Stressinsietokykyä koetellaan

Sisältää kaupallisia linkkejä

 

No niin…. tänään  alkaa uus viikko ja uudet kujeet 🙂 Viikonloppu on ollut aika täynnä ohjelmaa.. On mahtunut työpäiviä, yllätys synttäreitä, lastenhoitoo ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Juuso lähti eilen viikonsi armeijaan  kertaan, mikä tuo pikku lisämausteen tulevaan viikkoon.. Mun elämä on välillä hieman haasteellista, mutta kun elää päivä keralla niin kaikesta selviää.. Mun onni on aivan mahtava tukiverkko, josta kehut tänään menee appi vanhemmille. Heiltä järjesty eilen lastenhoitoa, pyörällä polkemisen opettelua ja kun pääsin  eilen töistä sain istua valmiiseen pöytään <3 Tämä on nimenomaan sitä arjen luksusta. Unohtamatta omia vanhempiani <3

IMG_6774 IMG_6779 IMG_6788

Siskon tyttö Kerttu on aivan mahtava pakkaus ja kova hoitaan vauvaa.

Nukuttiin viime yö kaikki samassa sängyssä ja illalla pidettii Vilin kanssa byjamabileet 🙂 JVG ja Antti Tuisku pauhas täysillä ja tehtiin kuperkeikkoja sängyssä. Muuten hyvä, mutta multa meinas lähtee taju hahaha 🙂 Nukuttiin oikein levollinen yö ja aamulla kun Vili lähti kouluun niin me suunnattiin Vivianin kanssa Radio kirppikselle (pöytä 15). Ilokseni huomasin, että mun pöytä oli melkein tyhjä. Onneksi oli mukana lisää tavaraa ja tänään aion vielä hieman penkoa kaappeja, että saa taas kaiken ylimääräisen rojun pois (Miamin matka mielessä 😉 )

 

IMG_6801

 

Mun lapseni on löytänyt kädet mitä se lutkuttaa kun viimeistä päivää.. En tiedä voiko vielä olla hampaita tulossa, mutta kuolaa valuu niin maan ………… Jos joku tarvitsee arjen hallintaan jotain vinkkejä  btw niin täältä voi kysellä, koska tuntuu, että oon siinä jo aivan mestari… Tällä viikolla olis Vivianin neuvola, Vilin hammaslääkäri, vähän kirppispöydän siivousta, töissä asikasiltaa, parit omat treenit, Vilin säbä että tekemisen puutetta ei ainakaan ole 🙂 … Viikonloppu huipentuu Lahden Fitness Expoille.

Meidän tuttava perhe ja meidän ihana pikku prinsessa kummityttö asuu Lahdessa ja yövymme heidän luona. Mulla on kaksi kilpailijaa kenet laitan bikini fitnekseen ja eilen suunnittelin heille tulevia Lookkeja. Jännitän jo kovasti tyttöjen puolesta, kuinka käy.  Ullan salonkin matkaa siis viikonlopuksi Lahteen.

IMG_6381

 

Mut löytää sieltä myös Biancaneven osastolta, minne menen Todennäköisesti molempina päivinä hetkeksi. Tulkaapa siis kaikki moikkaamaan. Fitness Expoilla julkaistaan myös syksyn uusi mallisto, joka on niin upee <3 Pitsiä ja bligiä luvassa. Yllä olavassa kuvassa pieni maistiainen.

 

b-fast-leopard-front

 

Ja siis katsokaa mikä uutuus on tullut myyntiin verkkokauppaan <3 Siis OMG ja LOL ja mitä kaikkee näitä on. Oon aina rakastanut eläinkuoseja ja tää Leopardi on ollut mun suosikki aina. Ei oo häpee olla nopee ja tilata oma takki TÄÄLTÄ  ja kun käytät tätä kOODIA ADTBFIT saat -10% B-fit malliston tuotteista. Mulla on oikeastaan ainoastaan Biancaneven urheilu vaatteita ja syystä, että ne kestää ja on kotimaisia. Vaatteet voi pestä huoletta koneessa pelkäämättä, että niistä lähtee väri tai että ne venähtäisi.

b-fast-cherry-front

Nyt on myös verrkokaupasta saatavilla tämä kirsikka takki. Takkiin pääset TÄÄLTÄ. Multa löytyy itseltäni tämä ja aina kun sen pukee päälle tulee hymy kasvoille <3. Panostakaa laatuun ja kotimaisuuteen, sillä löyhän ei ole varaa ostaa halpaa vai mten se sananlasku meni. Verkkokaupassa on myös paljon tuotteita ALESSA

 

Verkkokaupassa on muuten uutuutena chat palvelu, mistä voi kysyä neuvoa esimerkiksi kokojen valinnassa.

-Syys terkuin Umps

primebody

5 vastausta artikkeliin “Stressinsietokykyä koetellaan”

  1. Meillä kans Mila kuolaa ihan hirveesti ja nyrkki niin syvällä suussa, et välillä alkaa kakomaan. Tänää kurkkasin suuhun ni hampaat taitaa pikkuhiljaa olla tulossa. Tosin en tienny et niitä näin aikasin (reilu 2kk) tulee!

  2. Katsoin vasta tänään teidän toisenlaiset äidit jakson. Siis vau Umppu! Oot ihan uskomattoman empaattiselta, mukavalta ja helpostilähetyttävältä vaikuttava ihminen. Välillä blogia lukiessa oon saanut ihan eri kuvan susta. Todellakin osoitus siitä, ettei blogin kautta välity koko totuus.

    Kaikkea ihanaa teidän perheelle tulevaan talveen!

  3. Moikka. Satuin katsomaan jaksosi tv:stä eilen. Ja oli ihan pakko etsiä blogisi ja tulla kertomaan miten hyvälle mielellä asennoitumisesi raskauden jälkeiseen palautumiseen sai minut. Olen pienen pojan äiti ja palannut salitreenin pariin pojan ollessa 5viikon ikäinen. Hirveän työn ja tuskan jälkeen sain pikavauhtia pudotettua raskauskilot ja vielä hoidettua vauvan siinä samalla. Oli niin virkistävää kuulla sinun mielipiteesi raskaudesta palautumiseen. Ja tajuta että seuraavan lapsen kohdalla olen yhtä viisas kun sinä ja otan iisisi. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta