Se mun oma aika

 

Viikonloppu on takana ja paljon ihania muistoja jää siitä sydämmeen. Lauantai aamulla meillä oli Vilin säbä turnaus. Pojilla oli yhteensä 4 peliä. Vilin joukkue ei varmaan koskaan ole hävinnyt yhtään peliä, mutta nyt kun neljästä oli kolme takana ja ne kaikki olivat tappioita, alkoi suupielet kummasti valua alaspäin. Jo lapsesta asti on hyvä oppia käsittelemään myös niitä ei niin kivoja tunteita. Vivian oli menossa mukana Leopardi kostyymillä 🙂

IMG_7344 IMG_7347 IMG_7355

 

Loppu hyvin kaikki hyvin, kun viimeisestä pelistä tuli voitto niin ne tappiot oli jo unohdettu :). Siitä lähdimme sitten kotia kohti ja odotukset olivat kovat, sillä edessä oli sitä omaa aikaa ja tyttöjen viikonloppu Långvikissa.

En ollut paikassa koskaan käynyt, mutta nähnyt paljon hotellia tv:stä ja valokuvista. Paikka oli hyvinkin ihastuttava ja ylellinen. Kun pääsimme huoneeseen niin tottakai korkasimme viikonlopun kunniaksi skumpat. Vaikka en hirveästi alkoholia käytä, mutta skumppa on aina skumppa.

IMG_7361 IMG_7368 IMG_7367

 

Oltiin varattu meille etukäteen kokovartalohoidot ja tarkoitus oli mennä hieman pulikoimaan sen jälkeen. Mää menin meistä viimeisenä niin likat odotteli mua porealtaassa. Meillä oli tehty illaksi pöytävaraus, joten mentiinkin siitä jo huoneeseen valmistautumaan iltaan. Tai no jos rehellisiä ollaan niin ei me sen kummemmin valmistauduttu, kunhan puettiin vaatteet päälle.

IMG_7389 IMG_7390

 

Voin kehua, että en ole syönyt pitkään aikaan niin hyvää ruokaa kun Långvikin ravintolassa. Ehkä maailman parasta tattikeittoa ja pää ruoaksi kalaa <3 Musta oli aivan ihanaa viettää laatuaikaa ystävieni kanssa ja keskustella. Keskustelu on aina mielenkiintoista ja usein moni asia selviää tai selventyy ja samalla oppii tuntemaan toista ihmistä paremmin. Meidä jutut kesti pikkutunneille asti. Aamulla kun herättiin oli ihana mennä valmiiseen pöytään. Hotelleissa on yleensä yksi kohokohta ne aamupalat. Meillä ei ollut kiire minnekkään, jotenka kävimme syömässä ja mentiin vielä hetkeksi ottamaan pikku torkut, jonka jälkeen matka jatkui kotiinpäin.

IMG_7322 IMG_7457

 

Mutta pakko sano, että on se aina ihana tulla kotiin. Musta tuntui, että viikonloppu antoi mulle taas lisää energiaa kotiin ja jaksan taas paremmin. Niinkuin sanoin aina se ei ole se lepo vaan joskus se voi olla vaan pieni irtiotto arjesta.

 

IMG_7302 IMG_7333

 

Tähän loppuun vielä mun muutos kolmessa ja puolessa kuukaudessa. En ole laihduttanut enkä vielä juurikaan treenannut, vaan oikeastaan vain ollut. Mun vatsa oli niin valtava, että haluan nahan pysyvän mahdollisimman hyvin palautumisessa mukana. Kohta on melkein -20kg saatu pois. Hiljaa hyvä tulee <3

Aanestyspainike - Lifestyle - Indiedays Blog Awards

Tänään on vika päivä käydä äänestämässä, joten jos et vielä ole käynyt niin on viimeinen tilaisuus. Primebody on ehdolla Lifie sarjassa äänestykseen pääset TÄÄLTÄ 

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Se mun oma aika”

  1. Onks 20kiloo 3kk hiljainen vauhti 😀 sanoisin et meikäläisen vauhti on hiljaista..vuosi ja -10kiloo..että avoimesti kateellinen tuloksistasi. Hienoa Umppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta