Huh huh mikä päivä

Sisältää kaupallisia linkkejä

42905

 

Välillä tuntuu, että sitä joutuu repeen liian moneen paikkaan, mutta mikäs siinä jos homma on mielekästä. Sain ohjelman myötä ihan mielettömästi palautetta ja oikeastaan vain positiivista, toki keskustelupalstat on aina asia erikseen, mutta ne ei mua oikeastaan edes kiinnosta. Positiivinen palaute on aina ihanaa kuulla <3

Tähän viikonloppuun mahtuu kahdet synttärit (Vilin) ja yhdet nimenantojuhlat, tuparit  ja vielä työpäivä 🙂 Päätin jo vuosi sitten, että nämä oli viimeiset kaveri synttärit mitkä meidän kotona vietettiin. Tampereella on sellainen paikka kun tiedekerho  missä juhlimme niitä  tänä vuonna. Paikka oli aivan loistava ja vieraat sekä itse sankari viihtyi. Kymmenessä pojassa on aikamoinen homma, mutta vetäjä osasi puhua poikien kieltä ja sai koko ryhmän handlattua aivan loistavasti, mihin en olisi itse todellakaan pystynyt 🙂

IMG_6521 IMG_6526 IMG_6530 IMG_6533 IMG_6547

 

Oon koittant puunata tässä samalla  kotia ja edessä on vielä mun vahvin osuus eli  leipominen, jossa oon rehellisesti sanottuna aivan paska 🙂 Kun tää viikonloppu on ohi niin kaikki taas helpottaa huomattavasti ja ens viikon pyhitän levolle 🙂

 

IMG_7936
Minä ja Egle

Kirsikka vaatteet:

Housut TÄÄLTÄ btw ne on nyt alessa

Toppi TÄÄLTÄ mikä on myös alessa

Kietaisuneule TÄÄLTÄ

 

Fiilistelen täällä vuoden takaista Madridin reissua Arnoldeissa, sillä kisat on juuri meneillään paraikaa ja muistot tulivat mieleeni. Se oli myös reissu jonka jälkeen aloin odottamaan Viviania… kuulostipas kornilta hahaha.  Suomelle on tullut jo hienosti menestystä kilpailuissa ja vielä on osa kilpailematta. Oli kyllä mahtava reissu ja olisi joskus vielä joskus hieno päästä kilpailuja katsomaan. Ainoana ongelmana tuli yllätyksenä, että paikalliset eivät puhu sanaakaan Englantia ja minä en tietenkään puhunut Espanjaa 🙂

IMG_7963
Sielä oli jos jonkinmoista vonkaletta ja tunsin välillä oloni hyvin pieneksi 🙂 Jotenkin nyt vaan on taas hienoa kun voi kohta itsekkin taas urheilla, niin fiilistellä tapahtumia ja kilpailuita. Voin myös vihdosta viimein pukea itsekkin treenivaatteita päälle 🙂 Mun ehdottomat ja oikeastaan ainoat treenivaatteet on Biancaneveltä 

Miksi? Biancaneve on Suomalainen firma mikä valmistaa mielestäni laadukkaimmat, yksilöllisimmät, uniikit treenivaatteet, niin materiaaleiltaan ja muodoiltaan. Housuissa on ihana vyötärö, minkä saa nostettua korkealle, eikä tarvitse pelätä , että vako vilkkuu tai että makkarat tursuaa 🙂 Vaatteiden leikkaukset tuovat sinun parhaat puolet esiin 🙂 Itse käytän vaatteista yleensä kokoa xs tai s. Toki raskaana ollessani minulla oli vaatteita kokoa M. Vaatteet vastaa hyvin normaalia vaatekokoa mitä yleensäkkin käytän. XS-koosta ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että se olisi niin pieni, ettei mahtuisi päälle 🙂

IMG_8035Pipot:

Bfit TÄÄLTÄ

Biancaneve TÄÄLTÄ
IMG_8138Huomenna Kilpailee  Arnoldeissa mun ehdoton suosikki Kille, joka lähtee ilmeisemmin kirkastamaan mitalliaan. Viimevuonna tuli hopeaa, joten ainakin itse pidän peukut pystyssä ja toivon Killelle menestystä. Suomalaiset on viime vuosina menestyneet hyvin maailmalla ja pikkuhiljaa niitä ammattilaiskortteja tulee kotimaahankin.

Leopardi housut TÄÄLTÄ jotka on myös alessa

Leopardi toppi TÄÄLTÄ mikä on myös alessa

Biancaneven vaatteissa on mukana pala luxusta ja  pakko myöntää, että sen verran pinnallinen treenaaja oon, että kuteet pitää olla kunnossa ja niiden pitää myös olla sellaisia, ettei niitä tarvitse korjata ja nykiä kokoajan. Mulla ainakin  vaatteet vaikuttaa myös  treeni fiilikseen.

IMG_5453

Tämä takki  on ehkä kaunein urheiluvaate mitä olen koskaan nähnyt, mikä ei tuu kuvassa ihan oikeuksiinsa.

Takki löytyy TÄÄLTÄ

Vaatteet ovat laadukkaita ja niissä käytetään aitoja swarovskin kristalleja. Biancanevellä löytyy myös ainoana suomessa strassikone, mikä kiinnittä kivet vaatteisiin niin, että ne voi pestä myös pesukoneessa. Nyt Biancanevellä on myös ALE käynnissä joten ei muuta kun shoppaileen. Myös  treenivaatteissa laatu korvaa määrän <3

Vuodessa julkaistaan aina kaksi mallistoa ja tämä uusin tuleva on ehdottomasti mun suosikki, josta hieman maistiaisia, luvassa siis mustaa pitsiä <3

IMG_6469

Nyt on aika painua pehkuihin, sillä mutsia todellakin väsyttää -Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Huh huh mikä päivä”

  1. Hei! Ihan ensimmäistä kertaa tulin tänne katsomaan blogiasi, kun näin Toisenlaiset äidit -jaksosi telkusta. Oli niin hyvä jakso, että piti tulla oikein kurkkaamaan minkäslainen tämä Umppu oikein on teksteissään. No jotenkin meni varmaan yli puolen tuntia, kun en malttanut lopettaa täällä lukemista. Aika hyvää settiä siis! Mä en voi muuta todeta, kuin että olen tismalleen samaa mieltä kaikesta ainakin mitä ehdin lukea, siis täysin. Siltikin, vaikka elämäntilanteemme on aika lailla erilainen, siinä on silti paljon samaakin. (olen äiti ja yrittäjä). Äärimmäisen hienoa oli lukea kommenttisi hallituksen kaavailemista leikkauksista ja olit linkittänyt saman bloginkin tänne , kuin minäkin somessa.

    Oikein hyvää, antoisaa, ja reipasta syksyn jatkoa sulle – ja koko perheellenne.

  2. Katsoin vasta tänään jaksonne Ruutu.fi:stä ja siitä jäi todella hyvä mieli. Vaikutatte perheenä tasapainoiselta ja onnelliselta. Sinulla ja teillä on arvot kohdillaan. Tsemppiä arkeen! <3

  3. Hei Umppu, näin sut telkkarissa, ihana olet 🙂 Olet nin jalat maassa, mikä on mahtavaa, sillä nykyään ollaan niin ehdottomia joka asian suhteen ja lietsotaan hysteriaa joka asiasta. Paras kommentti oli se makaroonilaatikosta, just hyvä, hihi. Ai niin, vollotin ihan kunnolla kun näytettiin tyttäresi syntymä, raskaushormonit tekee kepposet. Itsellä h-hetki käsillä tässä kuukauden sisään. Hyvää jatkoa koko perheelle! T: Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta