Luota ammattilaiseen

Tänään se tapahtuu, meinaan pieni irtiotto arjesta. Lähdemme tyttöjen kanssa viikonlopuksi Långvikkiin rentoutuman. Jotenkin tämä reissu tulee nyt niin oikeaan saumaan, ettei mitään järkeä. Odotan viikonlopulta paljon ja, että saan hieman rentoutua tämän arjen sirkuksen keskellä.

Kävin tällä viikolla aivan ihanassa putiikissa Optittaressa Tampereella, mikä sijaitsee Kuninkaankatu 31:ssä. Se on Sokoksen takana kun mennään hieman alarantaan päin. Ensimäinen  optikkoliike, mikä oli hyvin salonkimainen ja todella kauniisti sisustettu.

IMG_7267 IMG_7268 IMG_7269

 

Liikkeesä oli mukava lämmin tunnelma ja sain aivan loistavaa asiakaspalvelua omistajalta Tarulta. Tarkoituksena oli löytää minulle sopivat aurinkolasit. Olen siinä mielessä haastava asiakas, sillä minun kasvot on hyvin pienet ja moni malli jää joko liian leveäksi tai ns. hölskyy päässä. Optittaresta löytyy myös erikoisuutena juurikin pieni kasvoisille laaja valikoima laseja. Kiertelin liikkeessä ja törmäsin aivan mahtaviin Vintage silmälaseihin. On ihanaa, että muoti on tällä hetkellä niin monimuotoista, että jokainen voi valita omalle tyylilleen sopivat ja on silti trendikäs.

logo

Olen sovittanut ja ostanut monenlaisia aurinkolaseja, mutta uskon, että löysin nyt juuri sellaiset, mitkä ovat hieman pidempi ikäiset ja sellaiset, mitkä eivän valu ihan vaikka vain kävellessä. Optittareen on tulossa Tyylipäivät 7.11, minne kannattaa hedottomasti mennä jos mietit uusien lasejen ostoa tai vaikka aurinkolasejen ja epäilet omaa tyylitajuasi. . Paikalla on stylisti ja kehysasiantuntija Hanna Loutesalmi ja lisäksi maahantuojan uudet kehysmallit.

 

IMG_7272 IMG_7273 IMG_7274

 

Yllä olevassa kuvassa nämä kultaiset Vintage lasien pokat muistutti mua mun molemmista Papoistani, jotenka niistä oli pakko napsasta valokuva. Kaikilla oli ennenvanhaan juuri tuollaiset. Hetken sovittelun jälkeen löysimme mulle täydelliset lasit. Käytän niin paljon  mustia vaatteita, joten on kiva, että aurinkolaseissa on jotain pieniä yksityiskohtia.

IMG_7293 IMG_7306

 

Jos olet vailla laseja tai vaikka vaan hyvää palvelua niin piipahda ihmeessä Optittareen.

IMG_7159

 

Olen malttamattomana odottanut meidän uutta TV-tasoa, sillä myin vanhan Tori.fissä. Olemme siis nyt olleet kohta kaksi viikkoa tv lattialla. Mun sisutus vimma jatkuu siis edelleen. Nyt kotiin on tulossa paljon uusia kuparisia yksityiskohti, jotka odottavat vielä paikkaansa. Mulla on myös kamala hinku valkoiseen lattiin, mutt jotenkin kummasti tuntuu, että kaikki muut on jotenkin sitä vastaan…  Minulla on taas ilo tarjota teille Ellokselle ALE koodi, jos haluat itsekkin pientä piristystä kotiisi. Kuvastoa pääset selailemaan TÄÄLTÄ  Koodilla: 325728 saat -40% ostoskorin kalleimmasta tuotteesta.

Mukavaa viikonloppua

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Luota ammattilaiseen”

  1. Kiva seurata kirjoituksia täältä blogista käydä välillä lukee monesti käyn vaan tykkää kuvista instassa kolmen lapsen äitinä ja nyt kolmatta viikkoa kipeenä virta vähissä nuorin 2v.ja tosiaan Treelta myös .Aion tehdä blogilista missä suosittelen blogeja tämä yksi niistä oot rehellinen ja elämämyönteinen blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta