Kana muutti perheeseemme

yhteistyössä Baby style Tampere

 

IMG_7249

 

Piipahdettiin alkuviikosta Baby Stylessä Tampereella. Tarkoituksena oli käydä testailemassa Bobbles leikkikauluja lapsille. Bobbles on aivan uusi leikkikalu , millä on helppo harjoitella ja kehittää motorisia taitoja. Vivian on vielä niin pieni, että hän ei juurikaan sen kummemmin leiki, mutta me päästiin aivan uudelle ulottuvuudelle, kun laitoimme hänet bobbles kanan päälle. Siinä on helppo olla ja hieman erilaisen näkökentän kun pelkästään lattialla.

bobles-chicken-multi-purple

 

Bobblesit käy kaiken ikäisille ja niitä on monia eri laisia ja eri muotoisia. Kaikki sopivat jollain tapaa yhteen ja niitä yhdistelemällä, vain mielikuvitus on rajana. Jokaisella eläimellä on silmät ja jo pienetkin lapset havaitsevat leluissa kontrastit.

 

IMG_7232

 

Bobblesit ovat materiaaliltaan myrkyttömiä ja pinta on miellyttävän tuntuinen, sillä se on jäljitelty tuntumaan iholta. Bobblesit on myös helppo pestä. Ne pitävät myös vettä, joten käyvät myös esim ulos tai vaikka kylpyyn. Meille muutti kotiin siis kana ja norsu. Vili innostui norsusta ja sillä kiikkumisesta heti kun sai sen paketista ulos. Kun norsun kääntää väärinpäin voi siihen laittaa kanan ja keinutella vauvaa siinä päällä.

 

IMG_7260

Bobblesit ovat uudenlainen leikkimaailma. Norsun kun kääntää kyljelleen saa siitä loistavan tuen siinä vaiheessa kun aletaan harjoittelemaan istumista. Samassa asennossa missä se on nyt Vilin alla saa pinemmälle mukavan kiikkutuolin. Itse tykkään ehdottomasti siitä, että lapsilla on oma mielikuvitus leikeissä mukana, eikä käteen törkätä aina sitä tablettia. Bobblesien avulla saat purettua energiaa ihan eri tavalla. Bobbleseilla on myös saatavilla donitseja, millä voi tehdä vaikka mitä.

 

bobles_elefantti_p_yt_n_ bobles_mini_donitsi_pink

 

Babystylessä on to-la kanta-asiakaspäivät 22-24.10. Sielä on huikeita tarjouksia ja paljon alennettuja hintoja ja sielä pääsee tutustumaan myös bobbleseihin.

 

IMG_7221
Vivian ei oikein syttynyt äidin valkkaamaan tädin vanhaan kasari asuun 🙂

IMG_7244

 

Oon niin pihalla näistä vallitsevista vauva trendeistä, mutta näitä en voinut olla vastustamatta. Muotitutit <3 Sain omilla vauvakutsuillani leopardi nauhan lahjaksi ja näitä oli pakko hankkia lisää. Nyt on haalareissa tutit ja tuttinauhat kiinni. Nää on vain jotain niin yli söpöjä. Näitäkin löytyy Babystylestä.

 

Aanestyspainike - Lifestyle - Indiedays Blog Awards

Sain sähköpostin, missä kerrottiin minun olevan 10:n parhaan joukossa LIFIE sarjassa Indiedays blog awardseissa. Jos et siis vielä ole käynyt äänestämässä ja tykkäät lukea mun juttuja niin tässä on linkki mistä pääset ÄÄNESTYKSEEN kirjoita hakukenttään primebody ja anna äänesi. Jokainen ääni on kullan arvoinen <3 Kiitos <3

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta