Ole itsellesi rehellinen

 

Varsinkin blogeissa törmää lähes päivittäin tai silloin kun niitä lueskelen puolustuskirjoituksiin. Nyt esimerkiksi kun kilpailukausi alkaa fitneksessä on joka toisella otsikkona fitneskö muka ei ole terveellistä. Edelleen oma mielipiteeni on se, että terveellinen ruokavalio yhdistettynä monipuoliseen liikuntaan on aivan helvetin terveellistä, mutta kun siirrytään kilpaurheilutasolle se on jotain aivan muuta, koska kaikki viedään äärimmilleen, esimerkiksi ruokavalio. Toki voit tehdä niistä taidetta ja saada näyttämään ne vaikka kuinka houkuttavilta annoksilta, vaikka totuus on se, että vedät sitä ”pissalta” haisevaa kalaa muovipurkista todennäköisesti vielä julkisissa ja jos saat yhdenkin mulkaisevan katseen sanot: et hei mä oon dieetillä 🙂

 

IMG_7580

Uskon että samassa asiassa myös, että  kokemus tuo kilpailijoille erilaista näkökantaa ja ehkä sen  yhden kilpailun jälkeen ei ehkä kannata esittää olevansa ammattilainen, sillä kaikilla se eka reissu yleensä menee kuin junan vessa. Miksi sitten sitä omaa tekemistä pitää puolustella, vaikka totuus on  joskus jotain ihan muuta? Hulluinta musta siinä on silkka valehtelu ja ehkä samalla uskottelu itselleen, toki voin olla myös väärässä. Jotenkin itseäni huvittaa ne: aah nää munan valkuaiset on niin taivaallisia kun maustoin ne tänään currymausteella pippurin sijaan. Kilpailudieetti ruoka on välillä hyvinkin askeettista, eikä se loppumetreillä ole kovinkaan monipuolista.

Monilla kilpailijoilla myös vielä tässä vaiheessa leikki jää kesken ja usein syy on siinä , että se kroppa ei toiminutkaan samalla tavalla kun ensimäisellä kerralla ja huomataan että ei voi käyttääkkään sanontaa ”lajin helppous viehättää”. Usko omaan tekemiseen alkaa loppumaan ja kunto on kaukana siitä missä lavalla pitäisi olla. Tulee epäusko. Lause: haluan tuoda lavalle parhaan version minusta ei nyt mennytkään niin kuin oltiin suunniteltu. Jotenkin arvostan ihmisissä rehellisyyttä ja rohkeutta sanoa tosiasiat ja ehkä suurimpana myöntää ne itselleen. Samoten lause: Mitä tuomarit hakee niin mun mielestä ne ei hae mitään vaan sielä on oltava kunnossa. Osa luo somen kautta itselleen ihan järkytävät paineet uhoamalla ja hypettämällä, mikä  saattaa vaikuttaakin omaan tekemiseen negatiivisesti. Joskus se hiljainen tekeminen on se paras vaihtoehto.

Törmäsin tälläiseen juttuun somessa mikä kannattaisi kaikkien käydä läpi:

11 asiaa joita sinun ei tarvitse tehdä:

 1. Sinun ei tarvitse perustella elämäntilannettasi.
 2. Sinun ei tarvitse perustella prioriteettejasi.
 3. Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi, ellet ole pahoillasi.
 4. Sinun ei tarvitse perustella, miksi haluat olla yksin.
 5. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä muiden henkilökohtaisista näkemyksistä.
 6. Sinun ei tarvitse sanoa kyllä.
 7. Sinun ei tarvitse perustella ulkonäköäsi.
 8. Sinun ei tarvitse perustella ruokavaliotasi.
 9. Sinun ei tarvitse perustella uraasi tai vapaa-aikaasi koskevia valintoja.
 10. Sinun ei tarvitse perustella uskontoasi tai poliittista kantaasi.
 11. Sinun ei tarvitse perustella parisuhteesi tilannetta.

Itse käytän tätä elämässäni jatkuvasti ja oikeastaan kaikki asiat kolahti. Tosiaan kenenkään ei tarvitse tehdä näitä asioita, mutta myöskään en ymmärrä että näistä asioista tarvitsee valehdella tai keksiä rilaisia syitä selittääkseen valintoja muille. . Jokaisen kannattaisi lukaista läpi ja ymmärtää, että me todella olemme erilaisia ihmisiä.

IMG_5558

 

Eilen oltiin serkkuni häissä ja tämä oli ensimäinen kerta kun Vivian oli yön hoidossa. Se on helppo jättää kun ei oo mitään ongelmia ja yötkin se nukkuu heräämättä. Häät oli kyllä oikein onnistuneet kaikinpuolin ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa sukulaisia (mullahan siis on vain 2 serkkua). Hieman tuli hoppu kun mulla oli kamala vaatekriisi, kun mitkään mekot ei mahdu vielä päälle tai tursuan niistä yli ja taidettiin olla 2 minuutta ennen kirkossa kun vihkiminen alkoi.  Lisäksi huomasin, että turha laittaa vielä korkkareita, sillä selvisin niillä pelkän kirkon 🙂

niin ja terkkuja Sinikalle 🙂

IMG_6312
Mun tekemä kampaus
IMG_6322
Äiti ja tyttäret
IMG_6332
sisarukset

IMG_6315 IMG_6339

 

Häät veny pikkutunneille asti ja piipahdettiin vielä baarissa. Pakko vaan sanoa, että se oli jotain aivan kamalaa…. Mulla oli tietenkin jo balleriinat jalassa ja kun oon niin lyhyt niin näin vaan ihmisten rintakehiä. Baari oli aivan julmetun täynnä ja se oli kuin Ruotsinlaiva maan päällä. Ihmiset tönii ja juomia lentelee pitkin vatteita ja se mikä oli järkyttävvä oli kuinka ihmiset lääppii…Musiikki on niin lujalla, että sielä ei voi keskustella kenenkään kanssa 🙂

Häihin palatakseni jotka oli kaikinpuolin todella mukavat ja onnistuneet ja jalat on vieläkin kipeet tanssimisesta ja posket nauramisesta.

IMG_6351
serkut <3
IMG_6344
Iskä ja sen veljet <3

IMG_6361 IMG_6348 IMG_6343-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Ole itsellesi rehellinen”

 1. Olipas kiva kirjoitus!
  Se on kyllä ihan totta et ei meidän kaikkien tarvitse olla asioista samaa mieltä, ja jos ponnekkaasti keskustellaan niin voidaan kaikki esittää omia mielipiteitään.
  Näytit todella kauniilta! Ja vaatevalinta oli erittäin onnistunut 😍💄😁

 2. Katoin just teidän keskiviikkona tulevan jakson, hyvä oli! 🙂 Rupes ihan itteekin itkettää siinä kun saitte vauvan syliin ja Juusokin ihan herkkänä<3 Lempparikohta kyllä kun Vili tuli kuvaamaan "No, Mites täällä on synnytys menny" 😀 niin ihana!

 3. Ihanan näköistä häissä ollut! 🙂
  pakko kyllä sanoa, että kolahti omalle kohdalle tuo lista mitä ei tarvitse tehdä, sietää ottaa opiksi! kiitos siitä 🙂
  P.S! vili näyttää ihan sun isältä? tarkoitan miestä kuvan vasemmassa reunassa! hauska 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta