näissä vauva jutuissa ja mitä kaikkea sitä onkaan tarjolla, mutta jos joku keksii hyvän viihdyttävän jutun tähän vaiheeseen niin mielelläni kuuntelen.

IMG_7514

 

Yleensähän tytöt rakastavat kaikkea pinkkiä ja söpöä. Vaikka omalla kohdallani olen jo sen vaiheen yli mennyt, niin nyt saan hypistellä niitä rakkaalle lapselleni. Lastentarvike Star.kidsistä on mahdollisuus tilata tutteja, tuttipulloja, juomapulloja  ja ruokaluvälineitä omalla nimellä. Niihin pääset TÄÄLTÄ Niitä löytyy eri väreissä. Instagramin puolella onkin pieni kilpailu sivuillani. Löydät minut sieltä @umppu. Eli jos haluat voittaa itsellesi, tai oikeastaan lapsellesi omat nimikko tutit niin instaan ja äkkiä 🙂 Teillä on lukijoina mahdollisuus saada myös  koodilla umppu10   -10% alennusta StarKidsin verkkokaupasta yli 25e tilauksista.

GetAttachment.aspx

 

IMG_7512

 

Olen nauttinut tästä syksystä todella paljon ja meille on annettu aivan mahtavat kelit. Jos vertaan viime vuoteen niin aurinkoa ei näkynyt yli kolmeen kuukauteen ja nyt tuntuu siltä, että jokapäivä paistaa.  Paljon olen pitänyt Viviania ulkona nukkumassa, koska silloin saan paremmin omiakin hommia tehtyä ja lapsi saa kunnolla raitista ilmaa. Meillä on onneksi suojaisa piha, jonne voi laittaa katoksen alle vaunut. Pieni vinkki vitonen: älä koskaan säilytä rattaita tai vaunuja ulkona, sillä ne homehtuu.

Me ollaan pikkuhiljaa alettu myös maistelemaan kiinteitä ruokia. Peruna ei meinaa upota kirveelläkään, mutta bataatti ja porkkana menee loistavasti. Annokset ovat hyvin pieniä lusikallisia. En muistanutkaan, kuinka ihanaa on saada ruokaa omalle naamalle, kun juuri silloin kun suu on täynnä tulee tietenkin aivastus 🙂

-Umppu

 

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Vain pinkkiä glitteriä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta