Raskaus ja lisäravinteet

Moni kysyy tai on kysynyt kuinka olen toiminut lisäravintieden kanssa raskausaikana ja esimerkiksi nyt imetysaikana. Tässä on mielestäni hyvä käyttää apuna maalaisjärkeä. Riippuu paljon siitä tietenkin minkalainen on oma odotus ja liikkuuko esim raskausaikana samalla tavalla kuin ennenkin. Millainen on yleensäkkin kulutus, sillä raskaushan ei tarkoita syömistä kahden edestä.  Itsehän en  pystynyt liikkumaan ollenkaan, jotenka osa lisäravintiesta jäi myös pois siksi aikaa. Lisäravinteissa pitää aina muistaa, ettei se koskaan korvaa ateriaa vaan on aina tarkoitettu nimenomaan ravintolisänä.

7a822194e5ac3931af7122cef684c930_f347lNimensä mukaisesti Natural Whey on mahdollisimman luonnollinen proteiinivalmiste, jossa ei ole käytetty keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita ja aromeja.

Natural Whey on soveltuu terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Tuote sopii lisäproteiiniksi kaikille urheilijoille, kuntoilijoille ja painonpudottajille.

Natural Whey on valmistettu kahdesta korkealuokkaisesta heraproteiinista: Natiivi heraproteiini-isolaatista ja ultrasuodatetusta vähälaktoosisesta herakonsentraatista. Tämä yhdistelmä tuottaa proteiinijauheen, jonka on ravintoarvoiltaan erinomainen, sekä sen biologinen arvo on korkeimpia markkinoilla olevista proteiinituotteista.

Natural Whey:n makeus tulee stevioliglykosiditista, joka on Stevia –kasvista valmistettu luonnollinen makeutusaine.

Ravintosisältö / 100 g:

  • 1592 kJ / 381 kcal energiaa
  • 80 g proteiinia
  • 0,3 g hiilihydraatteja, josta laktoosia 0,3g
  • 3 g rasvaa

esimerkiksi tämä tuote on erittäin turvallinen käyttää, joko sellaisenaan tai lisäproteiinina ruokavaliossa. Itse olen lähinnä käyttänyt smoothieissa. Esimerkiksi latausjuomia en suosittelisi missään tapauksessa raskausaikana, enkä myöskään imettäessä käytettäväksi ja  samoin esimerkiksi rasvanpolttajat on aivan pannassa, sillä keho tarvitsee maidontuotantoon omaa rasvaa. En myöskään suosittele mitään kofeiinivalmisteita.  Muutenkin on hyvin tärkeää pitää huoli sitä, että syö tarpeeksi eikä nimenomaan laihduta.

Umppu10_300x300px

  • Blogini lukijana teillä on mahdollista hyödyntää etu www.go4fit.com kauppaan ja voit hyödyntää loppusummasta alennuksen -10% koodilla UMPPU10  SportLifen tuotteet ovat muutenkin erittäin laadukkaita ja suht miedon makuisia, jolloin niitä on helppo yhdistää. Itse suosittelen niitä.
  • Lisäksi syön omega3 kalaöljy valmistetta ja vitamiineja.
  • Omega3_100kapsl
  • Jos olet ihan tavallinen tallaaja ja perus kuntolija niin pärjäät aika pinellä. Nyt kun aurinko alkaa mennä pilveen niin olisi hyvä otaa D-vitamiini taas käyttöön. Uskon, että harva saa muutenkaan tarvittavan määrän vitamiineja pelkästä ruoasta ja ne on helppo lisätä päivittäiseen ruokavalioon pillerin muodossa.

IMG_5070Korvikset HOUSE OF BRANDON TÄÄLTÄ

Suurimassa osassa tuotteita lukee,jos ne ei sovillu raskaana oleville tai imettäville. Toki tähän asiaan haluan sanoa manitakseni, että asioita on harvoin tutkittu sen enempää, mutta kun johonkin purkkiin tai puteliin on sitten kyseessä hiusväri tai vitamiini lisätään teksi ei sovi raskaana oleville pesee firma kätensä kaikesta vastuusta, joten tässäkin asiassa suosittelen sitä maalaisjärkeä.

Ja nyt kun päästiin tähän hius-asiaan ja niiden värjäykseen raskausaikana niin haluan kertoa oman näkemykseni asiasta. Kunnioitan jokaisen omaa valintaa odotusaikana olla värjäämättä tai värjätä hiuksia. Se mikä mua aina ihmetyttää on se, että meitä kampaajia maailmassa on miljoonia. Jos hiustenvärjäys olisi täysin kiellettyä niin emmehän me kukaan voisi tehdä töitä koko odotusaikana? Itse värjäsin hiuksiani ihan normaalisti, mutta minulla on känyt myös asiakkaita, jotka eivät ole halunneet väriä ns. hiuspohjaan ja olemme tehneet pelkkää raidotusta. En tiedä yhtäkään kampaajaa kenenkä lapsi olisi jollain tapaa vaurioitunut hänen ammattinsa takia tai saanut pysyviä oireita. Tämä on kuitenkin vain oma mielipiteeni ja haluankin hieman herätellä ihmisiä miettimään asioita hieman pidemmälle. Ymmärrän esimerkiksi raa-an kalan syönnin kiellot, sillä niistä voi saada listeriabakterin, mikä taas voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa sikiön kuoleman ja se on asia mitä kukaan ei halua eikä sillä kannata leikkiä, mutta hiusten värjäämisesti en ole kuullut mitän.

IMG_5994Hiuksista vielä: meiltä on nyt saatavilla uusi Evo sarja ja tää kuivashamppoo on ihan huippu <3

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta