Nordic Fitness Expo 2015 julkkisten juhlaa

 

Suomen vuoden kohokohta eli Nordic Fitness Expo on nyt käyty ja kuitattu. Mun tän päivän messuilut meni aivan käteen, koska mulle nousi eilen illalla kuume ja olin aivan tukossa. Tarkoitus oli olla Biancaneven osastolla, mutta sänky vei tällä kertaa voiton. Uusi mallisto on vihdoin saapunut ja oli myynnissä Expoilla. Jos et ollut paikan päällä niin nyt ne on tilatavissa myös netistä. Aivan mahtavia, tyylikkäitä ja sexyjä treenivaatteita mitkä käy myös arkeen ja juhlaan <3 Jos tilaat verkkokaupan kautta, muista hyödyntää koodi ADTBFIT millä saat -10% B-fit vaatemallistosta. Tässä teille maistiasia.

b-fabulous-glossy-front
B fabulous

 

Tämä takki ei edes tule kuvassa oikeuksiinsa vaan on livenä aivan super hieno. On kiiltävää pintaa ja swarovskeja. Takin voit tilata itsellesi TÄÄLTÄ Tässä mallistossa mennään jo asteen pidemmälle luksuksessa.

b-fabulous-lace-front

 

Tässä on tämä ihanuus, mikä löytyy jo minun vaatekaapista ja oli mulla aiemmassa postauksessa päällä. Etuosa on tupla kankaalla tehty ja takki on todella ryhdikäs ja ihana päällä. Takin voit tilata TÄÄLTÄ

 

b-funky-black-front

 

Tämä lyhyt pitsitakki on myös niin super hieno <3 Verkkokauppaan on tullut lähes kaikki uutuudet joten ei muuta kun shoppailemaan. Näissä vaatteissa  on se jo  kauan hehkuttamani laatu ja nämä on tehty Suomessa <3 Ihan jokaisella salilla olijalla ei vastaavat kuteet kävele vastaan. Takin voit ostaa itsellesi TÄÄLTÄ

 

IMG_6977

 

Biancaneven osasto oli todella suuri ja upea ja oli hauska tavata sielä myös blogini lukijoita. Usein  siinä käy niin, että moni tunnistaa mut, mutta mää en ketään 🙂 Tää aamu oli siitä hieman mukavampi kuin eilinen, koska kello soitti vasta klo 7.00. Toki mulla oli kainalossa ihan elävä herätyskello, mikä heräsi pikkuisen ennen 🙂 Syötiin rauhassa aamupalaa jonka jälkeen lähdin Cumulukselle hommiin. Tänään siis käytiin taistoa body ja bikini sarjoissa. Mulla oli kaksi laitettavaa. Ihanat naiset Krista ja Susku <3

 

IMG_6983 IMG_7055 IMG_7057

 

Susku kisasi kaksi päivää putkeen, mikä vaatii kilpailijalta paljon. Kokeiltiin myös sekä kiharaa, että suoraa lookkia ja molemmat toimi mielestäni oikein hyvin. Kristalle tehtiin laineikasta kiharaa. Molemmilla tytöillä on todella jalat maassa tämän asian suhteen ja ovat ihmisinäkin loistavia ja ihania  persoonia. Onnittelut molemmille <3

Mutta sitten itse Bikiniin. Tosiaan eilen näin Nicolen kisan, missä oli suurinosa tämän päivän kärki porukkaa kisailemassa. Arvostelulajissa on aina jokaisella se oma silmä millä katsoo ja tässä hieman omaa arviointia 🙂

results12

 

Lyhyen sarjan vei tv:stä tuttu Eevi Teittinen. Eevi oli mukana Fitnesspäiväkirja ohjelmassa. Itse olen aina pitänyt siitä lihaksikkuudesta ja olisin ehkä laittanut ykköseksi Tanja Sundelin, joka on kisannut aiemminkin ja menestynyt loistavasti. Jos vertaa eilisiin Nikolen tuloksiin niin tänään ne heitti taas häränpyllyä sm-kisassa. Paljon on kilpailijoita jotka ovat mulle ihan kokonaan vieraita enkä pysy enään millään perässä kuka on kuka. Uskon, että tässä sarjassa ei ole hirveästi ollut piste eroja.

results23

 

Toiseksi lyhin sarja. Tässä mun oma suosikki oli Linda Paldanius. Hänen lookki eiliseen verrattuna oli myös paljon parempi. Hän on loistava esiintyjä ja hymy ei kyllä hyydy millään. Hänestä oikein paistaa kuinka hän nauttii lavalla olosta. Näistä tytöistä oli myös osa eilen Nicolen kisassa.

 

results32

 

Tämä keskipitkä sarja oli ehkä mielenkiintoisin ja mietin, että missä järjestyksessä nämä likat rankataan. Kisan voitti Sofia Ruusila mikä todella putsas palkintopöydän viikonlopun aikana puhtaaksi. Sofia vei myös overalin bikinissä. Uskon, että hänellä on todella hyvät mahdollisuudet pärjätä kansainvälisissä kilpailuissa maailmalla. WAU

 

results42

 

 

Tämän on sarja minkä olisin rankannut aivan toisin päin. Tottakai mun suosikki oli Susanna ei siitä mihinkään pääse. Pidän myös Jade-Yolandan nukkemaisesta olemuksesta ja upeasta fysiikasta. Milla Kelahaaralla oli eilen mielestäni parempi look ja mutta  oli kyllä lavalla elementissään. Mun top siis oli Susanna, Jade ja Milla.

 

IMG_7001 IMG_7034

 

Tässä on ammattilaisten top 6 ja niinkuin kuvasta näkee lihaksia löytyy. Tuntuu, että Suomessa niistä rokotetaan, mutta maailmalla ilman niitä pärjää.  Mulle ei todellakaan iskenyt mikään kisakuume vaan ihan oikea kuume :). Aina välillä mietinkin, että miten jaksoin sen koko rumban käydä läpi uudestaan ja uudestaan. Oli sielä messut täynnä timmejä mimmejä ja onnittelut kaikille kilpailijoille. Varmasti jokainen on käynyt läpi vaikka sun mitä <3

 

IMG_7022 IMG_7035

 

Meillä oli tosi mukava viikonloppu ystävien luona ja Juuso hauskuutti lapsia tapansa mukaan. Oli aivan ihanaa olla meidän ystävillä yötä täydessä palvelussa. Aina kun tulin ”kotiin” niin sielä oli pöytä koreena. Ens viikolla on syysloma ja meillä on koko viikko ettei tarvitse herätä kelloon. Se tulee todella tarpeeseen.

-UMPPU

 

primebody

10 vastausta artikkeliin “Nordic Fitness Expo 2015 julkkisten juhlaa”

  1. Meno on ihan naurettavaa. Ne jotka voi tuoda lajille julkisuutta ja näkyvyyttä (=tuttuja tv:sta) rankataan paremmin kuin vähemmän tunnetut, mutta paremmassa kunnossa olevat kisaajat. Oikeasti hohhoijaa. -_- Mutta tosiaan Suskun look oli lauantaina upea!! Tänään en ollut kisoja katsomassa mutta kuvien perusteella myös toinen tyyli sopi hänelle 🙂

  2. Nyt tavoite on saada IFBB koko kansan tietoon, ja siinä auttaa ilmeisesti parhaiten julkkikset. Naurettavaa kähmimistähän touhu on ollut jo vuosia, mutta jotenkin tää taas todisti sen. Etenkin se, että tuomarien entinen tuomaristokaveri on kullalla (taas)… puuh.

    Anyway sä loihdit upeat ”effortless” lookit molemmille tytöille. Ei mitään tönkköä lakka kampaus hirvitystä.

  3. Jotenkin naurettavaa että bikinifitnessin kirkkaimmat sijat menee julkkiksille. Olen lajia seuraillut vain somen kautta, enkä näin ollen ole asiantuntija. Onnistunut look on ilmeisesti tärkeä, mutta ei kai sen voimalla voi nousta kovin monen parempikuntoisen ohi finaalikuusikon sisällä?

  4. Susanna oli ihan suvereeni mutta bodymafia on puhunut.. Valitettavaa mutta totta. Mut sulla on jokatapauksessa silmää kuinka tehdään siisti ja toimiva kisalookki joka kruunaa tyttöjen tekemän kovan työn. 🙂 hyvää viikon alkua umppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta