Huomenna on se hetki

sisältää kaupallisia linkkejä

 

Fitness kausi on korkattu. Olen ollut kolme vuotta putkeen ollut,  joko katsomassa tai kilpailemmassa Jyväskylän karsinnoissa. Tänä vuonna oli ensimäinen kerta, kun en ollut paikalla ja ehkä ensimäine vuosi kun mua ei juuri kiinnostanutkaan olla paikalla. Muutaman kisailijan taivalta oon seurannut IG:stä, mutta siihen se sitten oikeastaan jäikin. Kuvista on vaikea sanoa ihan todellista kuvaa, minkä näet sieltä katsomosta. Onnitelut kaikille kilpailijoille.

Huomaan todellakin, että vanha ei enää jaksa, sillä tuntuu, että pikkuhiljaa alan olemaan elävien kirjoissa häiden jälkeen. En koskaan valvo 12:sta pidempään niin ihan jo pelkää se valvominen syö voimia ja jalat on kipeät tanssimisesta ja korvat on edelleen lukossa bändin soitosta 🙂

Huomenna on se hetki, kun telkkarissa tärähtää Toisenlaiset äidit ja meidän jakso. Moni on sen jo katsonut etukäteen Ruutu+ palvelusta ja oonkin saanut todella paljon positiivista palautetta jaksosta. Vaikka blogin kirjoittaminen on tietyllä tapaa raotus omaan elämään on tuleva jakso jotain vielä enemmän. Tekstit voi tulkita niin monella eri tapaa verraatuna puheesen.

IMG_5510 IMG_5499 juttukuva_umppu_tk_17815_503_vi

 

On todella outoa nähdä oman jakson mainos televisiosta, mikä on nyt viikon verran  sielä pyörinyt. Toivon itse, että voin jaksollani antaa vertaistukea muille yrittäjä-äideille ja myös antamaan toisenlaista näkökulmaa niille ihmisille, jotka tuomitsevat töissä käyvät äidit. Kaikki tekee omat valintansa ja toimii niin miten oma elämä antaa myöden. Olen aina ollut hyvin itsenäinen ihminen ja tottunut tulemaan toimeen omillani. En voisi koskaan kuvitella itse olevani kotona toisen siivellä elätettävänä, sillä olen aina halunnut oman uran.

Valehtelisin jos väittäisin etteikö tämän hetkinen elämäntilanteeni ole raskasta. Mun on myös varauduttava kokoajan siihen, että tilanne muuttuu ja miettiä varasuunnitelmat valmiiksi. Asioita helpottaa paljon, kun en täys imetä, jolloin vauva voi olla isänsä kanssa  kotona silloin kun itse olen töissä. Huomaan itsessäni sen, että haluan olla paljon kotona, eikä mua huvita lähteä kaupungille pyörimään, mitä tein taas paljon Vilin ollessa vauva. Pystyn myös tekemään töitä paljon koneella kotoa käsin, mikä helpottaa suunnattomasti asioita. Myöskin se asia on muuttunut Vilin ollessa vauva, että mulla ei ollut silloin omaa yritystä.

IMG_6405

 

Vaatteet House of Brandon: Minne on tullut taas lisää mkeita takkeja

Takki TÄÄLTÄ

Liivi TÄÄLTÄ

 

IMG_6397 IMG_6406

 

Meillä on tulevana viikonloppuna nimenanojuhlat ja kohta vauva onkin jo 3kk ja mää saan alkaa taas treenaan <3 Toki lenkillä oon käynyt, mutta kävellen. Jospa tää mutsi saataisiin taas kuntoon? Kohta on myös Suomen suurin Fitness tapahtuma Fitness Expo minne menen kampaajan roolissa. Laitan vain kaksi kilpailijaa, koska tilanne itselläni on hieman haastava. Saamme onneksi  majoittua ystävä perheellä Lahdessa ja saan hieman lastenhoitoapua, mutta kilpailut alkavat osalla niin julmetun aikaisin, että ei siinä montaa ehdi laittamaan. Biancaneven osasto löytyy myös messuilta ja sinne on tulossa kaikkea aivan super ihanaa uutta.

Nää mun suosikit Leopardit on muuten nyt BTW alessa, sillä tehdään tilaa uusien tulokkaiden tilalle. Housuihin pääset TÄÄLTÄ Nämä on ollut mun aivan ehdottomat suosikit, joita voin taas kohta pitää. Rakastan Biancaneven vaatteita, siksi koska ne ovat niin laadukkaita. Nämäkin housut on pesty miljoona kertaa ja näyttävät aivan kuin uusilta.

2310

IMG_7886

 

Alesta löytyy myös Seeprahousut

Kirsikat

ja Abstract kuosilla olevat
IMG_6381

 

Ja tässä on hieman esimakua tulevasta. En malta odottaa, että mallisto julkaistaan. Kerrankin urheiluvaate, mitä voi käyttää myös vapaa-ajalla niin, ettei se heti näytä ”jumppa” vaattelta. Haluan ehdottomasti tämän koko malliston itselleni, koska olen aivan hulluna pitsiin ja se on lähes aina trendikäs <3, mutta siis nämä pitsi ihanuudet tulevat myyntiin Fitness Expossa.

Mää lähdenkin tästä jalkahoitoon <3

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Huomenna on se hetki”

  1. Hei 🙂 olen yksi pidempiaikainenkin blogisi seuraaja, katsoin juuri Ruutu+ jaksosi ja halusin kommentoida nyt, miten rakastava kuva Teidän perheestänne välittyi. Olin myös hämmästynyt, miten tavallinen perhe olette ja kuinka rauhallinen olet ihmisenä. Olen saanut ihan eri kuvan blogisi välityksellä, tapasi kirjoittaa on provosoiva ja kärkäs. Hienoa on, miten olet rohkeasti juuri sitä, mitä olet.

    • Se tässä bloggaamisessa usein onkin että ihmiset ymmärtää usein asiat aivan toisin kunka niitä tarkoitetaan 🙂

  2. Katsoin juuri toisenlaiset äidit ohjelman ja teidän jakson. Pakko tulla kommentoimaan, koska liikutuin niin kovasti! Olen seurannut blogiasi ehkä n. vuoden. Teidän perhe näytti niin rakkauden täyteiseltä ja ihanan tavalliselta. Katosessani ohjelmaa välillä nauroin ja välillä itkin. Vili on niin ihana ja reippaan oloinen!! Ja sinä olet todella kaunis äiti! Kaikkea hyvää perheellenne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta