NFE ensimäinen päivä takana

 

Perjantai oli aikamoista haipakkaa ja ohjelmaa oli paljon. Piti pakata koko perheen kamat kasaan ja tietenkin omat ja varmistaa moneen kertaan, että kaikki on mukana. Mulla oli illalla vielä treenit, jotka loppu puol 8 illalla, jonka jälkeen lähdettiin vasta ajamaan Lahteen. Tytöt on reilussa kuukaudessa kehittyneet ihan älyttömästi ja notkeutta on tullut lisää aivan huikeesti. Tälläsiä huikeita venytyksiä me tehdään 🙂

IMG_6948

 

Me saatiin majoittua Lhdessa meidän ystävä perheen luona, mikä helpottaa suunnattomasti, sillä koko perhe on mukana. Mulla oli tänään aamulla herätys klo 4.00 ja ensimäinen kampaus ja meikki alkoi jo 5.00. Laitoin bikini sarjaan Susanna Mustajärven ja look onnistui mielestäni loistavasti. Kuohkea, pehmeä ja huoleton laine 😉 Susanna kilpaili tänään kansainvälisessä  Nicole Wilkins kilpailussa ja pm kilpailuissa, mistä tuli pokaali kotiin. Onnea Susanna <3 Huomennahan homma jatkuu sm-kilpailujen merkeissä

 

IMG_6983

 

Seurattuani silmä kovana Nicole Wilkins bikini skabaa katsomosta jännittäen, voin sanoa, että taso oli kova. Oli maailman mestaria ja Arnold voittajia. Jos vertaan näitä lavalla olleita tyttöjä esim Suomen line-upiin niin lihasmassaa on mielestäni runsaasti enemmän. Suomalaiset pärjäsi kuitenkin  oikein hienosti kovatasoisessa kisassa. Kyllä se nyt vaan niin on, että ei sielä mitään permeyttä haeta vaan kaikki on hyvinkin kireitä ja omaa kunnon vatsapalat ja ne lihakset.

 

 

NFE2015-1642

 

Mainittakkoon tähän väliin, että meillä on jälleen uusi bikini fitness pro Jaana, kuka on ollut aina mun yksi ehdottomista suosikeista. Jaana kyllä korjas koko palkintopöydän tänään. Ensin pohjoismaiden mestaruus ja overall lautanen ja sama setti Nicole Wilkinsissä. Siis aivan mahtavaa <3 Jaana on myös äiti mikä tekee mun mielestä asiasta vieläkin arvostettavamman.

 

 

NFE2015-1751

 

Tämä sarja oli todella kova ja likkoja riitti alussa eliminaatio kierrokselle saakka. Tässä sarjassa on myös mun yksi suosikeista (kuvassa oikealla Karina Skowronska) Hänellä on jotenkin todella kiehtova fysiikka. Näin Karinan ensimäistä kertaa viime vuonna Arnoldeissa hänen vieraillessaan meidän osastolla. Kehitystä siitä on tullut huimasti.

 

NFE2015-1753 palkinnot31

 

Itse en nähnyt muita sarjoja tänään ja voin vaan sanoa kuvien perusteella.Bodya en ehtinyt seuraamaan kovinkaan tarkkaan tänä vuonna, joten siitä ei ole oikein mitään, mutta  vihdoin se tapahtui ja Vertti nappas kultaa shortsissa. Sherko voitti lyhyen sarjan ja mun mielestä pokaalit meni täysin oikeaan osoitteeseen.

 

NFE2015-0946

 

Paljon on kaikissa sarjoissa taso noussut ja enään sillä rantakunnolla ei kyllä ole mitään asiaa lavalle. Kisa jälkeen menin Biancaneven osastolle hengaileen. Olin vähän niinkuin töisää, mutta en kuitenkaan niin virallisesti. Osasto oli aivan huikeen kokoinen ja ihmisiä riitti. Uusi mallisto oli kuumaa kamaa ja samalla vanhaa mallistoa myytin urakalla.

 

IMG_6963 IMG_6965

 

Osastolle oli juuri eilen saapunut uusia korsetteja, joita voi jo ostaa messuilta ja ne tulevat verkkokauppaan piakkoin. Saatavilla on pinkkejä ja sinisiä, mitä voi pitää esillä ja vaikka vaatetuksen päällä. Muistakaa kaikki korsettien käyttäjät myös pestä korsetti. Se on alusvaate siinä missä muutkin 🙂  Oman korsetin voit tilata TÄÄLTÄ Nyt en saa jostain syystä ladattua yhtään enempää kuvia, mutta palataan huomenna <3

 

Aanestyspainike - Lifestyle - Indiedays Blog Awards

 

Ja muistakaa äänestää mun blogia Indiedays blog awardseissa sarjassa Lifie <3 äänestykseen pääset TÄÄLTÄ

-UMPPU

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “NFE ensimäinen päivä takana”

  1. Susannan look oli todella upea! Juuri tuollaiset hiukset halauisin osata tehdä itse itselleni! 😀 Olet jo varmaan tehnyt samantyyppisiä postauksia aiheesta, mutta esitän toivepostauksena ”näin teet samanlaiset kiharat kuin Suskulla” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta