Kyllä se meikki vaan pukee sua

 

Vanha opettajani tuppasi sanomaan lähes päivittäin, että kyllä Ulla-Riitta se meikki pukee sua… Tiedä häntä olinko ammattikoulussa sitten niin karmea ilmestys ilman sitä 🙂 Tässä on muutamia tärppejä hyvään meikkiin, josta on luvassa jatkoa asap. Aloitetaan kuitenkin pohjatuotteilla.

Nyt kannattaa shoppailla, sillä mulla on mahdollisuus tajota teille blogini lukijoille huima alennus koodi ELLOKSELLE Koodilla 325782 saat -40% kaleimmasta tuotteesta, mikä on voimassa 20.9 asti. Itse päivittelin  juuri meikkejä niin töihin kuin kotiinkin ja löysin tämän aivan loistavan korstus/varjostus paletin. Blogiin on tulossa pian meikkipostausta step by step. Itse haen täydennysoppeja Jenkki videoilta ja varsinkin niissä on nyt kuumaa kamaa täydelliset meikkipohjat. uskokaa tai älkää se ei synnyt yhdellä tuotteella 🙂 . Palettiin pääset TÄÄLTÄ

78-1991
Tarjousehdot:
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.9.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

78-0390Lisäksi tilasin tämän voidemaisen paletin, missä on myös loistotuotteita meikkipohjaan. Tuote löytyy TÄÄLTÄ meikissä itse pidän tärkeimpänä viimeisteltyä ja huolellista  pohjaa ja mitä kolmiulotteisempi sitä parempi. Kasvoista saa tehtyä hyvinkin eri muotoisen näköiset oikeilla tekniikoilla ja korostettua parhaita puolia ja häivytettyä ei niin parhaita kohtia 🙂 Itse aloitan aina pohjan peittämällä epäkohtia.

Löysin myös hyvän siveltimien puhdistusaineen mikä löytyy TÄÄLTÄ Hyvän meikin a ja o on puhtaat siveltimet. Kunnon siveltimet hyvin hoidettuina on oikeastaan ikuiset. Suurimmassa osassa omista siveltimistäni on luonnon karvaa.

78-8938

Peiteväri paletti on myös ehdoton juttu hyvään meikkiin. Eri sävyillä saa häivytettyä ihon virheitä, kuten esimerkiksi vihreällä punoittavia alueita. Palettiin pääset TÄÄLTÄ Itse käytän itse esim vihreää Anti-Redness tuotte poskipäissä, Higlightneriä Kulmaluulla/nenän päällä/poskipäissä ja leukakuopassa. Concealeriä käytän lähes aina luomilla ja dark circlesiä tummissa silmänalusissa.

IMG_6273

78-1026

Tässä on myös oiva apuväline niille kenelle kulmat on aina haasteelliset. Setistä löytyy kaikki tarvittavat tuotteet kauniiden kulmien meikkaamiseen. Löydät sen TÄÄLTÄ Mukana on sapluunasta lähtien työkalut. Kulmia ei kuulu koskaa meikata silmän rajaukseen tarkoitetulla kajal kynällä. Itse käytän aina sivellintä ja puuterimaista kulmaväriä. Usein vielä muotoilen kulmageelillä, millä saan kulmien hajakravat siististi linjaan mulkaan.  Nopea kikksa siihen on myös suihkauttaa kevyesti hiuslakkaa ripsiharjaan ja harjata kulmat siistiksi. Jos tuntuu, että kulmakarvat on hirveän pitkät voi ne kammata kammalla kohtisuoraan ylöspäin ja leikata kammanpäällä olevat ylimääräiset pituudet. Tässä myön hyvä video oikean kulmanmallin tekemiseen

 

78-2020Hyviin meikkeihin kannattaa ehdottomasti sijoittaa, sillä ne kestää ja ovat runsas pigmenttisiä. Itse uusin aina tasaisin väliajoin meikkipussia. Jos kulmien kanssa haluaa oikein hifistellä niin tämä paletti ei jätä ketään kylmäksi. Löydät sen TÄÄLTÄ Erilaisiin meikkeihin on myös hyvä olla kulmiin eri tummuisia sävyjä. Älkää antako btw hienon kampaukseni hämätä 🙂

IMG_6255

78-2025Meikkipohjaan palatakseni parhaan meikkivoiteet ja puuterit löytyvät ehdottomasti MSChiciltä (niitä saa primestä). Mineraalimeikkipohjat ovat kuulaita, raikkaita, mutta silti myös peittäviä. Puuteri kiinniittää meikin kasvoille ja se on aivan ehdottoman tärkeä. Meikkiä voi vielä viimeistellä puuterimaisilla korostus ja varjostuväreillä 🙂

-Umppu

 

primebody

9 vastausta artikkeliin “Kyllä se meikki vaan pukee sua”

  1. Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen mitenkään 🙂

    Katsoin teidän jakson ja se oli ihana. Saatan olla monesta politiikkaan liittyvästä asiasta kanssasi eri mieltä. Mutta tuli hyvä ja lämmin olo jaksoa katsoessa. Varsinkin miehesi reaktio vauvan syntyessä sai melkoisen liikutuksen aikaan. Teillä on ihana perhe ja vauva on onnekas, kun sai teidät vanhemmikseen.

  2. Toi paletti on ihana! Mulla on se. Oon ihaillu just kaikkia tutoriaaleja missä näytetään miten tota käytetään. Varsinki niitä miten nenää muokataan… mutta valitettavasti en oo vielä löytäny vinkkiä miten tällaisen kieron ja kärsämäisen nenän mikä mulla on, sais sillä muokattuu uuteen uskoon. 🙂 mutta on kyllä hieno paletti! Abh <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta