Fitness Expo 2015 täältä tullaan

 

 

Tänään on tarkoitus lähteä Lahteen ja päämääränä on Suomen suurin Fitness tapahtuma eli Fitness Expo 2015. Kyseisessä tapahtumassa on tullut oltua jo kolme vuotta putkeen, joten kai sitä voi jo kutsua traditioksi. On mielenkiintoista nähdä kuka tulee keräämään sen kirkkaimman ja kuka mahtaa haalia ammattilaiskortin kilpailun yhteydessä järjestettävässä kansaisnvälisessä kilpailussa. Samallahan on myös PM-kilpailut ja sm-kisan jokaisen sarjan voittaja saa MM-edustuspaikan. Kovat on panokset ja epäonnistumisen varaa ei ole, jos haluaa menestyä.

IMG_9194
Kuva mun ensimäisistä kilpailuista v. 2012 fitness classic

 

Mietin asioita paljonkin näin jälkeenpäin ja tiedän itse, että olen tehnyt monta virhettä ja välillä haukkunut ns. väärää puuta kun olen kokenut epäonnistumisen. Totuushan on se, että jos olet kunnossa niin kyllä se huomataan. Tilanne on kuitenkin kaikille tasapuolinen oli valot minkälaiset tahansa, tai tuomaristo. Voin sanoa, että kenenkään menestys tuskin tulee jäämään kiinni liian tummasta meikkivoiteesta, tai väärän värisestä huulipunasta 😉  😉 Lookkin on hyvä panostaa ja usein vasta lavalla sen huomaa mitä voi parantaa, mutta en silti jaksa uskoa, että se kymmeniä sijoja ketään tiputtaa jos muuten paketti on kunnossa.

 

IMG_3244
Fitness Expo 2013

 

Ainut millä on varmasti merkitystä, jos esim bikinissä on vaikka siili tukka. Samoin osa tuomareista laittaa heti huonoille sijoille jos iho on täyteen hakattu tatuointeja. Varsinkin Bikinifitness on samalla kauneuskilpailu. Karusti sanottuna kukaanhan ei naamalleen mitään voi 🙂 Toiset vain on säteilevämpiä kuin toiset ja saattavat sillä esiintymisellään valloittaa tuomarit. Joku saattaa vain olemuksellaan pompata muiden joukosta esille ja usein ne ”hiljaiset hiiret” vain tuppaa jäämään muiden varjoon.

Kun kilpailet niin samalla elät ja hengität vain ja ainoastaan fitnestä. Harva näkee tai  kuulee mitään muuta. Kilpailuihin osallistuminen on todella pitkä projekti ja monilla jopa vuosien työ. Vuosien työ huipentuu kilpailuihin ja jos sieltä ei tule sitä haluttua sijotusta ja on yhtään kilpailuhenkinen niin totta hitossa pettymys on todella suuri. Mulla oli ainakin itse hyvin vaikeaa käsitellä sitä tyhjiöö yhden floppi kisa jälkeen, mikä  jäi ja tajusin vasta viikkojen jälkeen, että enhän mää ollut ollut ollenkaan kunnossa. Osalla ei kantti kestä ja fitnes ura jää kananlennoksi ja loppuu siihen yhteen epäonnistumiseen. Muistan kuinka mun piti kerätä itseni moneen kertaan epäonnistumisen jälkeen kasaan. Huvittavinta oli huomata lajin ympärillä olevat ”ystävät” jotka oli ennen kannustanut sua eteenpäin hylkäsi sut ja nyt sanoivatkin, että ei susta oo siihen ja tää surullisen kuuluisa lause: ei sun pää kestä.

IMG_3673 IMG_3680 IMG_3766

 

Fitness Expo 2013 oli mun paras kisa vaikka kilpailinkin sen kuumeessa. Mun mielestä jokaisen kilpailijan kuuluisi kokea tappio, sillä se vahvistaa ja kasvattaa kilpailijasta vahvemman. Usein ensikertalaisista huomaa, että he kilpailevat ensimäistä kertaa. Tunnusmerkkejä on lauseet: elän mun elämäni onnellisinta aikaa, miksei saa tehdä sitä mitä rakastaa, fitneskö muka ei ole terveellistä. Miksi kenenkään tarvitsee todistella muille omia valintojaan? Otetaan hirveetä pulttia kokoajan ja stressataan aivan typeristä asioista.

Harva varsinkaan puhdas nais kilpailija saa hirveästi lyhyessä ajassa kehitystä aikaan. Jos kilpailuissa ei tule menestystä usein vaihdetaan valmentajaa ja ”pistetään seuraavan kanssa kutos vaihde silmään”… Harvalla se auttaa yhtään mitään. Syy voi olla ihan vaikka vaan rakenteellinen. Myös moni bikini kilpailija puolustelee huonoa sijoitustansa liiallisella lihasmassalla ja vaihtaa lajia bodyyn…. Tässä on ihan muutama kilpailija vain onnistunut. omasta mielestäni en ole nähnyt Suomessa yhtään liian lihaksikasta bikinikilpailijaa ja jos miettisin vaikka omalla kohdallani, että olisin vaihtanut sarjaa niin olisin saanut aika monta vuotta siinä välissä bodata.

IMG_8155

Omalle peilikuvalle sokeutuu aivan täysin ja usein oletetaan, että olet jotenkin etuoikeutettu koska oot dieetillä… Moni vaatii mitä ihmeellisimpiä asioita lähimmäisiltään ja kaikki pistetään dieetin piikkiin. Mitä kauemmin kisaat sitä rennommaksi usein tulee.

Kilpailuihin pitää valmistautua henkisellä puolella todella hyvin. Sun on mietittävä etukäteen miltä susta tuntuu mikäkin, tapahtui kisassa mitä tahansa. Itse voin näin jälkikäteen sanoa, että usein syy oli vain minussa. En ole tehnyt tarpeeksi kovaa, tarpeeksi kauaa. Jotkut jopa hakee epäonnistumisen syytä kampaajasta  ;). Ei nähdä sitä todellisuutta, että joku muu on vaan parempi, tai että jollain muulla on joitain ominaisuuksia, mitä sinulla ei ole. Lavalla arvostellaan kuitenkin se kokonaisuus ja koko paketin pitää olla kunnossa. Tuomarit varmasti osaavat hommansa ja ovat sitä hommaa tehneet. Sinne on myös tullut paljon uusia tuomareita. Kukaan heistä ei voi yksin nostaa ketään ylitse muiden, sillä matalin ja korkein pistemäärä tippuu pelistä pois. Valitettavaa on se että se syyllinen löytyy lähes aina sieltä peilistä.

IMG_9056 IMG_9060 IMG_9072 IMG_9413 IMG_9410 IMG_9411

 

Jos vielä nousisin joku päivä lavalle tekisin monta asiaa toisin. Tekisin nii, että kaikki olisivat optimaalisesti ja omat asiat olisi täysin balanssissa. En tiedä olisko mun rakenteella koskaan mahdollisuutta menestyä esimerkiksi ammattilaistasolle jos keskittäisin kaiken energian pelkkään lajiin vaikka useamman vuoden ajan ,mikä kuulostaa tällä hetkellä todella hullulta. En silti koskaan kadu kilpaileeni bikinifitneksessä ja lajia on silti osan kilpailijoista kohdalla mielenkiintoista seurata ja katsoa kuinka intohimoisesti joku tekee jotain asiaa. Suomi on menestynyt mahtavasti maailmalla.

En tiedä miks, mutta mua jotenkin kovasti jännittää viikonloppu ja kilpailut kilpailijoiden puolesta. kai mulla on vielä hormoonit niin sekaisin, että varmasti TAAS poraan katsomossa, vaikkei sinänsä ole mitään syytä. Mulla tuppa mennä tunteisiin nää jutut.

 

Mutta kaikki Expo messuille tulevat tulkaa moikkan mua Biancaneven osastolle, missä mahdollisesti olen. Tässä videopätkä mistä näkee uuden malliston vaatteet, mitkä tulee messuille myyntiin ja sen jälkeen verkkokauppaan. Verkkokauppaan pääset TÄÄLTÄ ja muistathan hyödyntää koodin ADTBFIT millä saat -10% B-fit malliston tuotteista.

Myynnissä on myös Esbeltin korsetit mihin olen täysin hurahtanut. Uskon, että tämä on yksi syy siihen, että olen palautunut todella hyvin synnytyksestä. Jos ajatellaan, että se mun normaali paino olisi siinä n.55 kg ja viimeinen paino raskaana oli 80kg niin tässä on jo hyvää vauhtia saatu tiputettua kiloja ja ollaan jo melkein siinä -20kg… Mun vatsa oli valtava ja sen palautumisessa tulee vielä kestämään. Esbelt on loistava myös siinä, että saat oikeas mallista muotoa vartaloon.

IMG_7283 IMG_7284 IMG_7285

 

Kerron ja autan myös mielelläni Esbelttiin liittyvissä asioissa osastolla, mutta tässä muutama kuva kertomaan enemmän kuin tuhat sanaa. Korsettia en vaihtaisi mihinkään ja sitä on nyt myös saatavilla nudena. Oman korsetin voit tilata TÄÄLTÄ Korsetti on auttanut omalla kohdallani ihan mielettömästi raskaudesta palautumiseen. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille. Korsetti korostaa parhaita puoliasi ja tämä on loistava ryhdin kohottaja.

Nähdään messuilla <3

Aanestyspainike - Lifestyle - Indiedays Blog Awards

Mun blogi on myös ehdolla Indiedays Blog Awardseissa LIFE sarjassa,  joten käykää ihmeessä äänestämässä <3 Äänestykseen pääset TÄÄLTÄ kirjoita kenttään PRIMEBODY <3

-Umppu

primebody

10 vastausta artikkeliin “Fitness Expo 2015 täältä tullaan”

 1. Mä olisin tosi mielelläni lähtenyt tsekkaan tätä meininkiä mut kokopäivän työvuoro napsahti huomiselle. Pidä hauskaa, kivaa viikonloppua muutenkin!

  • Mulla on itelläni nyt tällä hetkellä käytössä s, koska vatsan iho on vielä löllöä. onkon sulla itsellä synnytys takana vai muuten vaan? Jos olet synnyttänyt niin suosittelen isompaa kokoa eli s

 2. Hei. Kovasti kiinnostaisi hankkia korsetti, mutta osaatko sanoa miten suunniteltu sektio vaikuttaa korsetin käyttöön?Sektio siis vasta edessäpäin:)

  • En usko, että siitä on mitään haittaa, kunnes haava on vain kunnolla parantunut.

 3. Olen odottanut messuja myös tuon korsetin takia, jotta pääsisi sovittamaan. Toivottavasti niitä vielä löytyy sunnuntaina 🙂 Nähdään messuilla!

 4. Sä olet aivan ihana! Oon pidemmän aikaa aina palannut lueskelemaan sun juttuja ja parasta on, että oot niin aito nainen. Mä sain lapsen 6kk sitten ja kuvittelin että ihan viimeistään tässä vaiheessa olisin jo takasin omissa mitoissani. Vielä mitä! Kiloakaan ei oo lähtenyt kun synnäriltä palasin, ei vaikka tekis mitä. Musta on IHANAA nähdä sun kuvia ja lukea korsettivinkkejä. Mua helpottaa ajatella että on olemassa sellasiakin jotka ajattelee, että kropalle pitää antaa aikaa ja itelle olla armollinen. Niin usein kun asiasta jotain sanoo kuulee että ”mut pitäskö sun sit vaa juosta pidempää lenkkii” tai et ”kyl mul ainaki imetys vei ihan kaiken, olin niinku liian laiha”. On kiva tietää että jossain joku käy tätä samaa läpi.

  Kiitos.

  Ps. Korsetti voi olla ongelmallinen jos painaa vatsaa sektiohaavan päälle. Ainakin itellä alkaa jossain vaiheessa särkeä.

 5. Hei, mitäs kokoa suosittelisit korsetille, normaalisti vaatekoko S, vyötärö 68cm. En ole synnyttänyt, tavoitteena pientä vyötärönmuokkausta ja ryhdin parantamista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta