Mitä samaa on mussa ja Kim Kardashianissa?

Palautuminen on edelleen käynnissä, vaikkei tässä vielä missään mallin mitoissa ollakkaan 🙂 Oon jo aiemmin kirjoittanut ja kertonut korsetista nimeltä Esbelt ja sen hyödyistä ja kerron nyt lisää. Olen jo aiemmin maininnut kuinka mulla on ansimäisessä synnytyksessä alimmat vatsalihakset hieman revenneet, mikä tekee sen että vatsani lähestulkoon aina pömpöttää…. Nyt haluan tehdä kaiken mahdollisen ”oiken” ja rauhallisesti että palautuminen olisi mahdollisimman optimaalista. Kun lyllersin sillä valtavalla vatsalla niin uskon, että kävelytyylini muuttui niin paljon, että nyt kun vatsa alkaa lähtemään olen saanut tilalle selkäkipuja….

IMG_5963 IMG_5965

 

Esbelt on korsetti, millä on aivan uskomattoman paljon hyviä vaikutuksia. Olen käyttänyt korsettia noin 3-4 päivää viikossa raskaudesta palautumiseen ja nyt huomasin myös kuinka se auttaa selkääni. Aloitin aluksi M-kokoisella korsetilla ja nyt olin aivan onnessani kun sain päälleni S-koon. Ennen raskautta käytin XS-kokoa joten siihen on vielä matkaa. Korsetista on aika vaikea saada hyvää kuvaa itse otettua, mutta koitan havainnollistaa mitä se saa aikaan. Se mikä tekee tästä spesiaalin on se, että tämä on myös julkkisten kapean vyötärön salaisuus 🙂 Kardashianin sisarukset vannovat korsettien nimeen, joten voin jopa sanoa, että meillä on jotain yhteista hahahah. Korsetilla pystyy muokkaamaan vartaloa ja saamaan kunnon uumaa jopa pökkelöönkin varteen.

IMG_5992

 

Korsetin hyödyt:

KAVENTAA VYÖTÄRÖLINJAA
Muotoileva korsetti tekee vyötärölinjastasi linjakkaan poistaen muhkurat ja jenkkakahvat. Korsetti tekee vyötäröstäsi näkyvästi kapeamman ja voit tuntea itsesi jälleen itsevarmemmaksi.
AUTTAA SELKÄKIPUIHIN
Korsetin kompressio-ominaisuus antaa tukea alaselän lihaksille. Monille tämä on tuonut avun selkävaivoihin. Korsettia voit pitää jopa töissä, sillä se auttaa sinua pitämään ryhtisi hyvänä ja selkäsi suorassa esimerkiksi näyttöpäätteellä työskennellessäsi. Esbelt korsetti ei kuitenkaan ole lääkinnällinen tuote, joten ole yhteydessä lääkäriisi mikäli kärsit pahoista selkävaivoista.
NOSTAA RINTOJA
Koska Esbelt korsetti puetaan ylle juuri rintaliivien alapuolelle, on sillä myös rintoja nostava vaikutus.
AUTTAA PAINONPUDOTUKSESSA
Esbelt korsetin koko tulee valita siten, että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti mikro-hieroo vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.
KORJAA RYHTIÄ
Käyttäessäsi Esbelt korsettia seisot ja istut suorassa ja ryhtisi paranee. Hyvä ryhti vähentää lihasjännitystä ja voit paremmin.
AUTTAA SYNNYTYKSEN JÄLKEISESSÄ PALAUTUMISESSA
Esbelt korsetti tukee vatsalihaksiasi synnytyksen jälkeisessä palautumisessa samaan tapaan kuin selkälihaksiasi. Muista kuitenkin tehdä vatsalihaksia vahvistavia harjoitteita, sillä korsetti ei korvaa huonoa lihaskuntoa vaan tukee lihasta vähentäen staattista kuormitusta.

Korsetin  voit tilata suoraan Biancaneven sivuilta, jonne pääset TÄÄLTÄ Suosittelen ehdottomasti tätä jokaiselle synnyttäneelle. Korsetteja on saatavilla mustana sekä trendivärinä nudena.

IMG_5996

 

Viikonloppuna tuli oltua taas töissä ja en jaksa olla hehkuttamatta työtäni. Mulla on aivan ihanat asiakkaat ja oon saanut jo aivan liikaa ihania lahoja <3 Mulle oli ihan uus juttu ”napanurorakimppu” Toinen kimppu on äidille ja toinen vauvalle, mitkä on sidottu toisiinsa <3

 

IMG_6003

 

Tällä alkaa taas imetys rullaan ja oonkin käyttänyt kaikkia mahdollisia neuvoja ja päätin olla stressaamatta koko asiasta. Jos vauvalla on kaikki hyvin, se ei itke turhia, nukkuu, ja on todella virkeä hereillä ollessa niin silloin sillä on kaikki hyvin. Juttelin äitini kanssa ja hän sanoi, että meistä kolmesta sisaruksista kaikki oli alakäyrän alapuolella joten, jos paino nousee ja kaikki on hyvin niin luotan siihen äidin vaistoon <3 Meillä on täällä ihan omat mehu bileet 🙂

Vita Liberatan tuotepaketit on nyt arvottu ja onnittelut Salla ja Heidi <3

-Umppu

 

 

primebody

19 vastausta artikkeliin “Mitä samaa on mussa ja Kim Kardashianissa?”

 1. Ihanko oikein tosissasi väität korsetin laihduttavan, ”koska se hieroo vatsan kohdalta”? Sorry, mutta nyt lähti uskottavuus Umpulta 😆

  • Esbelt korsetin koko tulee valita siten, että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti mikro-hieroo vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.

   Rasva ei pala paikallisesti.

  • Varmaan jokainen nyt hiffaa, että jos laitat korsetin ja olet lihava niin et pelkällä korsetilla laihdu 🙂 Korsetti pitää kuitenkin kokea päällä, ennenkuin sitä voi ”arvostella”

 2. sinun innoittamanasi olen jo tilannut tuon samaisen korsetin käyttööni synnytyksen jälkeen. Kunhan tämä tyyppi vain ulkoistaisi itsensä ja posti toisi korsetin:)

 3. Luota vain itseesi. Jokainen lapsi kasvaa omaa käyräänsä ja sinä olet paras asiantuntija. Meillä on jokainen kolmesta lapsesta kasvanut alakäyrän alapuolella ja milloin mitenkin ja aivan normaaleja teinejä ovat 🙂

  Imetyksessä minulla on ollut aina huono vaihe 1kk kohdalla ja seuraava 3kk kohdalla. Rinnat mukautuu jollain tapaa. Siitä kun pääsee yli niin sujuu. Sama oli äidilläni. Seuraava tulikin vasta 6-8kk kun alkoi kieltäytyä itse rinnasta.

  Mutta kaiken kaikkiaan: hyvin sä vedät. Kaikin puolin.

 4. Mielenkiinto korsettia kohtaan heräsi! Itsellä selkä- ja ryhti ongelmia, joten voisi olla itsellekin apua. Ymmärsinkö oikein, että korsetti ihan oikeasti auttaa laihtumaan? Ei ainoastaan näyttämään hoikemmalta? 😀

  • Ehdottomasti super hyvä selkä ja ryhti ongelmiin. Toimii apuna laihdutuksessa 🙂

 5. Meinasin hankkia tuon korsetin, mutta kokotaulukko ei oikein auennut mulle:D Osaatko sanoa kannattaako mun tilata xs vai s jos olen 160 cm pitkä ja painan 58 kg ja vyötärö on 62 cm?

 6. Moi! Tilasin tuon korsetin kun tahtoo olla selässä ongelmia. Otin xs ja nyt kolahti postiin niin onko tuon tosissaan tarkoitus olla niin timmi et vähän hankala pukea mut mahtuu nipin napin? Juu kyl happi kulkee mut on vähän tukalat oltavat. Niinku ois makkaran kuoreen itsensä tunkenut. 😄

 7. Hei. Onko nuo vyötärökorsetit luitettu, jos on, niin mitä luita niissä on käytetty? Onko takana nyörit?

  • Ei oo kai 🙂 sielä on samoissa hieman kovemmat osat, mutta ne ei oo sellaiset perus korsetti luut 🙂 Ei ole nyörejä vaan se kiinnitetään edestä hakasilla

 8. Heippa! Muakin rupesi 2kk vanhan vauvan äitinä kiinnostamaan tuo korsetti. Mulla on aina ollut todella reilusti pömppö maha. Ihan ilman raskauttakin vaikka housut kokoa s niin maha ei todellakaan. Nyt on vielä kymmenen kiloa pudotettavaa. Ongelma koko taulukossa on nyt siis se, että normaalisti olen kokoa s nyt kokoa m. Vatsa on pulleimmasta kohdasta eli mahan kohdalta 94cm eli menee yli noiden kokojen. Mutta en kuitenkaan sitä L viittis tilata jos tästä nyt kuitenkin pitäis laihtua. Hankala kun ei voi kokeilla.
  Onko sulla mielipidettä miten kannattaisi toimia? Jenkkiksiä mulla ei yleensä siis ole, kaikki läski vaan on pömppönä mahassa ja kiinteästi eteenpäin. Kärsin juurikin siitä että näytä raskaana olevalta. Sulla on todella littanan näköinen maha vaikka reisiä ja peppua on, mutta johtuuko se juurikin nyt sitten korsetista? mä ottaisin mieluummin kaikki kilot tuonne ”normaaliin” paikkaan enkä tohon vauvamahaa esittämään 🙁

  • Ota M-koko. Mulla oli järkyttävä se maha itellä ja laitoin aika nopeeta m-koon korsetin. Se L saattaa olla sulle iso. Käytän paljon tota korsettia ihan arkenakin ja se todella korostaa niitä hyviä puolia ja piilottaa sen röllö mahan 🙂

 9. Kiitos korsettivinkistä, tilasin sen muutama päivä sitten! Se tuli vielä ihan supernopeesti postiin! Mulla on 1kk ikäinen vauva ja palautuminen siis vasta alussa! Carriwellin belly binder kans käytössä mutta se näkyy vaatteiden alta ja alkaa olla jo vähän löysä vaikka on pienintä kokoa. Esbeltiin saa todella survoa mahansa, mutta auttaa tähän raskauden jälkeiseen superhuonoon ryhtiin. Näyttääkin hyvältä! Mies totes että ei sulla tainnu aiemminkaan kyllä ihan tollasta vyötäröä olla! 😀
  Koko oli mun mielestä helppo valita vyötärön ympäryksen mukaan. Nyt 78cm ja ennen raskautta oli 68cm, eli S-koko on just hyvä. Kokoa miettiville siis vinkkaisin että luottaa vaan vyötärön ympärys-taulukkoon.

 10. Heippa Umppu
  Katsoin toisenlaiset äidit jakosn ja sen jälkeen löysin sinun blogin, tämä on mukvaa luettavaa ja ihania kuvia, hyvä! jatka samaan malliin 🙂 kampaamon ohi olinkin jo kulkenut ja katsellut netistä teidän hienoja kampauksia ym. töitä, mutta nyt korsetti asiaa.
  Soveltuisiko tuollainen korsetti nuorele ihmiselle, joka ei ole synnyttänyt, mutta omistaa jenkkakahvat, jotka häiritsevät itseäni varsinkin jos on matalat ja kireät farkut taikka tiukka mekko.

  • Joo sopii. Se muokkaa vartaloa ja on ihan loistava esim kireiden vaateiden alla niin kaikki ei tursua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta