Unelmista totta

 

Meillä on suunnitteilla ensi vuoden alusta reissu koko perheen kanssa Miamiin. Olen kerran käynyt Jenkeissä aiemmin ja rakastuin. Vaikka olen nähnyt maasta aivan minimaalisen pintaraapaisun niin ihmisten ystävällisyys ja kohteliaisuus oli jotain aivan uskomatonta, enkä malta odottaa sitä näiden synkkien juttujen jälkeen. Aina kun menit minne tahansa sinulle hymyiltiin ja sinua palveltiin ja se oli todella viety jo next levelille. Kukaan ei katsonut päästä varpaisiin. Varmasti sieläkin on se toinen puoli, mitä en joutunut kuitenkaan kohtaamaan.

Miami-21371

Kun 4 henkeä matkustaa on kustannukset kovat ja siispä säästäminen reissuun on jo alkanut 2kk sitten. Viimekerralla matkustettaessa (kahden ystävän kanssa) keräsimme rahaa esim kirpputorilla tavaroita myymällä ja matkaa jäi per henki muisttakseni n. 600e maksettavaa. Periaate luovu jostain niin saat jotain siis toimii. Mulla onkin jo laatikoittain tavaraa myytäväksi ja ajattelin samalla systeemillä saada haalittua matkarahoja kasaan. Tälläviikolla olisikin tarkoituksena käydä varaamassa kirppispöytä pariksi viikoksi näin alkuun.

Miami

Matka tuntuu vielä todella kaukaiselta asialta, mutta kun tarpeeksi tekee töitä ja uskoo unelmaan niin jonain päivänä sen saavuttaa. Matka Jenkkeihin on joka kerta yksi unelmien täyttymys ja ainutkertainen kokemus. Nyt jo pitää alkaa väijymään lentoja, että saa suht hyvään hintaan. Samoin kun lapsien kanssa matkustaa niin kyseeseen ei tule useita vaihtoja vaan lennon on oltava suorat ja esimerkiksi yö lento olis kaikista paras. Olen haaveillut matkasta Miamiin jo ties kuinka monta vuotta ja nyt se ehkä toteutuu.

Pakko myöntää, että yksi hyvä säästökeino on olla äitiyslomalla 🙂 Mulla ei juurikaan mee mihinkään rahaa verrattuna siihen jos oen töissä. Matkakulut, lounaat/eväät yms vie loppupeleissä aika plajon rahaa ja nyt voin laittaa ne kaikki säästöön. Hyviä vinkkejä hotelleista yms otetaan vastaan ja kaikki niksit ovat myös tervetulleita.

IMG_6118Jotenkin on ollut todella masentavaa lukea netissä olevia juttuja ja päätinkin pitää hieman taukoa esimerkiksi facesta. Koko face täyttyy vain negatiivisita jutuista ja päätin että itse päivittelen vain positiivisia asioita sinne. Edelleen se on se vetovoiman laki ja negatiivisuus vetää puoleensa negatiivisuutta. Koitan siis itse keskittyä vain positiivisiin asioihin ja fiilistellä hyviä juttuja tän kaiken sonnan jälkeen. oon muutenkin huomannut elämässä montakin asiaa mikä vaikuttaa omaan olotilaan.

Kun teet töitä ihmisten kanssa jotka ovat positiivisia niin se myös tarttuu, kun taas jos työskentelet valittajan kanssa niin sen valitus saa sunkin päivän pilalle. Onneksi mulla ei oo sellaista tilannetta 🙂

IMG_6153 IMG_6159 IMG_6160 IMG_6163

Eilinen päivä oli aivan luksusta. Lähdettiin lasten kanssa kaupunkiin hakemaan Vilin synttäritarvikkeita. Käytiin ostamassa takki syksyä varten ja heijastimia, sillä aamuisin alkaa olemaan jo todella pimeää. käydään aina myös Minetti jätskillä, mikä kuuluu meidän kaupunki päivään.  Kun tultiin kotiin niin fiilis oli taivaissa, sillä meillä oli käynyt siivooja <3 Suosittelen sitä lapsiperheille ehdottomasti, sillä se fiilis kun tuut puhtaaseen kotiin on jotain aivan mieletöntä. Ne pienet asiat <3

Ilalla päätin vielä lähteä yksin kävelylenkille tyhjentämään ajatuksia. Vaikka satoi ei paljon haitannut, sillä ilma oli ihan super raikas. Taas pitää todeta kuinka liikunnasta saa aivan uskomattoman energian <3

IMG_6187

 

Huppu päähän ja napit korville <3 Binacanevessä on muuten nyt paljon tuotteita alessa. Esim tänä minulla kuvassa oleva B Hoodie   jonka ovh on 109e on nyt 54,50e.

 

bfit-20140418-1094-2Ja esim nämä bikini upeudet, mitä ei tule heti vastaan on myös ALE:ssa 

yläosa TÄÄLTÄ

alaosa TÄÄLTÄ

Mulla on itsellä juurikin noi bikinit ja ne on ainoat mitä ei ole tarvinnut heittää yhden lomareissun jälkeen roskiin. Viime kesänä toki niillä ei ollut hirveästi käyttöä, koska jouduin ottamaan pikkusen normaalia isompaa kokoa 🙂

-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Unelmista totta”

  1. Suosittelen vuokraamaan talon :)! Itse olen yöpynyt hoteilleissa ja taloissa Floridassa ja ehdottomasti suosittelen taloa! Ja vuokra-auto! Pääsee liikkumaan ja näkemään paljon enemmän. 🙂

    • Auto on kyllä ehdoton, mutta talossa on se huonopuoli, että haluan lomailla.. en halua pyykätä enkä kokata… pitää miettiä kumpi olis parempi

  2. Hei, suosittelen Airbnb:tä eli vuokraamaan esim. huoneiston. Hotellit ovat kalliita Amerikassa. Vuokrasin juuri työmatkalle huoneiston. Kerrostalossa, jossa asunto sijaitsee on mm. useita ravintoloita. Tuli puolet halvemmaksi kuin hotelli. Kannattaa selailla airbnb:n nettisivuja, siellä on hyvät hakutoiminnot. Ja kun ottaa asunnon, missä paljon positiivisia palautteita, tulee tuskin pettymään.

  3. Me just oltiin Miamissa ja se oli mun ensimmäinen reissu Jenkkeihin. Voin sanoo et rakastuin!!!!! Tultiin viime lauantaina pois ja me oltiin Miamissa 10 yötä. Sinne on pakko mennä vielä uudestaan monta kertaa mutta ei ihan heti pääse lähtee uudestaan koska tähänkin reissuun upposi rahaa aika mukavasti. Mut South Beach on paikka mitä suosittelen. Me oltiin siellä ja meidän 1v7kk ikäinen poika viihtyi siellä kans. Siellä on paljon hotelleja ja vois löytyä teillekin sopiva 🙂

    Sä tuut rakastumaan Miamiin 🙂 Usko mua 😉

    I love Miami ♥♥♥♥♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta