Mitä kauemmin odotat tulevaisuutta sen lyhemmäksi se käy

 

Otsikko on suoraan lainattu Jutalta ja tottahan tossa on jokainen sana. Koitan ajatella asioita monilta eri kanteilta ja olen tullut siihen tulokseen kun pahin pöly on laskeutunut, että kukaan ei ole oikeutettu arvostelemaan toisen työtä tai asettamaan omaa työtänsä paremmaksi kuin toisen. Vaikka olen yrittäjä henkeen ja vereen ja tiedän kuinka vaativaa ja raskasta työtä se on niin en voi myöskään vähätellä kenenkään muunkaan työtä. Nyt on on anteeksi pyynnön aika niiltä ketä olen loukannut <3 Toivoisin myös anteeksipyyntöä niiltä ketkä on minua loukannut.

 

IMG_6219

Mulla on ehkä aika rankallakin tekstillä purkautunut paljon asioita, mitkä on ollut pakko päästää pihalle. Ehkä en ole osannut sitä oikein kirjoittaa, mutta eilinen Sipilän puhe oli mielestäni piste I:n päälle. Tuntuu, että ihmiset haluavat muutoksia ja ne on hyviä niin kauan kunnes ne kosketa omia tuloja tai osu omaan nilkkaan. Suomen velkaantuminen on todella huono asia, mutta jos jatkamme samalla kaavalla menee tilanne kokoajan huonommaksi ja se on asia mikä jokaisen pitää ymmärtää.

On ihan yhtä arvokasta mitä ikinä teetkin työksesi ja mun mielestä kenenkään ei kuulu asettaa itseään muiden yläpuolelle ”teen niin tärkeää työtä” asenteella. Pää-asia työnteossa on mielestäni se että työtä ylipäänsä tehdään, mikä on panostus jokaiselta kantaa oma kortensa kekoon. Leikkaukset osuu aina johonkin ryhmään ja uskon, että jokainen tässä maassa saa siitä jossain vaiheessa osansa, mutta se on asia mikä vain  pitää ymmärtää. Vaihtoehtojahan on, että meillä ei ole kohta hyvinvointivaltioo vaan kouluihin tulee  esimerkiksi hintalappu, mikä tarkoittaa sitä, että kaikilla ei siihen ole varaa ja se vasta vaikuttaa tulevaisuuden näkymään. Ei kukaan halua sitä että on rikkaat ja köyhät vai haluaako?

IMG_6225

Mua satuttaa vihakirjoitukset pakolaisista, sillä eikö myös heillä ole ihan yhtälainen oikeus elää kun meillä ”suomalaisilla”? Eikö heillä ole ihan yhtälainen oikeus saada katto pään päälle kun meillä? Valitettavasti joidenkin mielestä ei, koska kun itellä menee päin persettä niin muillakin pitää mennä. Tässäkään asiassa ei ole oikeaa eikä väärää vastausta. Varmasti sinnekkin sotaan jää  oikeasti ne kaikkein köyhimmät, koska heillä ei ole varaa lähteä maasta. Koita asettaa itsesi aina toisen asemaan.

Mun mielestä tämä vastakkain asettelu Suomessa sais loppua kokonaan, koska negatiivisuutta on turha viljellä, sillä se aiheuttaa myös katkeruutta. En usko, että kukaan tekee töitä sen vuoksi, että saa sitä sunnuntailisää. Mun mielestä on hyvä asia, että lisiä ei poistettu kokonaan, huomioiden myös sen, että sitä ei edes kaikissa ammateissa saa ollenkaan.

IMG_6221

 

Eilen tuli taas yksi jakso Toisenlaiset äidit ohjelmaa. Ruutu+ palvelusta näkee ennakkoon seuraavan jakson ja sitä saa kokeilla kuukauden ilmaiseksi, joten pakkohan mun oli katsoa oma/meidän perheen  jakso. Pelon sekaisin tuntein istuin sohvalle viinilasi kourassa. Olin jaksoon tyytyväinen. Siinä tuli mielestäni hyvin esille millaisia ihmisiä olemme oikeasti ja millaista on yrittäjän arki. Kyllä mua silti nauratti synnytyksen jälkeen minkä kokoinen hanuri mulla oli 🙂 Se peitti kirjaimellisesti koko ruudun 🙂 Synnytys voihkinnat olis voinu jättää kokonaan pois 🙂 Muistakaa siis  viritellä ens ke kanavat auki. Siitä päästäänkin aiheeseen raskaudesta palautuminen. Oon luvannut laittaa mun ”ihania” kuvia vartalostani. Totuus ainakin omalla kohdalla on tietyllätapaa järkyttänyt, mutta ei yllättänyt. Lihas on muuttunut rehelliseksi läskiksi, mutta projekti on todellakin vasta alussa. Painoa tuli n. 20kg viimeisessä raskaudessa ja siitä on nyt karistettu -14kg. En ole ollut millään dieetillä, enkä ole tehnyt muuta  urheilua kun kävely lenkkejä.

IMG_6226Varsinkin näin fitneskisojen alla on hauska leikiteelä realismilla. Vatsa on litistynyt suht hyvin, mutta läskiä vielä on ihan kiitettävästi jäljellä. Toivon, että kun saan ylimääräisiä kiloja pois voin aloittaa kunnon treenit ja edelleenkin odotan sen 3 kk, kunnes aloitan. Kaikki on hitaampaa näin kolmekymppisenä kuin parikymppisenä. Kaikilla palautuminen tapahtuu omassa tahdissa, eikä koskaan tulisi verrata itseään muihin. Keräsin sitä massaa sen 9kk ja nyt olen sitä pudottanut vasta reilu 2kk. Hiljaa hyvä tulee ja mihinkään ei ole kiire.

IMG_4292Tässä on vielä kuvapari viimeisillän raskaana ja muutama viikko synnytyksen jälkeen. Kun pahin fläsä lähtee niin ainakin omalla kohdallani kaikki vaan hyllyy 🙂 Löysä läski on paljon helpompaa saada pois kun kova kiinteä. Toivottavasti nämä ei piirtynyt kenenkään verkkokalvolle ja tuu uniin hahaha

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Mitä kauemmin odotat tulevaisuutta sen lyhemmäksi se käy”

 1. Tää jakso piti katsoa! Ootte järki-ihmisiä, ja susta ei vaan voi olla tykkäämättä 😊. Vili oli tottakai myös yybersöpö😂😂

 2. Ihana oli jakso <3 suloinen pikku perhe teillä 🙂 kannat itsesi todeella kauniisti ja itsevarmasti 🙂 ja pisti itekkin miettimään mikä tässä elämässä on tärkeintä..itellä 6kk vauva ja oon välillä niin kriittinen tähän oman kropan palautumiseen. Kaikkea hyvää teijän perheelle:)

 3. Ihana jakso!!!
  Vili oli niin hauska siinä ”mitenkäs se synnytys on mennyt”-jutussa!!! Nauroin vedet silmissä!
  Täytyy myös sanoa että olet uskomaton roolimalli kaikenikäsille naisille, äideille ja synnyttämättömille siitä ettei ole järkeä koko ajan kriiseillä ulkonäön kanssa. Kiitos siitä!

 4. sä varmaan tarkoitit mua tuolla elintasosurffarikommentilla?
  joo kaikilla meillä on oikeus elää kunhan tekee sen omilla rahoillaan. koska jokainen näistä elintasosurffareista maksaa meille noin 58 euroa per päivä. kerrotaan se 30 =1740 ja siihen päälle 9+ euroa shoppailurahaa per kuukausi.
  nyt mua alkoi v****aan vielä enemmän. sehän maksaa enemmän kun mun kuukausi palkka on. Keksitkö mulle hyviä kannustimia mennä vielä töihin?!?

  Maailmassa on kaksi mirjardia ihmistä, jotka elävät alle kahdella dollarilla per päivä. Pelastetaanko me ne kaikki?
  ja syyriasta tulee tällä hetkellä noin 2,6% kaikista elintasosurffareista.

  Ruotsissa nämä elintasosurffarit olivat kieltäytyneet nousemasta bussista ja menevästä majoitukseen, koska se ei ollut tarpeeksi laadukas heille. voit lukea jutun ihan ruotsalaisesta valtamedia-lehdestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta