Tissikohu, seksikohu vai ihan vaan kohu vaan… pitäiskö keskittyä olennaiseen

Jotenkin TAAS törmään todella tylyihin ja tympeisiin kommentteihin ja oikeastaan suoranaiseen vihaan somessa. Jossain vaiheessa kaikkien pitäisi ymmärtää, että meistä jokainen ihminen on täysin erilainen. Tämä lause: äiti on äidille susi on tullut viime päivien saatossa hyvinkin selväksi niin omakohtaisesti, kuin lehtien otsikoissa yms.  En oikein kohta enään voi nielemättä lukea otsikoita, jossa vaunut on viillelty vain sen vuoksi, koska joku on kertonut avoimesti omasta seksielämästään. (enkä siis puhu itsestäni) Onko meillä todellakin niin paha olla? Mää aina mietin usein silloinkin kun saan itse ihan yli törkeitä kommentteja, että kuinka huonosti sillä kommentoijalla on asiat ja kuinka pahoin se oikeasti voi, että suoltaa suustaan sellaista paskaa? Vaikka olet julkkis tai ihan vaan tavallinen tallaaja, kuka vaikka saatta kirjoittaa blogia niin onko se sanomatta selvää, että sille ihmiselle voi sanoa mitä vaan? Ehkä naurettavin kommentti on: se kuka leikkiin lähtee se leikin kestäköön. Ne ihmiset ketkä uskaltavat olla avoimia ja rehellisiä tässä maassa kuuluisi kivittääkkö? Kannattaisi aina koittaa asettaa itsensä siihen tilanteeseen ja miettiä miltä ne loukkaukset ja herjaukset hänen mielestään tuntuu.

IMG_7302

 

Itsehän olen tällä hetkellä jonkun mielestä lapsen myrkyttäjä kun olen vienyt lapseni salonkiini, missä se on hegittänyt myrkkyjä ja lapseni on myöskin saanut niitä myrkkyjä koko odotusajan…. Ai niin unohdin mainita, että olenhan ainoa maan päällä oleva kampaaja kenellä on lapsia… come on.. Uskon, että ihmiset oikeasti myrkyttyy toisista ihmisistä ja niiden sisällä olvasta vihasta, ahdingosta, tyytmättömyydestä elämään ja tuskasta, jolle kannattaisi tehdä jo pian jotain, ennenkuin se myrkky sisälläsi myrkyttää sinut itsesi.

IMG_7326

Kuvan takki TÄÄLTÄ ja koodilla ADTBFIT saat  -10% B-fit malliston tuotteista

Jos jollain on silikoni tissit niin mitän sitten. Onko sekin kohun arvoinen asia? Jokainen tehkööt keholleen mitä haluaa ja tunkekoot itsesään niin paljon täytteitä kun sielu sietää.  Jos joku haluaa puhua asiasta avoimesti niin se ei ole keneltäkään muulta ihmiseltä pois. Mikä meitä oikeasti vaivaa?

En osaa edes oikein pukea sanoiksi niitä ajatuksia, mitä juuri tällä hetkellä mielessäni pyörii, mutta sen voin sanoa, että omaa käytöstään voi aina muuttaa ja sitä kuuluu tarkastella, tai ainakin niin itse teen. Tiedän, että mun kanssa asioista kaikki ei ole samaa mieltä, eikä mun tarvitse olla myöskään samaa mieltä aina muiden kanssa, mutta en silti provosoidu jokaikisestä asiasta. Voin vaan sanoa, että ainut asia mitä tällähetkellä toivon on rehellisesti world peace.

IMG_7457
Tää ihminen piristää mun päivää niin paljon, että voin keskittyä vain omaan elämään <3

Mun oli pakko päästää hieman höyryjä pihalle, koska en tässä tilanteessa voi oikein muutakaan. Tiedän itse kokemuksesta kun jokin asia on huonosti niin silloin kaikki tuntuu olevan päin persettä ja usein sitä vihaa purkaa muihin ja jotkut jopa haluavat että kaikilla pitäisi olla asiat huonosti. Itse me kuitenkin teemme elämästämme sellaisen mitä elämme ja voimme vaikuttaa lähes kaikkiin asioihin. Elämässä tapahtuu muutoksia ja meidän on elettävä niiden mukana. Joskus on myös opittava päästämään irti ja joskus pitää olla avoin tulevaan.

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Tissikohu, seksikohu vai ihan vaan kohu vaan… pitäiskö keskittyä olennaiseen”

 1. Kirjoittelin just hiukan samanmoisesta aiheesta! Ottaa niin paljon päähän ihmisten arvostelevat kommentit joka hiton asiaan! Pitäs antaa joskus vaan olla.

  Mun blogin löydät Spartangearin sivuilta 🙂

  Mukavaa syksyä!

 2. Hei!

  Oletko itse koskaan miettinyt kun lauot hyvinkin mustavalkoisia kommentteja blogissasi, että nekin saattavat loukata ihmisiä ja aiheuttaa ärtymystä? Siinä missä sinulla on oikeus ilmoittaa mielipiteistäsi omassa blogissa, on myös lukijoilla oikeus kirjoittaa kommenttikenttään, kun sellainen on olemassa. Olen huomannut että olet yleensä mielestäsi oikeassa, mutta oikea ja väärä ovat riippuvaisia sen hetkisestä elämäntilanteestasi/kiinnostuksen kohteistasi. Kannatta kiinnittää huomiota myös tähän puoleen.

  • Tässä asiassa pointtina onkin se, että saa olla eri mieltä, mutta eri asia, miten sen ilmaisee. Olethan eri mieltä tuttujesikin kanssa, mutta sanot heille asiasta (toivottavasti) asiallisesti? Ärsyttävää, kun ihmisiltä menee netissä sekasin se, että näissä teksteissä ei ole pointtina se, että pitäisi olla samaa mieltä tai että eri mieltä ei saisi olla, vaan se, että sen voi ilmaista asiallisesti, jos ilmaisuun tuntee tarvetta. Bloggeissahan voisi käydä ihan asiallista keskustelua, missä ihmiset ovat eri mieltä, eikä ihmeellistä älämölöä, jotta se yleensä tuppaa olemaan.

 3. ” se kuka leikkiin lähtee se leikin kestäköön” on sinusta naurettava kommentti, mutta yhtälailla täältä toiselta puolelta katsottuna naurettavaa on ajatella, että jokaisen hiemankin negatiivissävytteisen kommentin takana on ihminen jolla vaan on hirveän paha olla.

 4. Puhut totta umppu. Jokainen voi ottaa kohtaamansa asiat kuten haluaa ja omaan elämäänsä jokainen voi vaikuttaa hyvin paljon. Jos päätät olla onnellinen, osaat kohdata ongelmat haasteina etkö ylitsepääsemättöminä suruina yms. Jokainen luo oman onnensa 🙂 teillä vaikuttaa olevan ihana perhe ja vaikutat todella ahkeralta ja maanläheiseltä ihmiseltä.

 5. Onko elämässä enää mitään muuta kun facebook blogit jne ja niistä pitää aina avautua julkisesti. En ymmärrä,mutta ei myöskään tarvitse ymmärtää.

 6. Olen sun kanssa tosi monesta asiasta samaa mieltä ja itsekin ajattelen että jokainen luo oman onnensa. Eiköhän tässä maailmassa jokainen aine myrkytä ja syövytä ihmistä, mutta nimenomaankin suurin paha on ihmismieli joka pystyy tuhoamaan vaikka mitä! Kamalaa että toisen onnea/iloa/valintoja ei voida hyväksyä/antaa olla, vaan kaikki joka on itselle vierasta/ei oman elämän prioriteeteissa on maailman syntisintä. Hankalaa on niiden elämä joidenka pitää kaikkeen puuttua eikä osaa keskittyä omaan elämäänsä xD

 7. Oikea ja väärä ovat riippuvaisia sen hetkisestä elämäntilanteesta/mielenkiinnon kohteesta.Tämä oli niin totta! Ei vois umppua paremmin kuvata.

 8. Olen niin samaa mieltä! Mietin aina kanssa nähdessäni jonkun törkeän haukkumiskommentin että kuka h*lvetti voi sanoa ihmiselle jota ei kunnolla edes tunne jotain sellasta. Uskon että just sen toisen ihmisen asemaan asettumisen taito puuttuu monelta koska kenen mielestä sellainen ei muka tunnu pahalta? Ihan aikuisten ihmisten pitäisi tajuta miten toisia kohdellaan ja myös miettiä että haluaako antaa lapsille esmerkkiä että toisia ihmisiä on ihan ok haukkua vai opettaa mielummin näkemään eri juttuja myös toisten näkökulmasta.

  On mahtavaa ja rohkeeta että otat kantaa näihin asioihin, hyvä Umppu ja mukavaa syksyä sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta